אוהבים אנימה?

SpyKid

New member
|משתחווה|

ואני חשבתי שאני חובבת האנימה היחידה שכותבת פה
בכל אופן, את Fullmetal Alchemist כמובן ראיתי מזמן, כמו כל חובב אנימה שמכבד את עצמו
בימים אלו, אגב, אני בשלבי צפייה ב-Monster, עוד אנימה מצויינת.

SpyKid

New member
מצטערת ../images/Emo9.gif זה פשוט

מגניב מדי לפגוש אוטקואים נוספים, בפורום שאינו קשור לאנימה.

בטח שהפורום הזה קשור לאנימה,

לא ישירות אבל בעקיפין. גיקים, או כמו שדין מסויים מתעקש לקרוא לנו "חנונים", רבים אוהבים אנימה ומנגה. ויותר חשוב, כמעט כל אוהבי האנימנגה הינם גיקים.

איפי1

New member
אני מעדיפה את אזומנגה דאיו.

הסדרה הכי מטורפת שקיימת (לפי דעתי).

Greebo

New member
יאפ

רק שאין לי כוח להוריד שיט P: כך שמגוון האנימות שיצא לי לראות הוא....זעום שכזה.... אבל יש לי את המנגה של טריגון :] + חבר נתן לי את הכרך הראשון של van von hunter שזה מין פרודיה חביבה על ציידי...מפלצות....ודברים...

ofirule

New member
כן גם אני חולה בחיידק הזה

FULL METALL כבר ראיתי ואהבתי
אתה זה שאעלה או רק מפיץ את הקישור?

איפי1

New member
בPEEKVID יש הרבה סדרות...

וכל הקישורים הם מYOUTUBE אז הנה העמוד של פול מטאל אלכמיסט. http://anime.peekvid.com/s2209/

SpyKid

New member
אם כבר מדברים על אנימה,

אילו סדרות ראיתם? אני ראיתי את: Fullmetal Alchemist Full metal panic - שתי עונות+fumoffu Monster (בשלבי סיום) Cowboy Bebop The melancholy of Haruhi Suzumiya Trigun Scrapped Princess Ah! My goddess ממליצה בעיקר על 5 הראשונים. יש עוד סדרות שהתחלתי לראות ולא אהבתי\לא מצאתי את שאר הפרקים, כמו: FLCL, Neon Genesis Evangelion, Naruto, Bleach, Chobits, Elfen Lied, Fruit Basket.

איפי1

New member
אני ראיתי את...

puchi puri yocie Azumanga daioh bleach Ah! my goddess(רק את הפרק הראשון לצערי...) full moon wo sagashite-הראתי את זה לאחים שלי כדי שיהיו בשקט fruit basket inuyasha aishiteruze baby הפרק הראשון של love hina naruto (רק עד פרק 15, וזה היה לפני שנה... אין מה לעשות אבל הקומיקס הרה יותר מעניין מהסדרה...)

ofirule

New member
ראיתי

host club DEARH NOTE bleach naruto Mahoraba heartful days fullmetall alchemest Elfen Lied Midori no Hibi Gunslinger Girl

למעלה