אוהבים מאוד ולא מבינים אחד את השני מה עושים

אוהבים מאוד ולא מבינים אחד את השני מה עושים

אני בן 36 ובת זוגתי בת 28 התחתנו התגרשנו וחזרנו יש לנו ילד בן 4 מדהים ומקסים. אנחנו לא מסתדרים אני משתדל לעשות הכל כדי לרצות אותה למרות שאני לא מקצועי בעבודות הבית היא לא רואה את חצי הכוס המלאה ומתלוננת אני אומר אולי אפשר לומר תודה רק על המאמץ ואין תשובה לאחר מריבות היא מבינה שאני מתאמץ ולבסוף מבינה שאני משתדל. כרגע אנחנו לא גרים יחד והיא מתנהגת כרגיל לנהל כלכלה ,מטיילים ביחד עים הילד,אין לנו בית אנחנו מתגוררים כל אחד אצל הוריו ,לעיתים רחוקות אחרי מלחמות היא מודה בחסרונותיה ואני משתדל להלך בין הטיפות ,לפני כארבעה חודשים כחודש אחרי שחזרנו נואשתי מהיותה מבולבלת כו רוצה קשר לא רוצה קשר איתי ואחרי שביוזמתה הייתה החזרה וביוזמתה הייתה גם חתונה ותמיד אחרי אני מובן מאליו .אז כחודש אחרי שחזרנו נואשתי ונהגתי באלימות כל כך רציתי שהקשר יגמר אחר הבנתי שטעיתי ופנינו שוב לטיפול באגודה לשלום המשפחה ,יש לומר שהייתי בצרות כלכליות והיא תמכה בי מאוד גם לאחר מריבות,המטפלת שלה אמרה תהיי החלטית והיא כרגיל כלפי חוץ אנחנו הזוג המושלם ואני משתף את החברה אני אומר אלימות אים לא תספר לא יגמר ,יש לציין שנינו רצינו את הטיפול הפעם והמטפלת דיי עוזרת לה בחיים,היא אומרת אתה לא קונה מתנות אז אני קונה אז היא אומרת למה קנית. תמיד היא אומרת נשכיר \נקנה בית גם אים אין אהבה.ואני שמעלה את נושא האהבה אומר בית בלי אהבה זה4 קירות היא לא מביעה אהבה .הפעם האחרונה שהלכתי היתה שהבוס התקשר והיא רשמה על נייר ציור לב פלוס השם שלו אני מאמין שהיא לא בוגדנית וגם לא מאמין.הכי כואב שהיא לאמביעה אליי אהבה רק שאני הולך והיא אומרת שאולי האובדן של אחיה הבכור גרם להיות כזו רעה שאנחנו גרים יחד אצל הוריה מה עלי לעשות

קשה למקד לשאלה אחת בכל זאת אנסה

האים שני אנשים עים הרבה מישקעים מכל הגוונים יכולים לחיות יחד בגלל רגשות ,או כי אנחנו רגילים , אני מרגיש שאני מחולל שינוי אצל אישתי\גרושתי [בהתנהגות] האים עלי להמשיך לשנותה שאנו יחד [היא תמיד יודעת לייפות את הדברים שאנו מתרחקים מאוד ולבקש מחילה] יש לציין שלגרום לה להשתנות אני מקבל משפחתיות אבל זה עולה ברגשות לא נעימים ובכך שאני צריך להשלים עים חסרונותי בזוגיות זו ובאותו זמן לריב על חיסרונותיה, אז האים לשנותה

לשנות אחרים

אין לאף אחד/ת את היכולת, מבלי שהצד השני ירצה בכך ויהיה מחויב לעצמו לשינוי. מכאן שהשינוי יכול להתחולל רק בעצמך. מציעה לך להיות ממוקד בעצמך ולחשוב איך היית רוצה להתנהל מעכשיו בקשר בניכם.

הרבה תודות על הזריזות

גם המדריך שלי אומר את אותם דברים שאת כותבת לאט לאט אני מבין את מקומי בחיים בכלל.היא משתנה אני משתנה ובכל זאת קשה לעזוב אדם שאוהבים. חבל שאני מרגיש דחוי, חבל שאני לא יכול לקבל אותה כמו שהיא זה היה מקל עליי את החיים, ויותר חבל שאני לא בעד לעשות עוד תינוק\ת היה לבן שלי חברה לחיים בכל ז\את גרושתי \אישתי אדם קשה שלבסוף מייפה את הדברים הפעם כנראה תורי לייפות והלוואי ויהי פיתרון לתיסכול שלה שלי .

למעלה