אוהבים אננס ? הכינו 35-40 שקל לפריט בודד.....

אוהבים אננס ? הכינו 35-40 שקל לפריט בודד.....

מעולם לא טעמתי אננס חי ולא בקופסת שימורים, והחלטתי לנסות.

שמעתי מאשתי את המחיר וזה נראה מטורף, אבל בכל זאת בקשתי שתקנה.
אז פעם הראשונה בחיי אכלתי אננס, הטעם בלתי רגיל, אבל העובדה שגוזלים ממני מחירים כאלו, לא אקנה יותר.
 
ראשית אתיחס למה שיוליקה כתבה.

יש פה כמה נחשים...... זה גורם לחוסר רצון וחשק להתמודד, כי נחש הוא ארסי ערמומי ובקיץ יוצא מהחורים להקיש
וכך גם ....... ועל כן מי שרגיש ויש לו מה לעשות חוץ מלגלוש בפורום , פונה ועושה דברים אחרים שנעימים לו יותר ומתגמלים אותו יותר רגשית.

לגבי אננס, בשבת התארחנו בברנצ' אצל חברים, והגישו מגש פרות ענקי ובו אננס טרי, בעלת הבית סיפרה שבעלה הביא קרטון מלא באננסים,ף מה אגיד לכם היה גן עדן, גם אני קונה אננס טרי אך כבר מקולף וחתוך במתחם התחנה בתל אביב, מי שהפרוטה נמצאת בכיסו למה שלא יפרגן לעצמו מכל טוב העולם? לא אומרת שצריך לקנות קרטון אבל מידי פעם אני בטוחה שגם אתה מאיר יכול לפרגן לעצמך.

אגב בארה"ב בכל סופרמרקט מוכרים פירות חתוכים על מגש וכאשר מארחים קונים
מגש כזה ולא מתעסקים עם קילופים של אבטיח , אננס וכל מיני פירות שמלכלכים בקילוף שלהם.

שיהייה לנו בוקר יפה ויום נעים מלא באננסים.
 
שכנעת אותי...


 
מעולם לא עזבתי פה, עזבתי במקומות אחרים.

הכל חזר לסידרי עולם, הבן חזר לביתו בארה"ב היה כף איתו כל הזמן
שהיה צריך הוקדש לו, אך מכיוון שיש לו המון חברים בארץ שגנבו לנו אותו לפרקי זמן לא קטנים ,
שמחתי שהוא התארח אצלנו , כך זכינו בחברתו בבוקר
ובלילה וגם בין הזמנים.
 

יוליקה

Member
מנהל
"נחשים ארסיים" אני מזהה בדר"כ

וגם אותם ניתן לאלף "שיתנהגו בהתאם" ומי שיוצא מהמחילה רק כדי לעקוץ מוצא את הדלת מהר מאד מחוץ לפורום עד שמשנה כינוי וחוזר "בתחפושת אחרת" אבל הסגנון נשאר אותו סגנון... לכן קל לי לזהות אותה/ם.
שיהיה לכולנו קיץ נעים.
 
כנראה שדלות הגולשים מאפשרת הנחות.

פעם מי שזוהה נמחק על אף הכל, והיום אכן יש החוזרים בניק אחר,
כל עוד תפוז תאפשר ישתמשו באפשרות, שבנינו טובה גם לגולשים וגם למנהלים.

כאשר אני ניהלתי פורום מעולם לא חסמתי גולש, כי לכל אחד מגיע להגיד את מה שיש לו להגיד, לפעמים גם אם זנ לא מוצא חן ולפעמי גם אם זה מעורר תסיסה.
 

מינהר

New member
מאיר, האננס בקופסא טעים. אך נדמה לי שמוסיפים

שם סוכר.
ועכשיו לעניין עמבה. המאכל החביב על העיראקים. שמעתי שבעמבה יש חילבה שטובה נגד סוכר, קולסטרול ומי יודע מה עוד. קניתי. על הקופסא היה כתוב שמכילה מנגו ותבלינים. אף מילה על חילבה. [תוצרת שמש]. התקשרתי למפעל, במעלה אדומים. ענתה לי טכנולוגית המזון, יש חילבה. אז למה אתם לא כותבים? שאלתי. זה במסגרת התבלינים, ענתה. חילבה זה תבלין? לא ידעתי. אך היא בשלה, אנו לא חייבים לפרט הכל.
מה דעתכם? אתם מאמינים בחילבה?
 

יוליקה

Member
מנהל
כמי שגדלה ברמת גן...

לא התחברתי לעמבה אף פעם...בגלל הריח.
נגד סוכר יש מספיק אמצעים...לאו דווקא חילבה....
 

מינהר

New member
הבנתי, יוליקה. אז העיראקים הרמתגניים

לא השפיעו עליך עם העמבה.
אגב, הריח של העמבה יותר משמעותי מריח השום למשל?
מעניין אם אבותינו אכלו חילבה. שום הם אכלו -בטוח.
 
בחיים לא טעמתי עמבה, יש אננס בקופסה

במתיקות קלה, אין בזה סוכר אלא המתיקות של הפרי.
 

יוליקה

Member
מנהל
אננס טרי

לפני שנים ביקר בעלי בדרום אפריקה.
שם מגדלים אננס באלפי דונמים...
הוא התאהב שם באננס, ומאז כשאני רוצה לפנק אותו
אני קונה לו פרי אחד. אצלנו בסופרים זה נע בין 25-30 ש"ח
אני מחזיקה קופסה של אננס בבית למקרה של היפו בסוכר...
 

י מ י ת 2

New member
חייתי שנה בניגריה ואכלתי אננס

טרי. מחיה נפשות . כל הפרות שם הרבה יותר גדולים ועסיסיים ובעיקר זמינים. אבל אנחנו בארצנו אני לא יודעת היכן מגדלים אננס. אם אני זקוקה למשהו קונה קופסא. לא נורא
 
למעלה