אוהבי לינקין פארק לא יאהבו את התוכן

Ayoola

New member
אוהבי לינקין פארק לא יאהבו את התוכן

אנשים! הסבירו לי בבקשה - מה יש לאהוב בלינקין פארק? ואני מקווה שלא תהרגו אותי עכשיו אבל באמת... מה יש לאהוב בלהקה הטיפשית הזאת????????? זה רוק וונאבי!!!!! פופ עם גיטרות!!!!!

Sn00pyGirl

New member
וחוץ מזה...../images/Emo107.gif

מה יש לאהוב? שהם לא מזייפים את עצמם בשביל הכסף השירים שלהם זה לא כל הזמן על אהבה..... בא כבר להקיא.. הם משהו שונה.....הם שרים על דברים שגם מעניינים אנשים..והם לא מפחדים או דואגים מתגובתם של אנשים אחרים. הם מביאים את הרגשות שלהם בשירים שלהם. בקיצור-הם אמיתיים

i got u aj

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif

go go go!!! יפה יפה...אהבתי את הנאום איה!!!תמשיכי ככה!!

Sn00pyGirl

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo107.gif

תודה רבה!
אבל רק אמרתי מה שנכון ואת מה שאני חושבת

coka

New member
פשוט אוהבים אותם.....

מה יש לאהוב בלינקין??!!! זו רק הלהקה הכי טובה בעולם!!!! יש להם את הדיסק (הראשון - הייבריד תיאורי) הכי טוב בעולם. הם ממש לא רוק וונאבי- הם רוק, ואגב - פופ עם גיטרות זה רוק!! רק שבהם יש הרבה הרבה יותר מזה. יש להם שירים מדהימים, מילים ומוזיקה, לצ´סטר יש קול פשוט מהמם ומייק פשוט משלים אותו. אם אתה לא אוהב אותם אין הרבה מה לומר שיגרום לך לאהוב אותם, זה כמו שאני בחיים לא אצליח לשמוע מיזרחית (אייייייכס!). פשוט תשמע אותם...

coka

New member
פשוט אוהבים אותם.....

מה יש לאהוב בלינקין??!!! זו רק הלהקה הכי טובה בעולם!!!! יש להם את הדיסק (הראשון - הייבריד תיאורי) הכי טוב בעולם. הם ממש לא רוק וונאבי- הם רוק, ואגב - פופ עם גיטרות זה רוק!! רק שבהם יש הרבה הרבה יותר מזה. יש להם שירים מדהימים, מילים ומוזיקה, לצ´סטר יש קול פשוט מהמם ומייק פשוט משלים אותו. אם אתה לא אוהב אותם אין הרבה מה לומר שיגרום לך לאהוב אותם, זה כמו שאני בחיים לא אצליח לשמוע מיזרחית (אייייייכס!). פשוט תשמע אותם...

בלקרית

New member
../images/Emo54.gifל-ayooia

אני לא מתעצבנת אולי אתה צודק אבל פעם הם היו סבבה!

למעלה