אוהבת

אוהבת

ליפול לשינה מתוך נשימותיך הכי קרוב הכי נקי לראות בעיניך את אהבתך לשמוע כשאתה לוחש לי את שמי להקשיב לך לקולך האהוב להרגיש אותך גם בשתיקה לחוש בנוכחותך גם כשלא יחד לשמוע אותך שר לי לצחוק איתך, להתגלגל מצחוק לחבק אותך קרוב קרוב לליבי להביט ולשקוע בך לעשות איתך אהבה.

Mוניk

New member
אוהבת כשהוא ישן../images/Emo3.gif

אוהבת להכנס למיטה אחרי שהוא כבר ישן ואני באה ככה בשקט גופי קר קקרח אחרי מקלחת בימים הקרים כמו היום אני ניכנסת עירומה קפואה ויישר ניצמדת אליו הוא מתחיל לזוז בהתחלה מההלם של הקור שבא לו במפתיע הו זז וזז אני מתרחקת כאילו לא רוצה להפריע לו ושוב נגיעה זדונית ושוב ריחוק קל ואז הוא כבר לא יכול להעמיד פנים לא עומד בפיתוי ופשוט מצמיד אותי אליו גופו תמיד חם בוער הוא מדליק את האור הקטן ומתחיל להביט בי בוחן את עיניי את גופי הכל מוצא חן בעיניו הוא מתחיל פשוט ללטף לנשק ברוך את כל גופי והנשיקות הופכת ללללקקקקקקקק לא פוסח על כלום ושנינו נסחפים לתוך מערבולת של תשוקה בוערת מתפתלים והופכים לגוף אחד הנשימה הופכת למהירה תופסת תאוצה חזקה וכל נשימה כזו גוררת לעוד ועוד... פשוט סוחפת לתשוקה יותר חזקה יותר עזה עד שהגוף ספג את התשוקה במלואה רק אז שנינו צוחקים כמו שני ילדים קטנים ונרדמים עם חיוך על הפנים
ככה אני אוהבת לעשות לו בימים הקרים
מוניק

tairon

New member
שאני אוהב...

שולח אצבע לאורך קו מתאר של גופך כמו מצייר אותך.. מאזין לנשימותייך וכמו מבקש לחבור אליך בנשימותיי שלי... לפעמים אוסף דמעה אל תוך כף ידי לפעמים מושך חיוך כמו אור לפניי.. ככה זה שאני אוהב..

ראבק האישה עם הרגלים הקרות

שנכנסת למיטה קרה כשלג, והופכת את בעלה לתנור חימום, לא יודע כנראה אני משונה כזה,... אוהב את זה להיפך.... ישנוני

Mוניk

New member
../images/Emo3.gifמפיתוםם אתה לא מסונהההההההה

אתה לא הבנת את הפואנטה סה למה אתה חוסב סאתה מסונה סה אני יסר מעבירה חום אוטומטית סה כמו טרמוסטטית יס מביןןןןןןןןןןןןן???. לה לה לה לה לה טרילילייי שנוניקווווווש
מוניק

למעלה