אוהבים ומעריכים אותי כמו שאני

אוהבים ומעריכים אותי כמו שאני../images/Emo3.gif../images/Emo123.gif

זהו שלט אזהרה!!! אוףףףףף----המילים חושבות עם עצמן לרוב אנחנו מקדישים חיים שלמים למשהו שהוא חלק בלתי נפרד ובדרך כלל זמני בחיינו ולההערכה יש אינטרסים סמויים והשאלה היא מה יוצא מזה ורק משם יש לקבל החלטות אני מהראשונות שראו את המלך עירום ומהאחרונות שצועקות את זה.

כל הגולשים, ובייחוד "שקרנית"

נורא נוח לכם לשלוח הודעות בשמות בדויים. מאוד נוח לכם לשלוח מסרים אנונימיים לאנשים ש"אמורים" להבין את הרמז. אתם מעולם לא עוצרים שניה אחת קודם, לחשוב שאולי אתם עלולים לפגוע במישהו, בין אם הוא קשור למסר הפרטי שלכם ובין אם לא. משתמשים יקרים, ובייחוד המשתמש או המשתמשת המשתמשים בכינוי "שקרנית": המסר ה"סמוי" שלך פגע באנשים הלא נכונים, והיה מאוד קרוב, בצורה מפחידה ממש, לכדי פגיעה בחיים של בן אדם. האנשים הלא נכונים הבינו אותו לא נכון. אנא, קחו זאת לתשומת לבכם. אני יודעת שההודעה הנ"ל אינה קשורה לפורום באופן ישיר, אך היא מתיחסת להודעות אשר נשלחו בפורום הזה ממש, ואשר הובנו ע"י משתמשים פה, שנפגעו מהודעות אלה באופן קשה. לידיעתכם, פגיעה באופן שכזה הוא הטרדה, והוא עברה על החוק. לידיעתכם, ספקי האינטרנט שומרים נתונים מלאים של משתמשים שהיו מחוברים דרכם בכל שעה שהיא במשך לפחות השנה האחרונה. לידיעתכם, נתונים אלה קלים מאוד לשיחזור, כאשר קיים צו בית משפט בנושא. ולידיעתכם, כבר פניתי להנהלת הפורומים של תפוז, באשר לטיפול בנושא הנ"ל, ואם מישהו ירצה בכל זאת להמשיך בדרכו הפוגעת, תחילת הדרך לקבלת צו בית המשפט כמתואר, אשר יחשוף את הכותב או הכותבת לתביעה וכן לתיק פלילי במשטרה - כבר נעשתה. משתמשים יקרים, קחו לתשומת לבכם שמאחורי הכינויים עדיין יושבים בני אדם אמיתיים לחלוטין. ולעולם אל תשכחו את זה. עדי

ערב טוב לכן, בנות

כל כך כתום, ברוכה הבאה
כמה דברים - אני לא מנהלת מסביב לשעון, יש לי עוד חיים מעבר לניהול הפורום וקורה שלא יוצא לי להיות פה. אין שום צורך להתרעם על כך. כל כך כתום, האמת, אין לי מושג על מה את מדברת. אולי בגלל שאני לא מכירה אותך ולא מבינה מאיפה הגישה שלך, אבל זו לא צורה להציג את הדברים ככה על גבי הפורום. בשביל דברים כאלה יש פורום משוב בתפוז. הואיל וכבר פירסמת את זה כאן, אפשר לפחות לקבל הסבר? ההודעה הזו תפרסם את עצמה על גבי הפורום, את שאר הדברים אעדיף לסגור במקום פרטי יותר, כגון תיבת המסרים. המשך לריב הזה ימחק.

הבהרה

אני מתנצלת על הבלגן. זו לא היתה הכוונה. שקרנית יקרה, אני גם לא פרסמתי את ההודעה שלי בתגובה לזו שלך, אלא כהודעה בפני עצמה. הנהלת הפורום של תפוז העבירה אותה כתגובה להודעתך, על מנת שיהיה יותר ברור לגולשים למה הכוונה בקישור בין 2 ההודעות. כך או אחרת הודעתה של "שקרנית" פתחה תיבת פנדורה. מישהו שהיה מעורב במקרה שהיה כנראה מאוד דומה לזה של "שקרנית", חשב שהבין את המסר ה"סמוי" של ה"שקרנית" והיה משוכנע שמדובר בהודעה שהופנתה אליו. מאחר שכך, נוצרה תסבוכת מאוד קשה בחיים של כמה אנשים. אני לא אפרט כי זה עניין אישי ובאמת לא מעניינו של אף אחד בפורום. אני אציין רק שהמקרה הזה הביא למצב מאוד קיצוני. לידי פגיעה מאוד קשה, מבחינה נפשית ואף פיזית במישהו. עניין ההטרדה והפליליות שבה הועלו, מאחר שהאנשים המעורבים במקרה שלי כבר הוטרדו בעבר, על ידי משתמשים אחרים שניצלו את האנונימיות שבמערכת הפורומים של תפוז, ולכן העניין הפך רגיש באופן מיוחד. אין בכוונתי להישאר כאן ולפתח את הנושא. הפורום כשלעצמו מעניין ואני קוראת בו מזה זמן רב. אך יחד עם זאת, לא ראיתי לנכון לשתף אף אחד בחיי הפרטיים ולהגיב להודעות המתפרסמות כאן. ההודעה הנ"ל מיועדת אך ורק לצורך "פקיחת העינים" של כל מי שחושב שהוא יכול להיכנס לפה ולפרסם הודעות בעלות מסר אישי, תחת כיסוי אנונימיות מוחלט. אם יש למישהו מסר אישי להעביר, אנא, עשו זאת באופן אישי. לשם כך מיועדת מערכת המסרים למשל. לפני שאתם מפרסמים משהו, תעצרו שניה, וקחו בחשבון שמסר אישי עלול להיות מובן לא רק על ידי מי שהמסר כוון אליו, אלא על ידי כל מי שהתנסה אי פעם במקרה דומה ולכן ועלול לגרום לנזק של ממש, כמו במקרה שלי. מעבר לכך - שיהיה לכם ערב נעים. עדי

למעלה