אוהבים נקניקיות?????

danbaratz

New member
אוהבים נקניקיות?????

אז סוף סוף זה יצא לפועל ואחרי הציפייה ליום הולדת, אז קיבלתי את מכשיר המילוי, ומציאת מעיים טובים ונקיים, היום הכנתי נקניקיות

danbaratz

New member
הכנתי שלושה סוגים

מצד ימין נקניקיות מבעאר פיקנטיות מכבש ובקר בצד שמאל אלו נקניקיות הודו עם אורגנו ויין אדום

danbaratz

New member
ובצלחת נפרדת

סלסיצ'ה איטלקית מבשר חזיר עם שום וכוסברה נקווה שיהיה טעים, עכשיו הפרסומות

danbaratz

New member
עוד לא טעמנו

אז נדע רק בערב, מבטיח לעדכן. מתכון סלסיצ'ה: מבעאר: הודו: 1 ק"ג בשר חזיר טחון 1 קילו בשר בקר טחון קילו הודו טחון 300 גרם שומן חזיר קצוץ חצי קילו שומן כבש 200 גרם שומן בקר כפית זרעי כוסברה טחונים שתי כפות פפריקה חריפה כף אורגנו יבש כפית פלפל שחור 3 כפיות מלח כפית זרעי כוסברה טחונים 2 כפיות מלח חצי כוס מים קרים מאוד חצי כוס יין אדום יבש וקר 3 שיני שום כתוש כפית כמון 2 שיני שום חצי כוס יין אדום יבש וקר שליש כפית קינמון 2 כפיות מלח כול הכמויות הן בערך כי שמתי לפי העין טעמתי את הבליל של כול אחת לפני המילוי ככה שיש לי מושג כללי איך יצא בלבד, מחר בבוקר אתן דיווח מלא

איזה יופי!

תודה על המתכונים. נראות מצויינות.. מחכה לתמונות ולדיווח של המוצר המוכן :)

danbaratz

New member
טעמים ,רשמים ולקחים להמשך

אז אתמול בערב צלינו את הנקניקיות על האש. לפי מה שנשאר הכי מוצלחות היו הבקר וכבש שלא נשאר מהן כלום ואח"כ החזיר וההודו שנשארו שתיים מכול סוג. הנקניקיות יצאו ממש טעימות והתפצחו בפה כמו שצריך. מבחינת מרקם, הנקניקיות יצאו מעט יבשות בפנים עם מרקם קצת גרגירי. יש כמה סיבות שנראות לי הגיוניות, הייתי צריך לטחון את הבשר פעם שנייה ליותר דק ולהוסיף יותר נוזלים לתערובת. בנוסף, המעיים שקניתי מאוד רחבים ויצאו נקניקיות די עבות משהו כמו חמש שש סנטימטר קוטר, יכול להיות שגם לזה יש השפעה כלשהיא על המרקם. בסך הכול היה מוצלח מאוד ואולי כבר בשבוע הבא נעשה מקצה שיפורים. נשארו לי רק 87 מטר של מעיים ככה שצריך לחשוב טוב ולא לבזבז

DCS

New member
קניית מעיים

שאלות לגבי המעיים. מהיכן קנית ? כמה זה עולה ? באיזה אורך זה מגיע ? תודה

danbaratz

New member
מעיים

קניתי את המעיים בדרום ת"א בבית חרושת לכל. המעיים מגיעים נקיים ומומלחים באריזה של 94 מטר. יש לו מעי גם של חזיר וגם של כבש. אני קניתי חזיר וזה עלה 200 ש"ח, הכבש קצת יותר זול נראה לי 150. לפני חצי שנה, בניסיון הראשון להכין, קניתי מעיים של כבש אצל אליאס ברמלה. היה מאוד זול משהו כמו 15 ש"ח ל30 מטר, אבל המעיים לא היו נקיים כל כך ואחרי חודשיים זרקתי חצי ממה שקניתי .

DCS

New member
שאלת כשרות

האם ידוע לך היכן ניתן לרכוש מעיים במקום כשר או לחילופין מעיים סינטטיות. ומתוך סקרנות האם 94 מטר מגיע בחלק אחד או במס חלקים. תודה

danbaratz

New member
מצטער

במה שקשור לכשרות אני ממש לא יודע בקשר לאורך אז מעיים של חזיר הם בערך 12 מטר ככה שבחבילה יש כמה חתיכות של בין 8 ל10 מטר

מעיים סינטטיות ניתן להשיג במ.מ.מ.

מרכז מכשירי מזון דא עקא הם מוכרים בקופסאות מחיר קופסא למעלה מ1000 אלף שקל חדש.... צ'י

DCS רחוב החשמל 8 ת-א עם זכרוני לא טועה

יש בסביבה חנות ידועה לנושא הבשר בשם ""רוונה "" נדמה לי שיש להם אתר...צ'י

DCS

New member
לפני שאני מתקשר...

לפי האתר נראה שהם מוכרים רק ציוד . אתה בטוח שהם מוכרים גם מעיים סינטטיות ?

etayk

New member
אני קניתי מעיים סינטטיות אצל גיתי

אני חושב שהמחיר היה 30 ש"ח ללא זוכר כמה מטרים (טען שמספיק לכ-4-4.5 קילו) בינתיים השתמשתי בחצי בערך, יצא מצויין!!

למעלה