אוהבים נקניקיות ב
אנשים

אוהבים נקניקיות ב../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo70.gif

משה בתיבה? סלט פסטה ונקניקיות פרגיות? ירקות מוקפצים עם נקניקיות עוף? מה המתכון המנצח שלכם בשילוב נקניקיות? ספרו לנו בפורום הורים מבשלים ואולי תזכו במוצרי הבשר והנקניק של זוגלובק http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=744&MessageId=129533951
מתגעגעים לג'יק ואלווד בלוז? האחים בלוז מגיעים לארץ לסיבוב הופעות קצר, ואתם תוכלו להיות שם! היכנסו לפורום שנות השמונים , ענו על חידון קצר בנושא הסרט "האחים בלוז" ואולי תוכלו לזכות בזוג כרטיסים למופע של "האחים בלוז" באמפיפארק "שוני" בבנימינה ביום חמישי ה- 21.5.09 בשעה 20:30. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=498&MessageId=129520590
להשתמש בסודה לשתייה במקום בדיאודורנט? לקנות אריזות חיסכון? מה יהיה הטיפ המנצח לטיפוח בזמן המיתון? היכנסו לפורום יופי וטיפוח אישי והצביעו לטיפ המועדף עליכם בתחרות! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=591&MessageId=129518234

always be me mc

New member
ואו עוד מעט יום השנה למכושפות../images/Emo115.gif../images/Emo121.gif

חייבים לעשות משהו
*שוברת תראש*

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifוואי ממש!!

אם החזירו את שולחן לחמישה ובנות גילמור למה לא את מכושפות??

always be me mc

New member
ולמה גם את באפי לא?!

חצופים!
ברצינות למה לשדר סדרות לא מעניינות בגרוש(ופה אני מתכוונת ל-90210, אחת שיודעת וכו') כשאפשר להחזיר כמה תוכניות אהובות?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifדווקא אחת שיודעת כן מעניינת..!

לא כל כך בסוף העונה השניה אבל איפה שהוט נמצאים עכשיו היה חלק שאהבתי מאוד בעונה השניה :]

always be me mc

New member
ואת זה אומרת אחת שיודעת

ברצינות עכשיו בחיים לא ראיתי את הסדרה כי היא לא מעניינת אותי מספיק אפילו לנסות אבל אם את נהנית לבריאות! חבל רק שלצד כל הסדרות החדשות והנוצצות הם לא יכולים להחזיר כמה ישנות אהובות
*חושבת על מי הבוס עכשיו*)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני מאמינה בלתת צ'אנס לסדרות..

זה עוד יכול להפתיע. אני התעלמתי מגוסיפ גירל (מעצבן אותי להגיד אחת שיודעת חח) בערך כל העונה הראשונה שלה (ואין לי הוט אז אני מדברת על - בחרתי שלא להוריד) ואיכשהו נתקלתי בפרק מהעונה השניה ופשוט נשאבתי. הורדתי את כל העונה הראשונה ובלעתי את הסדרה הזאת. באמת שהתאהבתי בה.. אז נכון שלדעתי סוף העונה השניה ממש לא משהו.. אבל בכל סדרה יש עליות וירידות ואני עוד לא פוסלת סדרה שכל כך נהניתי ממנה! וחבל לפסול סדרה רק כי היא לא הצליחה לסקרן אותך עדיין.. תני לה צ'אנס. אבל אני כן בעד להחזיר גם סדרות ישנות ותכלס אני הכי בעד להביא את באפי כי תמיד רציתי לראות פשוט לא היה לי כוח להוריד את ה7 עונות שלה.. רק אם הם מחליטים כן להקשיב לנו אפשר שהם יתחילו לשדר מסוף ספטמבר? חח כשאני חוזרת לארץ. קדחתי.

always be me mc

New member
יודעת משהו?

את צודקת! מה יזיק לנסות לראות פרק? אם אני אראה ואגלה שבאמת זה לא מדבר אלי אפילו קצת אז אני אוותר, זה עדיף מלוותר מראש ואולי להפסיד משהו מדהים. המ ובאשר לבאפי אז למה להוריד כשאפשר לצפות אונליין? הו ותתפלאי אבל פעם דווקא כן נתתי צ'אנס לסדרות, ככה גיליתי את אבודים אבל במקרה של אבודים חבל שגיליתי

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהו.. לראות אונליין.. כל כך לא אני.

חח.. אני בנאדם אובססיבי.. אני חייבת שיהיו לי כל הפרקים ואם יש קטע שאני אוהבת אז אני אראה אותו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב.. בגלל זה לא הסכמתי לצרוב את מכושפות.. תמיד השארתי על המחשב.. ככה שבכל שניה ראנדומלית שהתחשק לי לראות פרק או אפילו קטע מאוד מסויים מפרק יכולתי פשוט להכנס לתיקיה ולראות ולא להתחיל לחפש את הפרק על הדיסק וכו'.. ואני יודעת בוודאות שאני אוהב באפי.. ושככה בדיוק אני אהיה.. בנתיים הסדרה היחידה שאני מצטערת שהתחלתי לראות אותה בכלל זה גיבורים.. ואני ממש לא טורחת להמשיך לראות אותה מאז ההפסקה 0.0 שזה מאוד לא אופייני לי..

always be me mc

New member
אהה עכשיו אני מבינה

טוב אז תעשי מה שיותר נוח לך
ואם את יודעת שתאהבי באפי אז לא חבל לא לנסות? את לא חייבת לראות את כל הפרקים בבום את יודעת
המ ובאשר לגיבורים אז הפסד שלך, אני דווקא דיי מחבבת את הסדרה הזאת(למרות פרק סיום העונה
) Peace, Light& TV מגליה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהתחלתי לראות..

הורדתי בזמנו את העונה הראשונה או לפחות חלק ממנה.. אבל כל פרק היה נצח עד שהשגתי אותו.. אני צריכה למצוא מישהו שיש לו את כל הפרקים על דיסקים ולבקש ממנו לצרוב לי אותם..

למעלה