אוהבים גוספל?

Chocoholic

New member
אוהבים גוספל? ../images/Emo189.gif

אז בטח תשמחו לשמוע שיצא DVD חדש הנושא את השם 'Gotta Serve Somebody - The Gospel Songs Of Bob Dylan' מדובר בסרט המתעד את הקלטת אלבום לפני כשנתיים וחצי הנושא את אותו השם ומכיל גרסאות כיסוי לשירי גוספל של דילן, בביצוע אמני גוספל שונים. נראה שתקופת החזרה בתשובה של 79-81 מקבלת קרדיט לאחרונה; ב DVD נכלל קטע מתוך הופעה של דילן מ 1980, ביצוע של 'When He Returns'. זו פעם ראשונה שקטע וידאו מהתקופה הזו יוצא לאור באופן רשמי. כאן יש עוד מידע על הסרט (אפשר גם לשמוע כמה שירים) ופה הטריילר.

אני אוהב גוספל

והאוסף הזה הוא באמת בין אלה שאני רוצה לרכוש ועוד לא יצא לי. אני מודה לך שהבאת את הידיעה על ה-DVD, כי לא ידעתי עליו. מוזר כמה שהעטיפה מזכירה את הדיסק האינטרקטיבי של דילן, בקטע של הביקור מאחורי הקלעים של המחווה במדיסון סקוור גארדן. אגב, אם אתה אוהב גוספל. קח לך בהזדמנות זו המלצה לדיסק שאתה תודה לי כשתגלה אותו - Issac Freeman And The Bluebloods - Beautiful Stars

אני גם אוהב גוספל

אני זוכר שאז שאלתי מה דילן תרם בשנתיים שלוש בחזרה לנצרות וכמובן בגוספל שהוא עשה ועכשיו אני מגלה שלו מעט אומנים עשו קברים לשרי הגוספל שלו ככה שדילן כן אשאיר חותם אני כמובן ממליץ בחום על Slow Train Coming אחלה דיסק

למעלה