אוהבים ילדים ? מי לא ? שמרו עליהם !

אוהבים ילדים ? מי לא ? שמרו עליהם !

שנת הלימודים במוסדות החינוך נפתחה אומנם לפני יותר מחודשיים אולם הדברים שלהלן עוסקים בנושא טוב ונכון בכל השנה, ולכן אני פונה אליכם עתה כחבר,שכן,ידיד וכמי שאיכפת לו מ"תרבות הנהיגה" שלנו. כולנו מזועזעים ונחרדים למשמע החדשות "תאונה קשה התרחשה . . ." ילד נפצע קשה בתאונה . . ." ועוד ועוד דוגמאות קשות ולא נעימות שהעדפתי לא לכתוב . . . כולנו חרדים לשלום הילדים שלנו, מחנכים אותם לזהירות בכבישים,מלמדים אותם על הסכנות שבכביש,"בקיצור" עושים הכל ! ! ! חבל שאין לי מצלמה,הייתם רואים את המציאות העגומה, הרעה, הלא מחנכת והעלולה להיות עצובה, כואבת ושנצטער ונבכה עליה כל החיים, ולהלן דוגמאות מ-ה-ש-ט-ח !!! כאשר אנו מביאים את הילדים לגן / ביה"ס. אבא/אמא יושבים "על ההגה",לפעמים ! חגורים . . . "דוגמא 10", והילדים ? העיקר שהגננת/המורה/המנהלת ישמרו על הילד,ומה איתנו ? ה-ה-ו-ר-י-ם ! העיקר - "כפרה עליהם" !!! האם הילד יושב בכיסא הבטיחות ? בבוסטר ? חגור ? למה מה ? הוא ילד גדול, יושב לו מקדימה כמו . . . "לא זה רק פה בשכונה . . ." "מה זה רק 2 רחובות . . ." "תעזוב שטויות, נו באמת . . ." וכך הלאה ועוד תשובות שאח"כ עלולים לבכות בגללן. ומה בגנים ? אותו פקק ואותו אי-סדר . . . מגיעים עם האוטו לגן (בהמשך לתחילת הנסיעה כפי שצויין לעיל) מחנים - בחניה ? במפרץ ? - "לא זה רק לדקה,אני רק שם ת'ילד בגן . . ." וכך עוד רכב ועוד שכן . . . ואחרי דקותיים יש "פקק !" זוכרים למה ? ... גם אתם לא אוהבים שחוסמים אתכם,ומפריעים לכם כשאתם "חייבים לטוס לישיבת הבוקר" אז אל תשכחו וזכרו זאת כל בוקר. בשעה טובה נסענו "2 דקות/רחובות/ת'זוב שטויות" והגענו ל"פקק הבית ספרי" . . . תגידו ת'אמת זה לא סיוט ? ? ? עדיף לחנות ברחובות הסמוכים,מבקש להזכירכם שאנחנו הגענו לבית הספר ב-ר-ג-ל ! ! ! אולם המציאות שונה . . . פקק ארוך מסורבל מעצבן ו-מ -י - ו - ת -ר !!! תחנו בלי ! להפריע , (רוצים להיכנס לבי"ס ? אל ! תחסמו ואל ! תפריעו לאחר/שכן/חבר), תורידו ת'ילד לכיוון ה-מ-ד-ר-כ-ה ! ! ! , לא בקרבת מעבר החציה,ובלי להפריע למשמרות הזה"ב. אל תעקפו ! זה מסוכן, מעצבן, מיותר ולא חוסך זמן, (הרי כולם יפגשו ברמזור . . . אנו מכירים את זה, לא ?) אנא נהגו באופן מכובד תרבותי ושומר וחוק, וכך כולנו נוכל להפגש לארוחת ערב משפחתית בסופו של יום. אני פונה אליכם בבקשה אישית ------ אנא שמרו על הילדים וחנכו אותם להיות נהגים שומרי חוק וחיזרו הביתה בשלום !!! אשמח לתגובות הצעות רעיונות ומצטרפים לפעילות. נסיעה טובה עם אחריות ובמודעות סביבתית ותגיעו בשלום

למעלה