אוהבת עד כלות

may may

New member
אוהבת עד כלות

אוהבת אותך קסם שלי אתה האור בחיי, אויר לנשימתי לא נושמת בבוקר בלי לשמוע הודעותיך בפלא` שלי כל כך קשה המציאות, המרחק, כל כך כואבת האהבה... כואב לי לשמוע כשהיא מלטפת אותך, שהיא מתעוררת איתך בבוקר כואב לי לשמוע כשאתה מספר שהיא עושה את הדברים שאני רוצה לעשות לך, יודעת שכואב גם לך לשמוע שהוא מתעורר איתי, ואני עושה לו דברים שרוצה לעשות לך ואתה רוצה שאעשה לך... זה לא פשוט להיות נשואה ולהתאהב באחר... דע לך , אהוב יקר, אוהבת אותך עד כלות, למרות הכל... שנינו יודעים...... שיש בנו אהבה והיא תנצח...... אוהבת אותך... קצפת שלך.

קרני

New member
כמה מרגש ועצוב...

מאי מאי, לקרוא אותך מספרת על אהבה... הוייי, אכן, אהבה... - חיוך ענקי נמשך על שפתיי... להמשיך לקרוא אותך מספרת על אהבה... הויי, כאב... חמודה, איך הגעת למצב הזה, איך נתת לעצמך להגיע למקום כזה שיש אהבה ואי אפשר לגעת בה??!?!?! עצבות אחזה בי, ואילו רק בגלל התהייה הממשיכה להטריד אותי כבר מזה זמן רב מאוד בנוגע למהות, אמיתות ויציבות האהבה... ספרי לי דברים נחמדים... :-I מאחלת לך אושר... מאחלת לך שתנצחי... יום טוב @ @ J U

אנטוני

New member
לזה לא קוראים אהבה

עם כל הכבוד ,אהבה זה דבר שרחוק ממך אלפי שנים. אני יודע מה זאת אהבה ומה כרוך בה ,הרבה אומץ וכנות. בוודאי מרגישה את דפיקות הלב בכל רגע של פגישה התשוקה לראות את זיו פניו. בוודאי מתמוססת את בכל נגיעה ובוודאי ובוודאי... לא סתם אמרו ``מים גנובים ימתקו`` מצטער להגיד לך אך זאת לא אהבה אמיתית ,לאהבה אמיתית דרוש כנות,יושר,אהבההיא דרך החיים ולא הריסת חיים. יושר כנות הכלל הראשון שבאהבה ולא הבריחה מהאמת שאת רואה אך האחר רואה בכך כל כך רע . אם הייתם אוהבים הייתם עושים הכל בכדי להיות אחד מול הכר של השני. כנראה שיש דברים אחרים שאני לעולם לא אבין למה לסבול בעצמכם אם יש כזאת אהבה. אולי מאוחר לאותה אהבה? לא קיים כזה דבר הפחד ממה? דיי זה מציק להגיד שזאת אהבה..... אין מאוחר באהבה אם בלב שלם אוהבים,ביחד פותרים את כל מה שמסביב. נוח לך נוח לו תשוקה אצילית שכזאת... זאת לא אהבה את רחוקה מלהרגיש את הדבר האמיתי כל כך עצוב לדעת שבוגדים ,ואדם שפל הוא זה שנותן להרגיש כך לאחרים,אדם אמיתי בעל רגשות לא היה נותן לזה לקרות ,את חושבת על עצמך ותו לא. אולי זה חזק מידיי ,אולי זה לא נכון במאת האחוזים מספיק אחוז אחד והאהבה רחוקה באלפי שנים.

למעלה