טעמים ,רשמים ולקחים להמשך
אז אתמול בערב צלינו את הנקניקיות על האש. לפי מה שנשאר הכי מוצלחות היו הבקר וכבש שלא נשאר מהן כלום ואח"כ החזיר וההודו שנשארו שתיים מכול סוג. הנקניקיות יצאו ממש טעימות והתפצחו בפה כמו שצריך. מבחינת מרקם, הנקניקיות יצאו מעט יבשות בפנים עם מרקם קצת גרגירי. יש כמה סיבות שנראות לי הגיוניות, הייתי צריך לטחון את הבשר פעם שנייה ליותר דק ולהוסיף יותר נוזלים לתערובת. בנוסף, המעיים שקניתי מאוד רחבים ויצאו נקניקיות די עבות משהו כמו חמש שש סנטימטר קוטר, יכול להיות שגם לזה יש השפעה כלשהיא על המרקם. בסך הכול היה מוצלח מאוד ואולי כבר בשבוע הבא נעשה מקצה שיפורים. נשארו לי רק 87 מטר של מעיים ככה שצריך לחשוב טוב ולא לבזבז