אוהבת אותך

אוהבת אותך

לא מוצאת את ההודעה שכתבתי. סי, אם קיבלת - תאותתי! "פטרובה"

אוהבת אותך מאוד

טוב, עכשיו אני רואה איך זה עובד. אז כתבתי מקודם - שהיית גדולה, שאת אחלה, שהיה נפלא! שאת נוגעת עמוק בפנים, וזה ה-חשוב. ושעכשיו תורך, שדיברנו על פגישה, ושאני מחכה לך. גם בפולנית, אבל ממש בגעגוע. אוהבת. פטרובה

ט י נ ה

New member
פטרוביטההההההההההה

הי אורית יקרה שלי כמה התרגשתי לראות אותך אחות שלי חברה שלי מדהימה שלי כמו בימים של תל נוף שתי חיילות זרוקות מעשנות נובלס בכומתות אדומות אחת יפה ( את ) ואחת ג´יפה ( אני ) אבל מה ?מתי קפה ? אצל בעלך ? אגב נשאה המום ההופעה מקווה שלא הכאבתי לו באוזניים נשיקות צלצליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי סי יום ב נראה לי מצוין לקפה

מתוקה שלי

צ´מעי! כאילו לא עברו להן, חלפו, עשרים וכמה(?) (אמא!!!) שנים ואני אוהבת אותך,ממש כמו אז! ההופעה שלך היתה מצוינת. ובן זוגי (הוא לא בעלי! שונאת את המושג הזה!) בכלל לא היה המום אלא נהנה מאוד! אז צ´מעי - יום ב´ סבבה, אבל לא בבוקר כי אני עם בני הקטנטון בחופש... אחר צהריים? בערב? איפה? לאן להתקשר? לפלפון - ששוב לא תעני לי? אל תביאי לי הסעיף! התקשרי אלי! אני תמיד זמינה בשבילך!.... סתתתתתתם, יאללה, מחכה לך! אגב - נסועת עוד כמה ימים לקיבוץ של שלי ויובל. לא אליהם. לקיבוץ-אמרתי... נשיקות

סי-עניתי לך בקובץ הקודם

סתכלי שם, לא ממש מתמצאת בפורום הזה ולא רוצה שתפספסי הודעתי! נשיקות

actress

New member
יש בעיה ב../images/Emo43.gif עם שליחת ההודעות

מידי פעם הוא לא שולח אבל תנסי אני ראיתי בכרטיס שלך מה רשמת ואפשר לשחזר את זה
זה לא נעלם.

אז

אז נראה שסי תקבל את הודעותי? מה את/ה אומר/ת? יש כבר 2 נוספות שלי. תודה על תשומת הלב

למעלה