אוהבי ישראל שלום

HaIFe

New member
אוהבי ישראל שלום

יש פה ימנים או שגם על הפורום הזה השתלטו השמאלנים? אגב אין מה לריב עם השמאלנים אני קראתי על סקר בידיעות והנה התוצאות זה לא ממש בדיוק מה שהיה כתוב ככה אני זוכר 36 אחוז מהעם תומכים בטרנספר לערבים. שזה ימני קיצוני אז תחשבו עוד כמה ימנים יש שתומכים בסילוק ערפאת וכניסה לשטחים וכו´ ועוד אני מעריך שעוד 35-30 אחוז אני מקווה שככה שזה אומר 36 + 35 = 71 אחוז ימנים פה בארץ אולי אפילו יותר למישהו יש סקר מדוייק יותר שיביא את התוצאות וזה גם מראה שאין מה להתווכח עם שמאלנים כי במילא בכנסת הבאה הם יהיו מיעוט חחחחחחחחח.... ואז נראה מי ישים על פורום מרץ ודו קיום בתודה ימני גאה אגב פירוש השם שלי זה H-Hate A-Arabs L-Love I-Israel F-For E-Ever

Charlie

New member
חבוב

אתה חושב שאילו היו שואלים אותי בסקר המושתן הזה לגבי הטרנספר לא הייתי אומר שאני תומך. אילו זה היה אפשרי זה היה נחמד מאד. אני גם תומך בהעלת שכר המינימום במשק ל-20 אלף ש"ח ברוטו. גם זה יהיה נחמד. השאלה היא לא מה אנחנו רוצים - אלא מה אפשרי. וטרנספר, חיסול ערפאת וכיו"ב - פשוט לא אפשרי. (ואני לא שמאלני, לא שזה רע כלכך, אבל אני לא.)

.המוסד

New member
אפשרי גם אפשרי

תמורת ההכנסה השנתית הממוצעת לפלסטיני במזומנים, יעזבו רבים מאוד, חשוב על כך שעזבו 400(!) אלף פלשתינים בשנים בהם שלטה ירדן בגדה, ללא סיוע כספי, תן לי עשר שנים ואני מגיע לאותם תוצאות, ידידי, אפשר להעלות את השכר ל30 אלף ברוטו, הכל פונקציה של כמה מס אתה לוקח, אבל זה יותר מסובך מהעניין עם הערבים הכל פונקציה של כסף ותעמולה, ושל רצון ואמונה, אם תרצו, אין זו אגדה

למעלה