"אוהב אותך" ?

lior_r

New member
"אוהב אותך" ?

רציתי לשאול אתכם, מומחי דניאל סלומון יקרים, מה אתם מבינים ממילות השיר המקסים "אוהב אותך", האם זו הצהרת האהבה הטוטאלית? האם הוא טוב להליכה לחופה? הנה תזכורת למילות השיר: עכשיו אני יודע שמה שאמרת זה נכון את לא נסיכה ואף פעם לא גרת בארמון ולרגלייך אין שטיחים אדומים ועל ראשך אין כתר יהלומים רק שדה של קוצים ושמיים בוערים עכשיו אני יודע שמה שאמרת זה נכון את לא נסיכה אף פעם לא היה לך ארמון ועל מותנייך אין בדים זהובים ובלבך אין קולות פעמונים רק שדה של קוצים ושמיים בוערים אוהב אותך עכשיו אני יודע שמה שאמרת זה נכון את לא נסיכה אבא לא מלך ולאמא אין ארמון ולידייך אין טבעת זהב נסיכים לא יבקרו אותך עכשיו רק שדה של קוצים ושמיים בוערים אוהב אותך...

LOLI152

New member
לדעתי..

זה שיר מקסים, דבר ראשון, דבר שני זה יכול להתאים.. הוא בעצם אומר לה, עכשיו אני יודע שבעצם מה שאמרת זה נכון, את לא נסיכה, לאמא אין ארמונות, יש בך רק שדה של קוצים ושמיים בוערים-- אבל אני עדיין אוהב אותך! למרות כל זה (שאת לא נסיכה וכ'ו) אני בכל זאת אוהב אותך. רומנטי? בעיניי, כן.

hilape

New member
השתקפותה הכואב של האהבה

בשיר זה דניאל דווקא מראה את צדדיה הכואבים של האהבה אף על פי ששיריו נהדרים והם מביעים את השתקפות האהבה ואת יופיה זו דניאל סלומון הוא אכן הצהרת כוונות טוטאלית שיר זה יפה כמו שאר שיריו של דניאל אך כאן הצהרת הכוונות היא כעוסה ופגיעה כי הוא חשף את האישה שעימו אחרת לא כפי שצייר בדמיונו היא אינה נסיכה וגם אין לה ארמון אין לה שטיחים אדומים היא שרוייה בתוך שדה הקוצים דניאל הוא אדם מאוד עדיין אל כאן במשפט הזה בעיניי דניאל כך ניראה שהאישה שעליה נכתב השיר הפכה לדמות יותר פוגעת מכאיבה מכיון שמוזכר שדה הקוצים הוא גילה אותה אחרת ממה שהיא באמת אפילו הנסיכים כבר אינם יבקרו אותה עוד בחר שיר אחר של דניאל כולם נהדרים מלאי רגש ורומנטיקה במידה ותסתבך ואינך תמצא את שליבך מבקש יש לי הצעה נהדרת בשבילך לשיר רומנטי שהיה גם בחתונה שלי

hilape

New member
אך הדבר היפה והחכם שבדניאל

שלמרות כל מה שהיא הוא מקבל אותה כך ואוהב אותה צריך לקבל אישה בטוב וברע זו היא הגדולה שבאדם לדעת לאהוב באמת דניאל

lior_r

New member
נו, אל תשאירי אותי תלוי באויר.

שתפי אותי בשיר שלך. אגב, היתה לי הרגשה שכך הם פניי הדברים, אבל השיר כזה יפה! כשדניאל צועק עליה, "אוהב אותך..."! אני כך כך מזדהה. אני כל כך אוהב אותה, את אם ילדיי לעתיד....

hilape

New member
יש יש ליאור מצאתי

עשיתי לי חיפוש של סרטוני וידיאו ובו שיר הרקע שהיה בחתונה שלי אהבתי הסופית אך כאן הזמרים הם דיאנה רוס וליונל ריצי מריה קארי ופרדי גקסון שרים זאת יותר מרגש הסירטון אינו קשור לדבר תאזין אך ורק למוסיקה ברקע

hilape

New member
הנה כל השיר ליאור

קודם לכן שמתי לב כי המשך המילים נקטעו באמצע ויש אפילו דרמה נוגעת ללב לילה טוב לך והמון מזל טוב ולכם אנשים נפלאים לילה טוב גם

hilape

New member
איך אתה מעלה בדעתך ש

אשאיר אותך תלוי באויר ברגעים מרגשים כאלה לעונג לי אשמח להיות שותף בנושאים מרגשים כאלה תמיד

hodayoyo

New member
מצד שני אנשים מתחתנים עם "לשם"

של מירי מסיקה, מול זה גם "אוהב אותך" הוא שיר חופה.

hilape

New member
השיר המתאים ביותר לחופה

Mariah Cary and Freddy Jackson-Endless love זהו השיר היפה ביותר של כל הזמנים
לילה טוב לכם

לדעתי הוא לא מתאים להליכה לחופה

אני חושבת שבשיר הזה דניאל אומר בעצם : טעיתי, חשבתי שאת איזו נסיכה מפונקת, שרגילה לגור בארמונות פאר, ולקבל את כל הפינוק והטוב שבעולם. ומתברר שטעיתי. ואז הוא כזה צועק (נגיד...) "אוהב אותך". לא מתאים להליכה לחופה. אם כבר- אני חושבת ש"עכשיו" יכול להיות שיר חתונה יפה, או "כוכב".

LOLI152

New member
עכשיו הוא שיר מקסים..

וגם אני אישית חשבתי שהוא יכול להתאים באופן מדהים לחופה.. פרט לבעיה אחת שמופיעה בשיר.. הכל חביב כשהוא שר "עכשיו את כאן ושמי יהיה לשמך" אך הוא ממשיך "עכשיו.. אני הולך"

למעלה