אוהבי הבובלילים..אל תיהיו עיוורים..כנסו דחוף!

• פותח הנושא a10a
  • פורסם בתאריך

a10a

New member
אוהבי הבובלילים..אל תיהיו עיוורים..כנסו דחוף!

אל תיהיו עיוורים מהאחדות שיש בוילה... גם אני שמחה שכולם קצת התאחדו אבל אל תשכחו משהו חשוב... רנין ליאון שפרה ובצבר בחיים לא ידיחו אחד מהם!!!! ואני מדברת על הרגע שכל החדשים יעופו וישארו רק הוותיקים שזה יקרה עוד 4 שבועות... אם תעיפו את ונסה מה יקרה אז ??? הכל יחזור לקדמותו.... רשל"צ נגד בובליל ואיתי ואז הם יהיו 3 נגד 4 ולעט לעט הבובלים יודחו.... אל תיהיו טיפשים... למרות שונסה יצאה מעצבנת השבוע היא היחידה שהדיחה את שני הצבועים ביית את ליאון ורנין שכל היום מלכלכים על יוסי ועינב!!!! רק עינב לא רואה כמה ליאון ורנין צבועים נגדם!!! כמו כן אל תשכחו ששפרה הצביעה נגד יוסי!!! ואפילו רנין הצביעה נגד יוסי...וניסתה לשחק את המשחק הגרוע שלה שוב כאילו אין לה ברירה....מה היא לא יכלה לבחור באיתי במקום???? היא אמרה שהיא לא סובלת אותו!!! אז בבקשה ממכם אל תיהיו טיפשים ותשכחו את כל מה שקרה שבוע שעבר... שש"צ צרחו על יוסי!!!!!! ורשל"צ לא מבזבזים דקה ולא מפסיקים ללכלך על יוסי ועינב... רק מאתמול הם נירגעו קצת והתחילו להתקרב לעינב ויוסי ,, אבל כמו שצבר אמר "זה רק הרע במיעוטו"!!!!!!!!!!!! תחשבו טוב טוב ................ אני לא סובלת את ונסה אבל שלחתי לה 30 הודעות כי אני לא שוכחת שהיא בצד של יוסי ועינב ושהיא הצביע לשני הצבועים רנין וליאון שאפילו עכשיו לא מפסיקים ללכלך על עינב ויוסי!!! מי מסכים איתי???????

למעלה