אוהבים כרובית? רוצים מתכון מצליח?
והנה משהו מאד מאד טעים שהכנתי היום - כי היתה לי כרובית בבית....
כולנו וודאי מכירים את הבסיס של מאפה כרובית שזה מבשלים פרחי כרובית במים עם מלח, מניחים בתבנית מפזרים מעל זה פרורי לחם מטוגנים ומכסים בשמנת...
אז היום הכנתי את זה אבל עם שדרוג - ויצא טעעעעעים!!!
אז...מבשלים פרחי כרובית במים עם מלח חצי בישול (רתיחה 5 דקות)
מטגנים במחבת בצל, מוסיפים 2 סלסלות פטריות שמפניון לבנות פרוסות ומטגנים יחד. מניחים בתבנית את הכרובית, מפזרים מעל ובינהן את הפטריות המטוגנות... מכסים בפרורי לחם מטוגנים ובשמנת (9% מספיק...) אופים בתנור בחום של לפחות 180 מעלות עד שמשחים - אוכלים מייד עם סלט חי!!
אל תתחילו לספור קלוריות... זה טעים ודי בזה!!
והנה משהו מאד מאד טעים שהכנתי היום - כי היתה לי כרובית בבית....
כולנו וודאי מכירים את הבסיס של מאפה כרובית שזה מבשלים פרחי כרובית במים עם מלח, מניחים בתבנית מפזרים מעל זה פרורי לחם מטוגנים ומכסים בשמנת...
אז היום הכנתי את זה אבל עם שדרוג - ויצא טעעעעעים!!!
אז...מבשלים פרחי כרובית במים עם מלח חצי בישול (רתיחה 5 דקות)
מטגנים במחבת בצל, מוסיפים 2 סלסלות פטריות שמפניון לבנות פרוסות ומטגנים יחד. מניחים בתבנית את הכרובית, מפזרים מעל ובינהן את הפטריות המטוגנות... מכסים בפרורי לחם מטוגנים ובשמנת (9% מספיק...) אופים בתנור בחום של לפחות 180 מעלות עד שמשחים - אוכלים מייד עם סלט חי!!
אל תתחילו לספור קלוריות... זה טעים ודי בזה!!