אוהבת . לא יותר מדי.

BRAND NEW 3

New member
אוהבת . לא יותר מדי.

שתיים בלילה . יושבת ומסתכלת על הספר מחזור. מסתכלת על החברים שלי. נזכרת בדברים. מחייכת. מגיעה לתמונה שלך. נופל האסימון. כנראה שאני באמת הייתי מאוהבת בך. יש לי חברים ואף אחד לא הרגשתי מה שהרגשתי כלפיך. נראה לי שהדחקתי את זה כל הזמן. "לא יכול להיות", חשבתי, "זה פשוט בגלל שאת כ"כ אוהבת אותו, הוא כמו אח שלך". תמכתי כשיצאת עם בנות. הייתה לי מין צביטה בלב, לא ידעתי מה זה היה. יצאתי עם מישהו לפני כמה זמן, הוא רצה שנמשיך לצאת. לא רציתי. סיפרתי לחברה שלי, ובעצם לא הייתה סיבה ממשית למה לא רציתי להמשיך לצאת איתו. לא נתתי לו סיכוי. היא אמרה לי שזה מובן, בגלל שאני מאוהבת בך. היא השאירה אותי בשוק. חשבתי שהיא לא נורמלית. היא נורמלית לחלוטין. אני באמת חושבת שאהבתי אותך, יותר מדי. הקטע הוא שאני לא רוצה אותך, לא רוצה אותך בתור חבר שלי. רוצה אותך בתור החבר הכי טוב. אבל זו מחשבה כואבת, שלעולם לא תאהב אותי כמו שאהבתי אותך. לא רוצה להיות מאוהבת בך. ובגלל זה, הייתי ממש בייסורים בימים האחרונים. מצד אחד, אנחנו חוזרים להיות בקשר, וזה בדיוק מה שרציתי , התגעגעתי אליך כל כך. מצד שני, יש בזה מן כאב. יש לך חברה, ואני באמת שמחה בשבילך, הייתי רוצה להכיר אותה. אבל מה איתי? לא מגיע לי סיכוי לחיות "חיים נורמליים"? לאהוב אותך כמו שאהבתי אותך, זה לא בריא בשבילי. חשבתי לנתק אותך ממני, לחלוטין. אבל אתה יודע מה? אני לא יכולה, ואני לא רוצה. השאלה היא מה עכשיו. האמת שסוף סוף שתפסתי את זה, זה מתחיל לעבור. אני חושבת שהייתי צריכה להודות בזה כדי שזה יעבור. אז כן, אני מודה, הייתי מאוהבת בך או יותר נכון אהבתי אותך יותר מדי – אני מעדיפה לקרוא לזה ככה כי לא רציתי שנהיה זוג. גם אתה לא רצית וזה בסדר. אני רוצה להישאר איתך בקשר, כי זה עובר לי. ואז אני ארגיש שיש לי מערכת יחסים נורמלית איתך. ואנחנו נחזור להיות החברים הכי טובים שהיינו פעם. שנינו רוצים בזה. ועכשיו זה יהיה ברור. עכשיו אני ארגיש את הגבולות. אוהבת אותך, כבר לא יותר מדי. וטוב שכך.

yanivca

New member
ההבדל בינינו הוא

שאני שמתי לב שזה יותר מדי... וזה לא עובר....

BRAND NEW 3

New member
../images/Emo13.gif

גם אני שמתי לב שזה יותר מדי, רק שמתי לב לזה מאוחר מדי אבל עכשיו אני אהיה בסדר כשמודים בבעיה זה כבר חצי מהפתרון לפניך שתי אפשרויות - או שאתה אומר לה ורואה איך היא מגיבה או שאתה מתגבר על זה אני בחרתי להתגבר על זה. השאלה מה המקרה אצלך. בכל מקרה , מה שלא תבחר אני מאחלת לך בהצלחה .

yanivca

New member
תודה.... ../images/Emo13.gif

להגיד לה מה? שאהבתי אותה יותר ממה שהיא יכולה לתאר לעצמה? זה לא נראה לי יעזור. בעיקר לאור העובדה שהיינו חברים, וגם אז התברר לי שהיא בחיים לא תוכל לאהוב אותי כמו שאני אהבתי אותה.... בטח ובטח לא עכשיו.. שהיא עם החבר שלה.... כבר שנה. ואנחנו "ידידים טובים".

BRAND NEW 3

New member
...

אז נסה להתגבר עליה לשבת ולחכות לה לא יעזור לך, אתה מפספס עולם שלם של אנשים בזמן הזה. קבל את העובדה שיש לה חבר, ושלא תמיד מה שאנחנו מרגישים כלפי מישהו הוא ירגיש כלפינו. העולם לא הוגן, אבל ככה זה .

yanivca

New member
מצטער... הרבה זמן לא הייתי פה ../images/Emo13.gif

בקיצור - התגברתי עליה פעם אחת (לפחות ככה חשבתי), והכל חזר, וזה... אל תשאלו איזה סרטים היו לי. בקיצור, עכשיו נראה לי אני מתגבר, אבל באמת
תודה על התמיכה

ה מוזה

New member
רק שאלות יש לי .......

היית מאוהבת בו אבל לא רצית אותו כחבר שלך ? כשיצא עם בנות צבט לך בלב ולא ידעת שמאוהבת בו? גלגל סב לאחור?? רגש חותכים בסכין?? אם באמת יכולה את להיות אך ורק ידידה טובה כפי שהיה קודם - אני באמת מורידה את הכובע בפניך . רק מקווה שבמבחן המציאות לא יתעוררו רגשותיך אליו שוב ..שלא תחווי ייסורים בשנית .

BRAND NEW 3

New member
תשובה לשאלותייך

מכיוון שהיינו כ"כ קרובים , זה היה לי מוזר לדמיין אותנו כזוג ולכן לא רציתי להיות החברה שלו. כשהוא יצא עם בנות עודדתי אותו והיו לי רגשות קנאה, אבל חשבתי שזה בגלל שגם אני רציתי חבר והנה הוא הולך ומוצא לו חברות חדשות ואני עדיין לבד. זה עובר לי אבל אני צריכה לראות האם הידידות שלנו תחזיק מעמד. אני לא חושבת שרגשותיי אליו יתעוררו שוב, כי הם הולכים ונעלמים. אני מעדיפה לחסוך ממני ייסורים באמת, ולכן לא אתן לעצמי להגיע למצב הזה שוב.

למעלה