אוהב?
לא אוהב? אוהב?לאוהב

הצלחה

New member
אוהב? ../images/Emo39.gifלא אוהב? אוהב?לאוהב../images/Emo39.gif

כן ככה אני מרגישה,, כמו בילדותי שירדתי לשדה וקטפתי חרצית ותלשתי לה בעלי הכותרת ולחשתי את שאלתי, אוהבת? לא אוהבת? אוהבת? לא אוהבת... העלה הכותרת האחרון שנשאר היה מוכיח את התשובה,,כך הייתי בוחנת את חברותי... והיום לאחר 30 שנה מוצאת את עצמי שואלת חרצית אומללה את אותה שאלה לגבי האיש שאמור לאהוב אותי,ולמה? כי הוא לא יודע לתת תשובה נכונה הוא אומר שהוא אוהב, אך בין להגיד ובין לבצע?וההרגשת בטן שלי שזה לא בדיוק אהבה ... והלואי וכן, צר לי אך כניראה שגברים לא ממש מתכונים למה שהם אומרים הם פשוט אומרים כי את שואלת זהו, אבל כשאנחנו יחד הוא מאוד אוהב להיות איתי במיטה אך לא ממש דואג לי שם,הוא דואג רק לעצמו,האם זאת אהבה? הוא מאוד אוהב לאכול מהתבשילים שלי אבל הפסיק לקחת אותי לאכול בחוץ האים גם זו אהבה? לא דיי שהוא כבר התביית לו ואינו מתלהב מטיולים או בילויים (מה שנהגנו לעשות קודם והרבה) למרות בקשותי החוזרות,האם אני צריכה להתחנן? בכדי לצאת לבילוי או להגיע לסיפוק? אוףףף סליחה על ההתבכינות.. אבל החלטתי לעשות לזה סוף גברים נחמדים לא חסרים בארצינו הקטנטונת אישה היא לא רק למיטה ולאוכל טעים,לאישה יש רגשות יש צרכים כמו שלגברים יש ואם הם לא מבינים זאת הדלת פתוחה לפניהם... נ.ב כתבתי פה פשוט כי ראיתי שזה פורום שמדבר על מה נשים צריכות,אז ממכתבי אפשר להסיק בדיוק מה הם צריכות.

אוחחח איזה סיפוק

לקרוא את הודעתך.. בהתחלת ההודעה הייתי בטוחה שאני עומדת לשמוע עוד אישה מתוסכלת שנמצאת בקשר לא מספק ונשארת שם כי היא עדיין "אוהבת אותו". כיף לשמוע שיש נשים שמתגברות על החששות מהלבד, לוקחות יוזמה ויוצאות החוצה לעולם הרחב! יישר כח, ואני מקווה שעוד נשים יקחו ממך דוגמא.

הצלחה

New member
תודה על התגובות |חיב,,והינה היצלחתי

לפחות ע"י שיחה גלוייה איתו לכיוון סיום הקשר היצלחתי להבהיר לו שאינני עוד מובנת מאליו,שאינני עוד האישה הנותנת מבלי לקבל, או המאמינה והסבלנית עד אין קיץ,,היצלחתי להבהיר לו שאני חשובה לעצמי ואם אני חשובה לו הוא חייב להשתנות,עשיתי זאת בלי בכי בלי נקיפות מצפון פשוט אמרתי את שהירגשתי בצורה שלא משתמעת לשני כיוונים בלי חששות מיותרות,,,, הבעיה אצל הגברים החמודים האלו,שכשאת מדברת בטון כזה ישר הם כבר חושדים שיש לך קשר עם מישהו אחר,והמחשבה החולנית הזו שלהם ממש מרגיזה הם לא מבינים שכשלא טוב עדיף לחיות לבד,לא מובן לי מה עולה להם בראש כאילו שאם אני מעונינית להיפרד מימנו אז יש לי מישהו אחר? כאילו לחיות איתו זה הטופ זה מה שהם חושבים? שלחיות איתו זה עדיף מהלבד? הייתי עושה הכל להבין את הראש המעוות הזה שלהם.... בקיצור הוא מבטיח שישתנה אך כאמור לא משתנים בין יום מהרגלים של 5 כוכבים שהורגל, הם תמיד יחפשו את החיים הקלים, הם לא אוהבים להתאמץ אך בהבטחות הם גדוליםםם הבעיה היא לקיים,ומה יש פה להשתנות? הרי מי שלא נותן אהבה ורק לוקח אז מה הסיכוי שלו להשתנות?......בולשיטטטט..... ואני זוכרת שפעם כשמישהו היה מבטיח נהגו לשאול אותו "מילה של גבר"? חחח זה כל כך מצחיק ואני הייתי אומרת שלמילה של אישה יש מישקל גדול משל הגבר. גברים הם עם מפונק.

לגבי סוגיית ה"מישהו אחר"

הגעתי למסקנה, שיש גברים שמסוגלים לכבד/לקבל בתור גורם הרתעה ראוי רק נוכחות גברית אלטרנטיבית, אבל לא את הרצונות שלך. הם לבדם נראים להם לא מספיקים, כדי להוות עילה לפרידה. זה תופס גם לגבי הפלירטוט. פעם אחותי סיפרה לי, שבכל פעם כשהיא יושבת בפאב, מישהו מנסה ליזום אינטרקציה לצורך היכרות והיא מסמנת, שלא מעוניינת, שואלים אותה: "זה כי יש לך חבר, נכון?". בזמן האחרון היא התחילה לענות: "לא, אבל אני עדיין לא מעוניינת". כל האמור לעיל לא רלוונטי לגבי בן זוגך, שאותו אני לא מכירה ולא ארשה לעצמי להסיק מסקנות לגביו. סתם הרהורי בוקר על רקע הודעתך. ואחרון חביב: אני מבינה את הכעס שלך, ומאוד מזדהה אתו, אבל יש גם גברים אחרים. אל תכלילי - גם לשם הצדק, וגם למען עצמך. אסור שההכללה הגורפת תמנע ממך לראות את האחרים, שיום אחד עוד תהיה מאושרת עם אחד מהם.

T r i l i a n

New member
../images/Emo6.gif

כדאי להגיד "אני כאן עם אחי הגדול" "לא מעוניינת" עלול לגרור מפל של שאלות. "יש לי חבר" גורר אמירות צבאיות נוסח "חבר זה לא קיר", "אני בהריון" עלול להביא להזמנה לאמץ את ילדך ולהתנקם במנייק שנטש ילדה כזאת יפה, "אני במחזור" לא מפריע לסקס אוראלי שאת חולמת לתת לו, "אני נשואה" יביא להסברים על גיוון מומלץ בחיי המין, "אני לסבית" יקבל תשובה "גם אני" והצעה לשלישיה, אח גדול עוזר אין לי מושג מה יקרה אם תגידי "אני בתולה" או "אני נזירה". אם מישהי ניסתה אשמח לשמוע מה הייתה התגובה נ.ב. לא, לא כל הגברים, ואפילו לא הרוב מגיבים כפי שהצגתי, אבל בכל מקום בילוי יש כמה כאלה. אז לא לקחת באופן אישי, בבקשה.

הצלחה

New member
100% צודקותתתת

אוייש גברים זה עםםםם........ וכשאני אומרת זאת בחבר'ה תתפלאו דווקא גברים משיבים לי "גברים זה לא עם, גברים זה עמה" חחח... ועוד משהו עליהם שמתן לב שהגברים הגרושים (ובבקשה לא להתנפל עלי)מנסים להוציא את תסכולם על בת זוגתם החדשה במודע או בלא מודע,וכמובן שלא מתכוונת לגברים הניפלאים פה,,אבל בכללי שמתם לב? יתכן מאוד שיש גם נשים שעושות זאת, אבל אישה ביננו יותר מודעת לעצמה לא? אבל אצל העם הזכרי לאחר גירושיו ואם חלילה גם עבר יסורי גירושין, אז חבל"ז בת הזוג הבאה מתפקידה (לא משנה איזה סוג גירושין היא עברה היא לא נחשבת) לעמוד במבחנים שהוא מציב מולה,וחלילה עם סטתה מעט שהוא כמובן רגיש וחשדן אז מיד מתחיל מסע טיפול פסיכולוגי בגרוש המסכן ש"כאמור" מגיע לו הכלללל כיוון שגם אחרי הצלקות והשריטות שהשאירו את חוטמם הוא עדין חושב שהוא מתנה האל. ובבקשה יענו רק הנשים.

למעלה