נפתלי, זה אתה ??????היי, מה קורה? יש לי פנטזיה להיות תינוק מגודל עם חיתול. מי זורם?
לא נפתלי אני, שם אחר.נפתלי, זה אתה ??????
אנייש פה אוהבי חיתולים?
בודאי שזה נורמלי, הכל בעיני המתבונן, זה גורם לך הנאה? זה לא פוגע באף אחד אחר, לך זה נראה הכי טבעי,היי אני ממש אוהבת חיתולים ואני מחפשת מישהו שיבוא לחתל אותי ולתת לי מוצץ זה נורמלי?
לא, זה לא נורמלי אבל כל עוד זה לא פוגע באף אחד, תעשי מה בא לך. שאלה סקרנית, את גם ממלאה אותם?בודאי שזה נורמלי, הכל בעיני המתבונן, זה גורם לך הנאה? זה לא פוגע באף אחד אחר, לך זה נראה הכי טבעי,
בהנאה
את אחראית על מה שנורמלי ומה לא?לא, זה לא נורמלי אבל כל עוד זה לא פוגע באף אחד, תעשי מה בא לך. שאלה סקרנית, את גם ממלאה אותם?
הרבה אנשים סוגדים לאל דימיוני , לכן זה נורמלי. אל תבלבל רציונלי עם נורמלי.את אחראית על מה שנורמלי ומה לא?
לסגוד לאל דמיוני זה נורמלי?
להגיד, לי זה לא יקרה, זה נורמלי?
ישנם דברים נורמלים שלא מתישבים עם ראית העולם והחינוך שקיבלת.
כן. בארץ זה קצת פחות מוכר אבל בחול זה מוכר מאודהיי אני ממש אוהבת חיתולים ואני מחפשת מישהו שיבוא לחתל אותי ולתת לי מוצץ זה נורמלי?
היי אני ממש אוהבת חיתולים ואני מחפשת מישהו שיבוא לחתל אותי ולתת לי מוצץ זה נורמלי?
היי אני מבין אותך ואשמח להכיר לא בקטע פדופילי או מוזר כמובן פשוט יש לנו במשותף ויהיה נחמד להכיר לדעתיהיי אני ממש אוהבת חיתולים ואני מחפשת מישהו שיבוא לחתל אותי ולתת לי מוצץ זה נורמלי?
את יכולה להתכתב איתי במייל אני לא סוטה [email protected]היי אני ממש אוהבת חיתולים ואני מחפשת מישהו שיבוא לחתל אותי ולתת לי מוצץ זה נורמלי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.