אוהב אותך

wiseman

New member
אוהב אותך

היי לעולם לא חשבתי שזה יכול לקרות לעולם לא חשבתי שאתן לך לבכות .מילדות לבגרות עברנו יחד עד הלום ילדים שמחה ויהלום .אני תוהה מה עוד יכולתי לעשות ולא עשיתי דיי .מה עשיתי שהיה יותר מדיי ? אין יום שעובר ללא מחשבה אלייך אין יום ללא דמעה או שתיים את הלכת לך עם אחר את בחרת שכך זה ייגמר .ואני כמו שושן צומח חי לו ומזמר חי לו ומת לא יכול לחייך לא יכול לצעוק ולא מדבר ורק אומר שטוב עוד יהייה מזה שנים לא ראיתיך מזה שנים לא נגעתי בגופך הצח והנעים אפילו לא מילה החלפנו וכעת ..... אני אוהבת אותך אתה שלי זה מבלבל וזה כואב וזה לא פייר וזה הסוף אני אוהב אותך אני אומר ..ולעולם לא יהייה שלך יותר . בהקדשה לך....האשה שאהבתי והקדשתי לה חיי לאשה שאיתה עשיתי את ילדיי למדתי שלכל סוף יש התחלה חדשה ומה שלא הורג רק מחשל ואהבה היא לשניים

ה מוזה

New member
מעגלים של אהבה ..

לא כל אחד יש בו יכולת קבלה והבנה .. של סוף מעגל הרבה כוחות נפש נדרשים לחתום מעגל בהשלמה ולראות בזה התחלה של מעגל אחר .. בנית עם האישה שהיתה לצידך מגיל צעיר מעגל של חיים מעגלים מורכבים משלל חומרים ..אושר אהבה התרגשות סיפוק ..כאב עצב אכזבה כשמעגלים נסגרים ....הם לא נשכחים מעגלים נשמרים בתוך הלב .. אדם בונה ביתו בדם ויגע מלילו ויומו ובסופה עזה ממש בין רגע הוא חרב, כן חרב עולמו. עוד שנה ועוד שנה הזמן הוא גלגל ענק ומחר עוד יום שממרומיו נדהה אל המרחב. מעגל נפתח בכל שנה ומעגל נסלח בכל שנה ואם דבר לא השתנה מחר וודאי נצחק. מר לך שזה טוב ולא נורא כשמר טעים זה רע תמיד יש עוד ברירה הזמן הוא כמו גלגל ענק. אדם אוהב בתום ולהט ביומו ולילו פתאום כמו רוח פרא לא נודעת נעלם, נעלם חלומו. עוד שנה ועוד שנה הזמן הוא גלגל ענק ומחר עוד יום שממרומיו נדהה אל המרחב. מעגל נפתח בכל שנה ומעגל נסלח בכל שנה ואם דבר לא השתנה מחר וודאי נצחק. מר לך שזה טוב ולא נורא כשמר טעים זה רע תמיד יש עוד ברירה הזמן הוא כמו גלגל ענק. גלגל... עוד שנה גל... עוד שנה גלגל... עוד שנה גל... עוד שנה גלגל... עוד שנה גל... עוד שנה הזמן הוא כמו גלגל ענק. כמו גלגל... עוד שנה גל... עוד שנה גלגל... עוד שנה גל... עוד שנה הזמן הוא כמו... הזמן הוא כמו גלגל ענק. מעגל נפתח בכל שנה ומעגל נסלח בכל שנה ואם דבר לא השתנה מחר וודאי נצחק. מר לך שזה טוב ולא נורא כשמר טעים זה רע תמיד יש עוד ברירה הזמן הוא כמו גלגל ענק. איש חכם... אין חכם כבעל ניסיון ברוך הבא

joyjoy

New member
אתה באמת wiseman

והחתימה שלך נושאת בחובה את התשובה לכל מכאוביך אם רק היה קל כל כך לדבר עם הרגש בהגיון
לצערנו לפעמים ההבנה לא מספיקה כדי להפסיק את הכאב.... אהבת בכל ליבך לאהוב זה יכולת מופלאה ואני מאמינה שמי שאהב יאהב שוב... ואת חייך תקדיש לך... לכל אחד מגיע פרק ב´...אז תקדיש את היתר לעצמך... ותאהב, כי לאהוב זה לחיות...

למעלה