אוהב ומעריך את אשתי מאוד אבל....

• פותח הנושא as72
  • פורסם בתאריך

as72

New member
אוהב ומעריך את אשתי מאוד אבל....

קשה לי מאוד ללא סקס. כל שיחותינו וניסיונתי לשכנע אותה שנלך לטיפול מיני לא הועילו. מאז ומתמיד (נשואים כבר 15 שנה) לא הרגישה צורך בסקס , לא עברה טראומה, אין לה בעיה רפואית ואין לה מישהו אחר ולטענתה "היא לא אוהבת" ו"לא מרגישה צורך" וגם ששוכבים זה רק פעם בכמה חודשים וגם זה כדי ל"רצות אותי". הזוגיות ביננו בסך הכל טובה, אנו מסודרים כלכלית ומיקצועית ואני חושב שאני נחשב לבן זוג אוהב ומפנק (סליחה על החוסר צניעות). אני מרגיש כי אני מוותר על ההנאות האינטימיות המשמעותיות בין בני זוג, (לעיתים מתוך תסכול עולה בי המחשבה לבגידה). אין לי כוונה להתגרש בגלל הנושא הזה אך אני מרגיש תיסכול והפסד רב מחוסר סקס ולכן אשמח להצעות, רעיונות או דרכי טיפול מבעלי הניסיון.

סיגלית 2014

New member
מנהל
אין לי ניסיון בטיפול מיני אבל

עולות לי שתי שאלות מדבריך:
1. כתבת שאת האוהב ומעריך אותה. האם היא אוהבת אותך?
2. האם בכל ה-15 שנים שאתם נשואים (ואפילו בתקופת הרווקות) המצב היה זהה?

המקרה שלך חסר תקנה

ולכן אין לך ברירה אלא לבגוד.
תמצא לך מאהבת ולכל יפי הנפש: היא הפרה חוזה ולא עושה שום מאמץ כדי למלא אותו וגם הוא מבחינתו יכול להפר חוזה.

אכן אחד המקרים הקשים שעלו פה לאחרונה

גם אני מאשר לו לבגוד

oneofus

New member
ככה נראה ...ל

אוהב זה דבר אחד, מפנק זה אופרה אחרת.

גם בין בני זוג אוהבים צריך לשים גבולות.\
ועוד משהו, לא הייתי מתגרש בשביל 100 שקל ...

נוסעת27

New member
אז למה התחתנת איתה?

אמרת שזה היה ככה מההתחלה, מעולם לא הייתה טיפוס מיני. האם חשבת שזה ישתנה בהמשך? ידעת מה אתה מקבל.
&nbsp
מה היא עונה כלפי התסכולים שאתה מעלה? מצד אחד אין לה באמת מחוייבות כי מההתחלה היא הייתה כזאת וידעת לאן אתה נכנס היא לא שיקרה. זה מה יש מצד שני היא עדיין אשתך וצריכה להיות ערה לתסכול הענק שאתה חווה.
&nbsp
אין באמת תשובה טובה לתסכול שלך. האמת שאם אני הייתי אתה אולי הייתי דנה איתה באפשרות של יחסים פתוחים. אם היא כל כך אה מינית ועושה את זה רק פעם בכמה חודשים כדי לרצות אותך, אולי היא תהיה בסדר עם הרעיון שתקבל זאת במקומות אחרים ברשותה וידיעתה, ככה לא תיאלץ לבגוד, הכל יהיה פתוח ועל השולחן. סתם רעיון. אני לא יודעת כמה היא פתוחה בכלליות או שמרנית. בכל מקרה אני הייתי ממליצה על טיפול זוגי ולא מיני, כדי להעלות שם את העניינים האלו ולפתח שיח אמיתי שיכול להוביל לאיזשהו פיתרון.
&nbsp
אם אתה מחפש אישור לבגוד קבל ממני פס כמו משאר העונים פה, אבל קח בחשבון שזה עלול לחסל את היחסים שלך עם אשתך.

אורטל868

New member
אני במקומך הייתי מבקשת רשות לעשות את זה מהצד.

אם הזוגיות טובה, אתה אוהב אותה והיא אותך ואתם מנהלים משק בית אז הייתי פשוט מעלה את זה בשיחה רצינית ומסבירה את הצורך שלך כגבר לקיום יחסים.
דבר לליבה, תאמר לה שאין בכוונתך לבגוד מאחורי גבה אבל גם לא להמשיך לחיות איתה בצורה שכזו.

itzikzo

New member
אוהב את אשתי

שבת שלום לכולם
על פי הגילאים נראה לי שאני המבוגר כאן. קראתי בעיון את התלונה של הכותב. אני רוצה להדגיש שהיום אני מצטער שלא פירקתי את המסגרת בגלל זה בדיוק כמו שציינת. ולמה? יש כאן כמה שאלות בסיסיות: האם אשתך התחתנה איתך מרצון או מתוך לחץ משפחתי או חברתי? לי נראה שהיא עמדה מתחת לחופה לא מרצון. כי אשה שהתחתנה מתוך אהבה אמיתית להקים משפחה היא היתה מתנהגת אחרת מכל הבחינות. עצם העובדה שהיא לא מתגעגעת לריגושים שלך זה אומר דרשני. חס ושלום אני לא בא להפריד בין זוגות. אבל היחסים האינטימיים רשומים אפילו בכתובה ולא רק בכדי להביא ילדים לעולם אלא גם לסיפוק מיני. ואם את זה היא לא מספקת זט הפרת חוזה. אלא מה נאמר שתפתח תיק ברבנות או בבית משפט לדיני משפחה לך תוכיח שאין לך אחות. אגב זו עילה לגט חד וחלק. לדעתי מה שאתה צריך לעשות לשכור שירות של משרד חקירות. אין לך בררה אחת. שוב היום אני מצטער שלא עשיתי את הצעד קודם אלא יש אמרה שאומרת אף פעם לא מאוחר ולכן החלטתי לפני כשלוש שנים לפרק את המסגרת היום אני גרוש וחיי הסקס אצלי פורחים
בהצלחה

למעלה