אוהבת לרדת... אל העם

אוהבת לרדת... אל העם

אם לא שמתם לב ככה הקדושה והצדיקה שלנו גב´ צפיחית בדבש מציגה את עצמה בכרטיס האישי שלה. לחצו על שם המשתמש של במקום על ההודעה ותראו גם אתם! צריך דחוף לזרוק מהפורום אנשים שאין להם חוש הומור ובטח צריך דחוף לזרוק את המושלמים שיודעים הכל יותר טוב מכם ושאצלהם הכל תמיד הולך חלק ולהם תמיד יותר טוב או שמא צריך לחפור לעומק ולברר עם הצפיחית מהיכן זה נובע, העליונות? ואז נגלה שהעליונות נובעת ממעיין האנונימיות של האינטרנט וכי במציאות החיים שלה בזבל... מסכנה אולי מרחמים נשאיר אותה? אחרת במי היא תתעלל ולמי היא תטיף מוסר והיכן היא תביא לידי ביטוי את העליונות הוירטואלית שלה?

עציון

New member
לא ברור לי למה את מתייחסת אליה

ברצינות כה רבה. היא פלטה מה שפלטה ומאז נאלמה ונעלמה. הבה נבדוק ונמתין אם היא תחזור לפורום. היא כמו זיקית ואנחנו מתפתים ועונים לה.

היא מרגיזה

אני שונאת את הלא אמיתיים למה שלא נענה לה? אולי היא כן קוראת - ומרוב העלבון נאלמו מילותיה דום?

הגנובה

New member
אני, ממרומי המופלג...39 ... למדתי,

שאנשים כמו צפיחיתית ה"קטנה" הם כמו קרציות טפיליות על גבם של אנשים אחרים... איפה שהיא יכולה למצוץ דם - היא תעשה זאת.... לאנשים כאלה מזמן הפסקתי להתייחס, ובטח ובטח לרחם עליהם... גם אם ארחם עליה באיזשהו שלב... בטח ובטח לא אנסה לעזור לה על-ידי כך שאאפשר לה לפגוע בי או במי ממכרי
עבורי היא שיח קוצים שאסור להשקותו או להתקרב אליו....

למעלה