אוהבת את הפורום...

busted3333

New member
אוהבת את הפורום...

תאמת...אני יותר אוהבת את הפורום הזה בגלל שאפשר להיתפח יותר בעיניינים לא שקשורים לבאסטד תמיד... בהייד-פארק אסור לפתוח שום אשכול שלא קשור לבאסטד ואסור לכתוב משהו שלא לעיניין כי תמיד תמיד יש משהו שלילי להגיד! וכן יש ילדים מה זה מתוקים! אז אני מאחלת לכם... שנה טובה ומתוקה! אל תבכו רק תחייכו תמשיכו להיות החברים הכי טובים ולגרום לאנשים להנות בפורום הזה ותגיבו הרבה! מתה עליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ואני רוצה לפתוח פורום של מקפליי...כולם מומנים עליו וגם להגיב שם...אין לי עוד את הכתובת זה היה בהמשך!) לילה טוב!!!!!

=]

תודה תודה... שנה טובה גם לך! וגם לכל הפורום! ובאמת כיף בפורום!!! D=!!! רק חבל בזמן האחרון יבש פה קצת חח אבל עדיין כיף! בקיצור שנה טובבבבבבבה לכם תצליחו בהכל ואל תפסיקו לחיייייייך בחיים לא! בה ביי

fight star

New member
יבש כי אני לא פה! חחחחחחחחחחחח

מישהי אוהבת את עצמה...
(אני) סתתםם... סורי שלא ממש הגבתי לאחרונה פשוט עברתי ביתספר, ולהפתעתי הגמורה אנשים אשכרה אוהבים אותי... מאווד.. חחחחח אז אני נהייתי עסוקה! (לא שבבית ספר הקודם לא אהבו אבל בכל זאת...יש הבדל בין ראשון לכוכב יאיר) אניוואי, באמת יש לנו פורום מתווווקקק!!! וכולם פה חמודים (במיוחד אלה שאני מכירה, יש פשוט מלא שרק הצטרפו שאני לא מכירה..) ושנה טובה ומתוקה! (סורי על הבלבולי שכל! חחחח)

MolsBolsRules

New member
יא פורום מקפלי בתפוז - מהממם!

את יכולה להיות בטוחה שאני יהיה חברה קבועה שם :) ושנהההה טובה לכולם

DesertRose7

New member
את בטח מתכוונת לפורום של מקפליי..

כי בבאסטד אין את זה!! אני חולה על הפורום של מקפליי בהייד! אני אובהת את האנשים שבו!!!!!!! לי כיף... מאוד!!!!! אני מכורה אליו.. אני לא יכולה יום בלעדיו.. אז חבל שאת מרגישה ככה... חחחחח... שנה טובה ומתוקה וחג שמח!!

M o T e K 16

New member
ממש מגעיל מה שאת אומרת

את מפחידה אנשים הם לא יכנסו אנשים זה אחלה פורום תיכנסו!!! שנה טובה

למעלה