אוהבים לטעון החרדים אינם תורמים.

שמלת תחרה1

Well-known member
שלי שם טוב מספרת.
שם טוב הדגישה את חשיבות החיבור בין נשים חרדיות לנשים חילוניות: "הדרך הזו, להפיל את החומות בינינו וליצור גשר של ביחד, היא כל כך משמעותית. בזכות השבת הראשונה עם 'קשר יהודי' לקחתי על עצמי לשמור שבת. למדתי מהחברות שלי דברים שעזרו לי להתחזק ולשמור על האמונה. אני תמיד אומרת שהשבת לא רק שמרתי אותה – השבת שמרה עליי".

Harrington

Well-known member
מנהל

אוהבים לטעון החרדים אינם תורמים.​

אוהבים לטעון, אבל זה לא הופך את זה לנכון :). במסגרת הטענות הללו הפכו מתישהו את השירות הצבאי לחזות הכל. אולם יש שלל דרכים לתרום למדינה ולחברה כאשר שירות בצה"ל הוא רק אחד מהם. אם תוסיפי על כך שלא כל שירות בצה"ל באמת תורם משהו (ויש התנדבויות שחשובות ומועילות-תורמות פי כמה) קשה להשתחרר מהתחושה שכל הטענה נובעת מרצון/צורך לתקוף את החרדים. אם וכאשר כולם יתגייסו לצה"ל מחר בבוקר, ימציאו טענה אחרת נגד המגזר :).

שמלת תחרה1

Well-known member
אוהבים לטעון, אבל זה לא הופך את זה לנכון :). במסגרת הטענות הללו הפכו מתישהו את השירות הצבאי לחזות הכל. אולם יש שלל דרכים לתרום למדינה ולחברה כאשר שירות בצה"ל הוא רק אחד מהם. אם תוסיפי על כך שלא כל שירות בצה"ל באמת תורם משהו (ויש התנדבויות שחשובות ומועילות-תורמות פי כמה) קשה להשתחרר מהתחושה שכל הטענה נובעת מרצון/צורך לתקוף את החרדים. אם וכאשר כולם יתגייסו לצה"ל מחר בבוקר, ימציאו טענה אחרת נגד המגזר :).
בשום מקום לא כתבי שזה נכון.

למעלה