אוהבת.. לא אוהבת.. אוהבת..
הופס, חזרתי. לקחתי בסוף הפסקה של כמה זמן בחיפוש, ועכשיו אני מחפשת שוב (והמחירים נוחים יותר
) אז הייתי בכמה דירות שלא התאימו. היום ביקרתי באחת שאני נורא אמביוולנטית לגביה. הדירה עצמה מרווחת , יש סלון בגודל טוב והחדר 2.80 על 3.60 (אני תופסת הרבה מקום כי אני מאלו שאוגרים דברים) היא בקומה שלישית וקרובה למרכז המסחרי בטאגור, והמחיר הוא $300 , שזה סביר לאזור רמת אביב. אבללל.. - היא רחוקה מהאוני'. אני לא אנהג לאוני', והשותף שלומד רפואה אמר שלוקח לו 20 דקות להגיע לשם (רפואה זה בצד הרחוק יותר של הקמפוס. גם הפקולטה שלי, מדעים, אבל טיפה פחות) - אני תמיד מאחרת כך שאני אנסה לרוץ את המרחק הזה, אתעלף אחרי שניה ואגיע מותשת ומאוחר. היא ברחוב האמוראים, רמת אביב, ת"א. - השותפה השניה אמנם נשמעה מאוד נחמדה בטלפון (דיברנו שיחה קצת ארוכה), אבל כשנפגשתי איתה היא לא במיוחד ניסתה לדבר או להראות אופי במיוחד. עם השותף בכלל לא דיברתי, הם היו לחוצים בזמן. החברה שבאה לעזור לי, שכן יודעת איך לחפש דירה, קבעה שזרם המים לא משהו ושהשותפים באמת לא נראים נלהבים/נחמדים במיוחד. אז מה כדאי? אני אבדוק עוד דירות מחר, אבל אני צריכה להחליט מחר בצהריים. הבעד והנגד מבטלים זה את זה בצורה די חזקה. (ואני מקווה שאני אספיק לבוא ולקרוא את התשובות עד מחר)
הופס, חזרתי. לקחתי בסוף הפסקה של כמה זמן בחיפוש, ועכשיו אני מחפשת שוב (והמחירים נוחים יותר