אוהבת אותו... אבל יותר מידי...

אוהבת אותו... אבל יותר מידי...../images/Emo15.gif

נסענו עם כל השכבה לבאולינג... ואני ראיתי אותו שם(במקרה) אלוהים הוא כזה חתיך... נדלקתי עליו!! אחרי כמה חודשים הייתה לו חברה... חברה שלי!!! חברה שלי הייתה חברה ש-ל-ו!!!! לא האמנתי... איך קינאתי בה... ואז הוא בא לבקר אותה (הם לא גרים באותה עיר). והם ישבו ליד הבית שלה... לפני שידעתי את זה דיברתי איתה בטלפון ואז היא אמרה לי שהוא איתה הרגשתי שהלב שלי ניהיה יותר ויותר קטן מרוב קינאה נאכלתי מבפנים... ואז הרגשתי שאני חייבת לראות אותו... (אחרי הרבה זמן שלא ראיתי...) באתי לשם והלב שלי דפק מהר מהר.. ישבנו שם שלושתינו והיתי איתם ביחד כל היום... ואז גיליתי שאני מאוהבת בו אבל יותר מידי... אחרי חודש בערך הם נפרדו.. כל כך שמחתי... ויום למחרת הוא בא שוב לבקר( את דודים שלו)... ואז הוא התקשר אליי וביקש שניפגש וש.. סתם נדבר... ואז באתי ישבנו דיברנו על כל מיני דברים והיה רגע אחד!!! שניניו שתקנו... והתנשקנו! עשיתי טעות?? תענו לי בבקשה אני עדיין לא יודעת מה להחליט ביני לבין עצמי... ה-
(הקטנה)....

פלופ

New member
למה טעות ?!

למה טעות?! את נמשכת אליו , אם הוא התנשק איתך סימן שגם הוא נמשך אלייך ומכאן הדרך לקשר פתוחה... הבעיה היחידה היא חברה שלך : היא אוהבת אותו? על איזה רקע הם סיימו את הקשר שלהם? אם אין שום בעיה לחברה שלך שתהיו בקשר , אז מתוקה החיים מחייכים אלייך - תחייכי בחזרה!

lost in dreams

New member
יו... לאיזה צרות הכנסת את עצמך...

תראי, אני חייבת להגיד לך שלא משנה מה חברה שלך תגיד לך בנושא- היא ממש תשנא את הרעיון!!! היא בחיים לא תתמוך ברעיון שאת תהיי עם חבר שלה לשעבר!!! לא משנה מה היא אומרת לך!!! ואני לא אומרת לך שתשקרי לה- כי שקרים אף- פעם לא עובדים!!! אבל אולי בכל זאת תנסי לדבר איתה... תראי מה היא אומרת בנושא... תספרי לה איך את מרגישה כלפיו ותגידי לה שזה התחיל בכלל לפני שהם היו חברים... ואולי, רק אולי- היא תבין... היא לא תקבל את זה אבל היא תבין. ואם היא באמת חברה טובה שלך היא תיתן לך להיות איתו... מצטערת אם לא עזרתי במיוחד... אבל זה פשוט מצב שקשה לצאת ממנו טוב... בכל מקרה- אני ממש שמחה שמשהו קרה ביניכם!!! באמת!!!

למעלה