אוהדי הפועל

אוהדי הפועל

ההודעה של אמיר ויעקבי מוקדשת לכם , לרוני יופה ולכל אוהדי הפועל יפיי הנפש וכמובן גם לבנות הפועל , מעניין היכן נעלמתם/נאלמתם כולכם .... מעניין מה יגיד יופה ביום שישי הקרוב ? ברור , ההתחכמויות שלו לכל אלו שלא חוו את חווית אירופה בלה בלה בלה , מסכן אילן בכר , נראה לי שיבטלו את החוזה עד שתיגמר העונה . איזה כיף לגרשון , לא יהיו לו ציפיות מעכשיו . אני מקווה שמכבי לא יעברו אותם בטבלה ( שלא ייפגעו בעצמם ) , ונסיים כפי שהשיר המקורי אמר תמיד : "צהוב עולה זה מכבי" ( גם בכדורסל )

ronnie yoffe

New member
אוהדים וצבועים

פעם,לצערי, לפני שנות "דור", הפועל תל-אביב היתה גאוות המדינה וכולם פירגנו לה על הישגיה בגביע אירופה (אופ"א). כולם רצו להשתתף בשימחה, כולם הפכו להיות אוהדים אדומים וכולם רצו להיתחלק בחגיגת ההישגים. ואילו כיום כשהפועל עפה מגביע המדינה, כניראה לא תהיה אלופת המדינה ואולי,אפילו, לא תזכה בגביע הטוטו, כל העכברים הירוקים,הצהובים, השחורים, הלבנים, הכחולים, הכתומים והסגולים (כן!הכוונה לאריה מרקמן) יוצאים מהחורים ומפגינים את שימחתם העלובה לאיד. אבל אנחנו האוהדים האמיתיים שהלכנו עם הפועל באש ובמים, בימים טובים ובזמנים קשים, לא שוכחים לרגע מי היא הקבוצה של המדינה ושיקפצו כולם. מאמר זה מוקדש בכבוד רב לכל האומללים שנותרה להם רק השימחה לאיד : מרקמן הבן, מרקמן האב, האזרח יעקובי ואמיר איבגי וברגשי הערכה וחיבה לאוהדים האמיתיים :איריס, ורדה, דורון ועומר.

מחמאות ../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo128.gif

אדם חכם פעם אמר לי,שאם אינך יודע לקבל, אינך יודע לתת. כאשר הפועל תל אביב,מר יופה הנכבד,שחקה באירופה,כל אוהדי הכדורגל בארץ,או לפחות,רובם,פירגנו היות והפועל תל אביב,לא אתה,נתנה הצגה יפה וראויה לשמה,שלא תטעה,אף אחד לא הפך פתאום לאוהד הקבוצה. כאשר היא חזרה הבייתה לגודל הטבעי שלה,רק הגיוני שכל אחד יצדד בקבוצתו. ואם אתה אוהד כה מושבע מר יופה היקר,שאלה לי אליך,בכמה משחקים היית במגרש השנה ועודדת את התפארת האדומה ,שאתה קורה לה שלי?ומכיון שענית על שאלתי זו,אשאל עוד אחת :בכמה משחקים באירופה של הקבוצה "שלך"היית?אגב כמה עלה לך המנוי למשחקי הקבוצה שלך???(כנראה שאתה משקיע כבד). ואם מדברים על הסטוריה,היכן היו כל האוהדים כאשר כל חברי ההסתדרות ממנו את הקבוצה האדומה גם אם הם לא היו אוהדיה??????????? ולסיום-מותר לך לפרגן(בקטע של לתת)לאוהדי הקבוצות הטובותמהפועל ת"א.

ronnie yoffe

New member
לא רק צבוע אלא פחדן

אינני נוהג להגיב לאנשים המיסתתרים תחת כינוי כללי ומסתירים את שמם האמיתי, כניראה מתוך פחדנות לשמה וריגשי נחיתות בולטים. מי זה האדון המכנה עצמו "ארץ ישראלי"?!

מי הצבוע ומי הפחדן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif../images/Emo128.gif

ושוב כהרגלך,מר יופה הנכבד,אתה עוסק בטפל ולא בעיקר,בשם היושר והאומץ. למה חשוב לך שמו של הכותב
איני מכיר אותך אישית,אלא רק מתכניותיך,כך ששמי לא יוסיף או יגרע מעצם התגובה לדבריך.ובאשר לצביעות ופחדנות,כנראה,שאלו הן אמות המידה שלפיהן אתה ממשיך לשפוט אנשים-ומי שמך
תגיד לי,האם יכול להיות מצב שאדם אינו משתמש בשמו מטעמי צנעה
דת
או בישנות
ונגיד שלכותב שורות אלה אין בטחון עצמי מופרז כמו שלך(וגם זאת לא מעלה) האם יש לך סיבה טובה לא לענות על שאלותי
האם חיב אתה להטפל לטפל
ושוב
על שימת הלב ו-
באם פגעתי ברגשותיך
כל זאת מסתם אדם פשוט ולא חשוב כמוך,מן הישוב.

ronnie yoffe

New member
פחדנות

מר "ארץ ישראלי" יקר שלי, אינני מיתחמק ואפילו , לא תאמין, אני נהנה לענות לכל מבקרי. אבל ... אני יכול לענות למרקמן, האזרח יעקובי ועוד חברים שאני יודע מי הם. אבל לכתוב תגובה למישהו שמטעמי "צניעות" אינו מסוגל להזדהות בשמו , זה כמו להיתייחס למכתב אנונימי שאף אחד לא נוטל עליו אחריות.וסתם הערה לסייפא שבדבריך- אדם הוא פשוט או חשוב רק לפי הגדרתו האישית ואני באמת חשוב בעיני עצמי וצר לי שאתה מיתייחס בביטול עצמי לגביך בכל מיקרה שיהיה לך יום טוב ו "אדום עולה".

עדיין שולי../images/Emo41.gif../images/Emo128.gif

עדיין ממשיך לעסוק בשולי ובטפל,אולי כדאי שתקשיב לסובבים אותך ולא רק לעצמך.
על ההקשבה
באם פגעתי ו-
בכל אשר תעשה.

ronnie yoffe

New member
אוהדי הפועל

גיא ידידי אני מבין את תיסכולך הנוראי מהעונה העלובה של יקיריך הצהובים ואם מקום שני של הפועל והכשלון של האדומים במירוץ לאליפות עושים אותך מאושר , מי אני שאפגום בהנאותיך הקטנות . אגב איפה נימצאת מכבי בליגה?! צריך משקפת 20/120 כדי לראות אותכם.

למעלה