אודליה מחר ההופעה של חוסה פליסיאנו

c a s i n e r o

New member
אודליה מחר ההופעה של חוסה פליסיאנו

מתי מגיעים בונגלוב ההרכב שדיברת עליו שבוע שעבר ? ומתי יהיה לדינה דונקלמן תוכנית שהיא תשדר או משהו כזה ?

reina1

New member
זאת אכן שאלה טובה, אני אשמח לשדר...

הרי יש לי נסיון כקריינית ומגישה, צריך רק לעבור את הצד הטכני של עשיית רדיו... וחוץ מזה, מה קורה?

c a s i n e r o

New member
סבבה דינה יש לי שאלה אלייך

אמרת ש ב 3 לחודש והיום 3 ואין אל קאנטנטה של הקטור להבו הסרט

c a s i n e r o

New member
עם אכן כך דינה אז יש לנו על מה לדבר

אני בעבר גם שידרתי תוכנית משלי אז אולי אפשר לעשות ביחד משהו לבנות תוכנית רצינית אבל זה מורכב מאוד

reina1

New member
שאלה מצויינת, אך יש להפנותה לחברת ההפצה.

גם אני תוהה מה נסגר... אולי מצאו שאין מספיק קהל להקרנה מסחרית וזה ייצא ישר לספריות הוידאו.

radio101fm

New member
גם אני נזכרתי בדברייך דינה, ונתקלתי בזוג

אנטוני-לופז באחת התכניות הסלבז, הם דיברו על הסרט והסתקרנתי!!! אולי נלך יחד? תשיגי את הנתונים תעבירי לי ואני אנסה להשיג לנו כרטיסים?

reina1

New member
אחלה נשמע טוב.

אגב תתקשרי אלי, איבדתי את הפלאפון יש לי חדש (אותו מספר) אבל כל המספרים אבדו לי.

reina1

New member
אז ככה מהפורום של לה-מוסיקה...

מסתמן שהסרט אכן יגיע לאינטרנט ולספריות הDVD לפני שיגיע להקרנה מסחרית. יש מי שינדב איזה בית? :)

radio101fm

New member
דינה חייגתי רשמת את המספר?- את משיגה לנו את

פרטי ההפקה כאן בארץ?

c a s i n e r o

New member
חברים אני הולך להשיג אותו פירטי צרוב מקובה

אבל רק בינואר 2008 טוב זה הרבה זמן

reina1

New member
הנושא לא מושך את רוב הקהל בארץ...

רק את המשוגעים לסלסה שמכירים ויודעים מי היה הקטור לבוא

c a s i n e r o

New member
את צודקת דינה כזה סרט טוב ואנשים אטומים בא

בארצנו לצערי רק אימה ושטויות בראש שלהם מוסיקלי זה פאסה כנראה

radio101fm

New member
דינה רשמי בפנייך...

נפקדות מזעזעת מהפורום, תצטרכי לפצות אותנו איכשהו

reina1

New member
שבוע שעבר היתה לי סיבה מצויינת...

פאדי מירדן וחברתו אבי, שהופיעו בקונגרס הסלסה האחרון באילת, הגיעו לכאן לסופ"ש והיינו בכל יום במועדון אחר. היה מעולה!!! מבחינתי לפחות זו היתה מתנת יום הולדת נפלאה (היה לי ב-24.7). וביום ראשון היינו כל המשפחה ב"סאקורה" וניזונו מסושי משובח. מממממ... תומאס ודינה, זוג מקסים מדנמרק שלמד ב"ניסן נתיב" במשך שנה עוזבים בשבוע הקרוב והייתי אתמול במיראז' (ישר מהעבודה ועם משמרת בוקר למחרת) כדי להיפרד מהם ולעשות כבוד. יש לתומאס בי"ס לסלסה בקופנהאגן ונשמע לי כמו משהו שהייתי מתאימה שם. הם היו שמחים מאוד אם אבוא לשם לתקופה קצרה ללמד. רק לכי תמצאי רשיון עבודה... נראה לי תכל'ס שאפשר לחפש עבודה במכירות בחו"ל, הם פותחים שווקים חדשים בין השאר גם בדנמרק ונראה לי כמו שילוב טוב, לעבוד במכירות ולעשות סלסה בלילה. יאללה בלאגן!!

למעלה