אוהבי רן דנקר.

אוהבי רן דנקר.

מי שאוהב את רן דנקר יוכל ליכתוב לו אודעות למארצים הוא שזה אסור בהחלט ליכתוב בפורום הזה אולי ליכתוב לו במייל ואז הוא יחזור אלי. אני מת לדבר אם רן כי אני מארץ שלו אני אוהב אותו מוד הוא שחקן מדהים פשוט. הוא משחק בסדר השיר שלנו. ומי שיוכול למסור לו דש אני ישמח מעוד מעוד.

אני ישביר לך

אני רק רוצה שכל המארצים יכתבו הואדעות לרן דנקר זה הכל.

Meytar 888

New member
אנחנו עושים את זה כבר.

כולם כתבו ברכות לרן ואני בעצמי הכנסתי אותן לספר,ושאני אפגש עם רן [אל תשאלי מתי כי אין לי תאריך מדוייק] אני יביא לו את זה ישר ליידים. יש עוד מקום לכמה ברכות,את מוזמנת לשלוח לי במסר את הברכה שלך אם את רוצה.

Meytar 888

New member
אההה אוקיי אז יש כתובת שלה אפשר

לשלוח מכתבים לרן,אבל בזמן הקרוב הוא לא יקרא אותם בגלל שהוא לא בארץ כרגע. מצטערת,לא הבנתי נכון

בקשה מימכם

אני מעוד מבקש שרן היה בארץ אתם יכולים לאגיד לי בבקשה כי אני רוצה ליכתוב לו כמה דברים. אני נורא רוצה.

Meytar 888

New member
אתה יכול לשלוח את המכתב כבר,זה לא

משנה אם הוא בארץ או לא,הוא פשוט יקרא אותו מאוחר יותר,שכשהוא יחזור בעזרת השם.

שאלה.

רן קורא דרח הפורום הוא דרח המייל שלו? לא יודע זה חשוב לי לדבר איתו מעוד מעוד חשוב לי לדבר איתו. כי יש לי משוא לשאול אותו אז שהוא יחזור אז תודיעו לי במייל שלי [email protected] זמיל שלי.

Meytar 888

New member
את לא מבין! בכל מקרה אם תשלח

ביום שהוא יחזור הוא לא יקרא את זה בדיוק באותו היום! יקח לזה זמן! אז תשלח כבר עכשיו מייל או מכתב והוא כבר יקרא את זה. אבל תיהיה בטוח שהוא לא יענה,כי תחשוב לכמה אנשים הוא יצטרך לענות

למעלה