אודרי 2

3Dvinchi

New member
אודרי 2

הי הי הי, כבר כמה זמן שבא לי לעשות אנימציה עם הצמח הזה מחנות קטנה ומטריפה. סוףסוף היה לי ערב פנוי אז זה המידול בינתיים. רציתי אותו בשלב שהוא קטן וחמוד יחסית. השלב הבא זה ליצור לו סביבה (החנות). ואח"כ - אנימציה...

אחלה של מידול

שחכתי איך קוראים לסרט , אבל קלסי. נחמד מאוד יש המון דמות ליצורון. רק כמה שיפורים . האור והצל , אם אפשר לעשות מעט "גלובל" והחיבורים של הגבעול לאדמה וחיבורי השיניים שיורגש שאכל יש חיבור וזה לא "הדבקה".

3Dvinchi

New member
תודה - זה מואר ע"י dome

באמת צודק על השיניים - לא השקעתי שם כ"כ. גם בתאורה אני אשקיע בסוף - אני לא רוצה שיתבזבז לי זמן על רינדור כרגע.

darthziv

New member
חחחחחחחח

זה בדיוק הפרוייקט סיום שלי :) כבר עשיתי את הצמח ואת סימור (שרק דורש עוד טקסטור וריג) ואני עושה סרטון ארוך מאוד איתם החנות היא באמת בעייתית למידול

eldarinn

New member
מידול מגניב!

הצמח מאד מרשים ואם אני זוכר נכון גם די דומה למקור! העציץ לעומת זאת - לא ברור אם הוא מתכתי או חומר אחר? (עובי דופן לאו דוקא מתכת...)

zonderon

New member
העציץ

העציץ במקור היה אמור להיות מעין חימר כזה - כמו בתמונה המצורפת. סתם שיחקתי איתו קצת. ודרך אגב - לא מצאתי הרבה תמונות טובות מהסרט אז אם למישהו יש - אני אודה לכם מאוד. כרגע עבדתי לפי התמונה שצירפתי כאן (לא ניסיתי לחקות אותה בדיוק אלה לעשות משהו יותר פשוט וחמוד).

Tenchi

New member
שים לב...

...שהשיניים שלו אמורות לצאת מהחניכיים ולא מהשפתיים. במודל שלך זה לא ברור. אני גם הייתי משקיע הרבה יותר מאמץ בפנים של הפה - תסתכל על הסרט המקורי שוב, עשו שם עבודה די מדהימה בכל מה שקשור לפה שלו. יש שם תפרחת רצינית ומלא צבעים. כדאי לך לבדוק את זה. בסך הכל ממש חמוד!

למעלה