אודליה! ערב טוב מה שלומך?

reina1

New member
אודליה! ערב טוב מה שלומך?

הפעם אח שלי לא בישל שום דבר. אבל הוא כן מתעקש לבשל משהו לליל הסדר. חמוווודדד... עוד חדשות ואירועים בהמשך...

reina1

New member
כן, אה... וסחתיקה על ויסנטה...

la tarde es caramelo... אמרתי שאני חולה על הקטע הזה? הכרתי מישהו חדש.... נראה איך יזרום איתו... אני לא יודעת מה לעשות עם הבחור הנוכחי... כי מצד אחד הוא מעוניין במשהו רציני יותר (אתמול הוא קרא לי "החברה שלו") ומצד שני הוא קצת מעורפל... אז אני מניחה שהכל כרגיל עד להודעה חדשה... מה שאומר כנראה שאני צריכה להכין את האפשרויות לכך שתהיה לי מערכת יחסים רצינית עם מישהו אחר... טוב נו. אה אגב חוץ מזה יש מישהו חדש בסלסה, גבוה, חתיך ו all over yummy שבא לי פשוט לאכול!!!

reina1

New member
כן.... וזה קשה...

מכיוון שהוא לא מראה סימנים של חוסר נוחות כשאני אומרת לו שאני אוהבת אותו. אבל מצד שני כששאלתי אותו "אז אני יכולה לקרוא לך החבר שלי?" הוא אמר "את יכולה לקרוא לי מה שאת רוצה", מה שאומר שזה לא "לא", אבל זה גם לא ממש "כן".... והוא גם קנה כרית במיוחד עבורי כשאני ישנה אצלו... והסקס משתפר... ו... קיצור אני לא יודעת. מכינה אפשרויות לרגע שבו זה יהיה יותר מדי עבורו והוא ייסוג כמו שהוא עשה פעם או פעמיים לפני כן.... ואולי זה לא יקרה. לא יודעת... בכל אופן, יום שלישי אני כנראה נפגשת עם הבחור החדש... נראה איך זה הולך... דיברנו בטלפון, צ'וטטנו במסנג'ר עם מצלמה, הוא עושה רושם בסדר. באמת אחלה. love, who needs it who wants it

radio101fm

New member
אם זה כך יש לך את כל הזכות לרחרח

בשטח- מסכימה איתך לגמרי!

למעלה