אוהבת נשים

אוהבת נשים

שלום אני אישה בת 45 נשואה + 2 ילדים גדולים. חיי הנשיאוים שלי במשבר גדול .וז כתוצאה משינוי שחל בי ,לי ואותי. מזה שנה אני מחפשת קשר עם נשים והיהלי אכן נסיון אחד .בעלי יודע וידע על הרצון והחלום שלי רק שהוא חשב שזוהי אפיזודה חולפת ואצלי זה רק מקבל תאוצה יותר ויותר חזקה. מךבד הנסיון ההוא לא היו עוד אבל אני יוצרת קשרים עם נשים דרך האינטרנט ונצ´טים ולא מסוגלת לנתק את עצמי וגם לא מרגישה שרוצה. מציינת שאף פעם לא היו חיי הנישאים שלנו טובים אבל היה שקט בהסכמה. וכעת שילדי גדלו אני מרגישה שאני רוצה וחייבת לעשות שינויים לטובתי סוף סוף מבלי להתחשב רק מה יגידו אחרים. אנא אם מישהיו או מישהיא עבר או עוברת חוויה דומה ויכול לעזור או לייעץ לי אשמח מאוד. אני פשוט בוכה לילות וימים ומרגישה שאני יוצאת מדעתי אנא מישהו או משיהיא לעזרה?

נעם איש

New member
אני הייתי אומר ...........

לכי עם ליבך ממילא הנישואים שלך לא ממש משהו , ואת כל כך הרבה זמן רוצה את זה ככה שזה לא שגעון עונתי חולף. אז תנסי. מה יכול להיות ??

איש-ילד

New member
להיות

היי מפרש בודד. קראתי עם מידה רבה של אמפטיה אבל לא הצלחתי להבין איזה עצה את מבקשת? מה לא ברור לך? הרי את כותבת ש"אני מרגישה שאני רוצה וחייבת לעשות שינויים לטובתי סוף סוף מבלי להתחשב רק מה יגידו אחרים." אז? הרי את כבר השבת... ארשה לעצמי רק להוסיף משהו מהספר "בדרך להיות" של יו פראתר: "להיות אני-עצמי פירושו גם נטילת סיכונים על עצמי, נטילת סיכונים בהתנהגות חדשה והתנסות בדרכים חדשות של להיות-עצמי כדי שאוכל לדעת כיצד אני רוצה להיות" והרי לך כל התורה כולה... בהצלחה חברה, בהצלחה.

מתולתלת

New member
שלום איש ילד ../images/Emo20.gif

מה המצב קיבלתי את האימל שלך האמת שתמיד ידעתי לפרגן אולי בגלל שלי היה קצת חסר (מצד הבעל) לגבי המפרש הבודד נראה קצת מצוץ
או ממש לא מתאים לפורום מה דעתך ו..............ברוך שובך

איש-ילד

New member
היי מתולתלת

היי מתולתלת. מה זה משנה מהיכן את שואבת את יכולת הפירגון? העיקר שהוא ישנו ובכיף... לגבי מפרש בודד, אין עניין אם הבעיה היא אמיתית או לא שהרי הנושא הוא העיקר ומצבים כאלו ואחרים קיימים, והבעניין ההתאמה לפורום את...צודקת. בא לך או לכל אחד/ת אחר/ת להכנס לצ´אט? אמתין מספר דקות בצ´אט...

ליידילי

New member
לכל המגיבים למפרש הבודד - וגם

נכון שמה שמתארת מפרשית, שונה מאד ממה שכולנו חווים ומכירים... ובעצם - האם זה כל כך שונה? יתכן שבפורום נשים כלשהו תוכל מפרשית לקבל מענה יותר ספציפי לגבי השאלה ששאלה. (שווה שתבדקי - מפרש בודד) אך האם העובדה שנטית ליבה של מפרשית הינה לבנות מינה משנה את מהות השבר הזוגי? את מהות התהיות? והכאב? מפרש בודד - דומה שלא במקרה בחרת את הניק שלך. ונראה שחלק מהתחושות היותר קשות שלך נובעות מדברים שמעבר למשבר הזוגי -מהתחושה שאת יוצאת דופן במה שקורה לך. ונכון, שהסיכוי שכאן ימצא אדם אשר חווה שבר זהה, הינו קטן. אך כל מי שכאן חווה שבר דומה ברמה כזו או אחרת. פירוק מסגרת משפחתית אף פעם אינו קל. החששות והתסכולים עצומים. עוצמת המעצורים שיש לנו בפני עשיית "מה שטוב עבורי", היא אדירה. אפילו כשאנו כבר מסוגלים לומר בפה מלא שזה מה שעלינו לעשות. קחי , מפרש בודד,
ואת כל התמיכה - בכל מקום בו תמצאי, (וגם כאן)

למעלה