אוהבים ארץ נהדרת ?

אוהבים ארץ נהדרת ?

לפי הפרומים מחר, תשודר סצנה בה הבדרנים יצחקו על סוגיית המטוס המלזי שנעלם.
אני חושבת שמחר צריך להחרים את הסדרה ולא לצפות בה.
למה כי לצחוק על מטוס שבו 240 נוסעים שאיש לא יודע מה עולה בגורלם, וכבר כשבוע וקצת יושבות 240 משפחות עצובות, ובוכות מתפללות שהבלתי אפשרי יקרה,
ויקירהם יחזירו הביתה בחיים, ואם לא אז לפחות שיהיה להם את מי לקבור.
אז לא זה לא נושא מצחיק.
וכן כנראה שאפשר להעלים מטוס, או שיכול לקרות משהו שבגינו מטוס יעלם
אבל לצחוק על זה??? ולצחוק על העולם שלא מצליח לאתר מטוס,
זה לצחוק על כולם אותם משפחות...והאמת שעצוב לומר אבל אם היה שם אצבע של ישראלי אז כבר ההנו רואים זאת אחרת. ולא ההנו צוחקים וברפי רשף היו מראיינים את המשפחה של אותו ישראלי,
והננו מלווים אותו..אז כנראה שבטיסה הזו אף ישראלי לא נעלם ועדין אין לנו לגיטימציה לצחוק או לפגוע בכבודם של השמחות ויותר מי זה ההאנשים שהיו על המטוס!!!

אז מחר לדעתי כולנו צריכים לשים ערוץ אחר ורק לא לראות ערוץ 2.....לא לתת רייטיניג ויד להומור ירוד שכזה.

Any991

New member
אמנם זה כבר היה אבל

ברשותך אני דווקא חושב בניגוד גמור לדעתך.
ארץ נהדרת, יש שיגידו שיותר ויש שפחות, היא תכנית סאטירה. תכנית סטירה מטרתה להעביר לנו בדרך של צחוק
אירועים שקוראים בעולם או בארץ, ושלא נוח לנו כל כך לשמוע או שקשה לנו להתעסק איתם בלי צחוק.
קטע כזה שנעשה על המטוס המלזי לא בא לצחוק על זה שהוא נעלם בפתאומיות, לא על משפחות שבאמת מקוות ומייחלות שקרובי משפחותיהם נשארו שלמים, לא על מלזיה או על הטרור שאולי מעורב כאן-כל המטרה היחידה לכך היא לקחת משהו דרמטי שקרה בעולם
ומאוד נוראי יש לומר, ולהפוך אותו לכל כך מצחיק עד שאפשר לחשוב שזה באמת חלום ולא מציאות-איזושהי רגיעה מכל הבאלגן.
חשוב לזכור, שבארץ נהדרת כמו גם בכל מיני תכניות אחרות, צוחקים על הרבה מאוד נושאים שקורים בעולם או בארץ בפרט-אפשר הרי גם לצחוק על השואה (כמו בארץ נהדרת או במצב האומה) אבל אז לא יגידו כלום ולא יחרימו כלום-הרי אפשר להגיד שזה פוגע ברגשות הניצולים שעוד חיים איתנו ועושה עוול היסטורי לרגשות העם היהודי.
בקיצור, צריך להבין איך הדברים נלקחים-אף אחד לא צוחק כאן על עוול אישי או לאומי של מישהו אלא מנסה להחליק סיטואציה שלא קלה לעיכול בכלל.

kagome10

New member

Drau

New member
אני לא רואה בעייה לצחוק על כך.

עם כל זה שזאת סיטואציה זוועתית למשפחות ולאלו שקרובים למי שהיה על המטוס,
ואני בהחלט מקווה שאיכשהו המטוס יתגלה וכולם יהיו בסדר...

הסיטואציה מצחיקה, ואני לא חושב שאפשר להתווכח על זה (כל עוד לא מערבים רגשות). מטוס שלם נעלם. בעולם של ימינו שעוקבים אחרי כל דבר ואחד, פתאום מטוס נעלם.
זה מצחיק.

למעלה