אוהדי נצרת ביזו את דקת הדומיה לזכר 8 הילדים ש

אוהדי נצרת ביזו את דקת הדומיה לזכר 8 הילדים ש

אוהדי נצרת ביזו את קדת הדומיה לזכר 8 הילדים ז"ל שנטפו ביום חמישי בירושלים הנהנ הדו קיום הארור והמזיוף שהשמאל היהודי מתעקש להחזיק בו לא הספיק להם לראות את האמת איך ערביי ישראל תמכו בנסראלה במלחמת לבנון השניה לא הפסיק להם לראות את הזיקוקים ביום הזיכרון לחחלי מערכות ישראל לא הספיק להם לראות את ההפגנה בנצרת לא הספיק להם לראות איך חברי הכנסת הערבים מסיתים נגד יהודים אולי זה מה שיאיר אותם????????? אני גם אתחיל לחגוג כל מבצע מוצלח של צהל בשטחים זו הבטחה

הנה הלינק

וכרגיל לערבים יש תמיד הסברים לפשעים שלהם ומפחדים לקבל עונש מכיוון שהם"ערבים"וזו תיהיה גזענות אם התאחדות לכדרורגל תעניש אותם כך הם אומרים

THE WIZARD 55

New member
אני לא הייתי נותנת למשחק להתקיים

ומכריעה לטובת פתח תקווה, ולא נותנת לקהל להגיע יותר למשחקים. אחלה חתימה אגב

mike00

New member
כל הכבוד לאוהדי נצרת שהוכיחו שהם אנשים רגישים

שמתנגדים לרצח חפים מפשע,ושהם לא מבדילים בין דם לדם.... תנו להם במחיאות כפיים

respecta1

New member
יאלה.. האמת ציפיתי למקרה כזה ושהצביעות

של התקשורת תתגלה.. כשאוהדי ביתר שרקו בוז בדקת דומיה לפסטיבל התקשורתי של רבין כתבות בעמודים ראשונים כותרות ענק.. פה ערבים שורקים בוז למתים מפיגוע שלשום, בקושי וכתוב מילה ובחדשות בכלל לא אמרו על זה כלום טוב נו...יום שלישי יש להם משחק מול ביתר..

טוב אוקיי

1) אני לא חייבת לכבד אדם שדרכו הפוליטית הביאה אסון על מדינת ישראל ושהמון דם יהודי נשפך בגגלו 2)הרעש התקשורתי היה רק בגלל שזו קבוצת ביתר ירושלים וכל התקשורת השמולאנית מצאה סיבה לעשות רעש מכלום מעניין שהתקשורת לא עושה רעש שאוהדי הפועל שולחים יהודים חזרה לשואה 3)מתי האנשים שחושבים שבאמת ותמים יש כאן דו קיום עם מגזר שחשף את פרוצו האמיתי לא פעם ולא פעמיים?

respecta1

New member
כמה צפוי..

עכשיו התחיל משחק סכנין- נתניה.. כמה צפוי זה היה שיהיו שריקות בוז.. ופה הם אפילו לא חיכו רק ראו את השחקנים מתחילים להסתדר התחילו עם השריקות בוז.

הפוליטיקאים אשמים

ראו כמה שונאים אותנו ערביי ישראל, הם מתחזקים בזמן שהם יודעים שאנחנו עסוקים בלהלחם עם לבנון (חיזבללה) ועם הפלסטינים בדרום. הם כובשים את אדמות מדינתינו, ומרחיבים את הכפרים שלהם בקצב מדהים ללא אישורי בנייה - ראו בוואדי ערה, נעורה, פארדיס, סעו בכביש 6... הם יודעים שישראל לא תכנס להרוס בתים כי תיהיה תסיסה כלל ארצית מטעם ערביי ישראל והפוליטיקאים רוצים כיסא ושקט (פרט לליברמן - כל הכבוד), הם גונבים לנו את המדינה מתחת לרגלינו ובאור יום, לא משלמים מיסים (עובדים בשחור) וקופצים לרשום אבטלה ואבטחת הכנסה... למה הם לא יכולים לבנות ערים עם בניינים רבי קומות - מה שהם עושים זה בונים בתי קרקע על דונמים שלמים ללא אישורים. מתחברים לקווי מים ועמודי חשמל בצורה פירטית, שמנתקים אותם לאחר חודשים או שנים הם מתחברים שוב למחרת. כנסו לטפל ברכב או לקנות משהו בוואדי ערה - הם לא שמעו על חשבוניות ומיסים למדינה. דברו עם שיפוצניקים ערבים, אתם מקבלים הצעת מחיר נמוכות כמובן ללא קבלה... גייס שלישי. אבנים נקבל מהם בכל הזדמנות, ולשמוע גינוי על פיגוע או קאסמים ? חה חה חה... אולי תגידו לי מה עושים? מבולבלים ? גם אנחנו !

מוחמד5

New member
ראויים לגנאי

אבל האם המתחסדים שכולבים כאן, כתבו משהו בעקבות אירוע דומה של בית"ר ירושלים. מי שכן כתב וגינה אותם (אחד מאלה שכובים כאן ומגנה את הערבים) מוזמן להביא את הלינק להודעת הגינוי שלו. יש מישהו !!

אני לא מגנה את "הביזוי" שעשו אוהדי ביתר

אני מלא מגנה את "הביזוי" שעשו אוהדי ביתר בדקת הדומיה לזיכרו של יצחק רבין מכייון שאני מסרבת לכבד אדם שבגלל דרכו ופעלו נירצחו וניפגעו אלפי יהודים שאותה אנחנו מרגישים עד היום לעומת זאת אני מאוד מכבד את רחבעם זאבי ז"ל השם ינקום דמו יהי זיכרו ברוך

respecta1

New member
אם אתה רוצה תחפש, אבל "גיניתי" .

במרכאות כי אני לא אוהב את המילה הזו.

Sanur7

New member
גם אני אחגוג. ולא רק פעולות מוצלחות של צה"ל..

גם פיגועי נקם של יהודים שנמאס להם והחליטו לקחת את החוק לידיהם אני אחגוג.

כמה תירוצים כמה תירוצים......

כמה תירוצים יש לערבים בכל פיגוע שבהם ערביי ישראל מעורבים כמה תירוצים יש לערבים בכל ידויי אבנים כמה תירוצים יש לערבים לגבי אי כיבדו דקת הדמויה על הרצח שבו נירצחו 8 נערים חפים מפשע יהודים

respecta1

New member
../images/Emo45.gif צביעות ברמות

1. אם יהודי היה מתפוצץ במסגד - כמה רעש היה? 2. אם נערים יהודים היו זורקים אבנים על מכוניות ערביות- כמה רעש היה? 3. אם אחרי שיהודי היה מתפוצץ במסגד והיו נהרגים 8 והיה דקת דומיה במשחק כדורגל והיו שורקים בוז - כמה רעש היה? בכל אחת מהאפשרויות האלה היה פי 100 יותר רעש.. פשוט השמאל והתקשורת השלימו עם זה שהערבים יהיו ה"ילד המפגר" וכמו עם ילד מפגר הם תמיד ינסו להצדיק את מעשיו ולהבין אותו.. אבל כזה יהודים? פיי רעשים כל תקשורות העולם ידווחו כל ישראל תהיה בשוק וכו' וכו'

איך יהודים מכרו את נשמתם ל....

איך יהודים מכרו את נשמתם ל...... מוכנים לשחק בקבוצות פלסטיניות שלא מכונות לכבד את אופיה היהודי של מדינת ישראל ולא מוכנים לכבד את זיכרם של הנירצחים היהודים בפיגוע האחרון ולגבי השאלה של המגיבים הערבים האם גם אוהדים יהודים היו מגנים את מותם של ילדי עזה??? אז לא לא היינו מכבדים משום שאירגוני הטרור עטפו את עצמם באופי מגן אנושיים וחיילי צהל היקרים צריכים להגן על עצמם וחוץ מזה שאותם ילדים הם לא אזרחי מדינת ישראל והילדים הפרחים שנירצחו ביום חמישי הם כן מעניין איזה רעש היה קם אם זה היה ההפך אם מחבל יהודי היה נכנס למסג ורוצח 8 נערים חפים מפשע ואוהדים יהודים לא היו מכבדים את זיכרם של הנירצחים

למעלה