אוהבת? (-;

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך

שש

New member
אוהבת? (-;

יד מושיטה לעברי רוצה אהבה לבה חוספת בפני רוצה תרופה קסם עושה לי לשבות את ליבי מכתבים משגרת להסב תשומת ליבי עוצם עיניים אני בחורשה אפלה מגשש נוגע נעים לי נעים לה אבל החשכה מסתירה לא אוכל להכירה אבל רוצה אותה אחבקה עד הפציע השחר מושיט את ידי באהבה אחזי אותה

מימי 51

New member
מצאתי אותה

היי שכן, תעיתי היום בכניסה, ותליתי מודעה בדירה הלא נכונה, אז רציתי לומר לך: כי מצאתיה אבודה במורד המדרגות אז הרמתיה ו,,, הרטבתי סבנתי שטפתי ריככתי קבלתי אהבה נקיה וזכה אז רטשתי דרכתי וקיבלתי אותה מעוכה אז נשאתיה על כפיים במעלה המדרגות ושמתי לב כי לא שהיתי להוראות כי את האהבה כפי שהיא אני צריכה לקבל בזרועות פתוחות לא לכבסה לא לנקותה לא לשטפה ובודאי לא לשנותה פשוט איתה להיות אז אוחזת היד - כי רוצה לחיות.

שש

New member
אחזי חזק כי רב המרחק

אחזי בי חזק כי רב המרחק האפלולית האפורה המסתירה גורמת לי אי יציבות ומעידה אני חש שנופל לתהום עמוקה לדרך חדשה לא ברורה אך בזרעותייך היא בוודאי בטוחה אחזי בי חזק אל תתני להיסוסי להחזיר בי רצוני התקרבי ארגיש חמוקייך חבקי

מימי 51

New member
אכן,

רב המרחק והדרך אורכת בצידיה תהומות החשש - אש מלחכת, אחוז בי חזק התקרבתי חבק פן תמעד... פן אמעד... והדרך תאבד

שש

New member
אחיזה

אוחז אני אותך בעדינות אך ביד יציבה כרכי ידיך מסביבי חבקי יחדיו נלך והוא רק שתדעי לא הכוון בשירו לי סתם חפר ונבר והוציא עתיקות מעפר לא מתאים לי , לא לך ולא לו וטוב שיש עדיין חשיכה תעממי את הפנס מפני זו שמציצה מקנאה אבל היא ותיקה רגילה מענין איך היא מגדירה ואת? ואני זה עתה רק חזרתי מהעבודה והשולחן עוד עמוס אולי נזרוק את הכל לפח אם זה חשוב יפנו שוב ונתפנה יותר למעשי אוהבים למכתבים למילים בינתיים רק מילים

מימי 51

New member
אני

אומרת אז מה? -לזה שחפר והוציא עתיקות ודבר ברמה אמור לו שיתן קצת קרדיט לנשים- כי בידיהן תמיד הבחירה, -לזו המשקיפה דרך קירות שקופים לבית השכנים אמור שיש כאלו שחיים, ויש כאלה שאת חייהם מעבירים בהצצה על חיי אחרים, ואפילו לתרנגולות יש חיים אהבות וחיוכים ! אז איש יקר לי, השלך לפח את השיירים וזרוק מלה ו...בעצם עוד הרבה מילים ואמור לי אתה, האם כבר עלה החיוך היום על הפנים? אז תן חיבוק, והתעלם לרגע מהשכנים.

שש

New member
חיוכים (-:

שאני קורא את הדברים אני צוחק ונהנה מהדברים זה מעלה בי דברים נשכחים איך כשהיינו רווקים שבת אחד בבית שלה שבת אחד אצלי וכאן כל יום אני מטייל בין שני דירות בשכונות נפרדות אז תעברי אלי לדירה נשתה קפה ונאהב

למעלה