אוהדי צוות רוקט תפתחו עיניים!

Ash Ketchum

New member
אוהדי צוות רוקט תפתחו עיניים!

בשבועות האחרונים קראתי המון ויכוחים על מי יותר קול, אש ופיקאצ`ו או צוות רוקט וכולם עשו את הטעות הבסיסית שהיא: לא הסתמכתם על הסרה!!! אז אני אנסה להבהיר את זה. לכל אלה שאמרו שאש לא נותן לצוות רוקט הזדמנות שוכח שאש אף פעם לא תקף מרצונו את צוות רוקט (פרט לכמה פעמים נדירות), אלו הם שתמיד עושים בור או מלכודת אחרת ומנסים ללכוד את פיקאצ`ו. מה לדעתכם יעשו עם פיקאצ`ו? ייתנו אותו לבוס שלהם שיתעלל בו עד שיהפוך לרע וכמו ש NIRE אמר פיקאצ`ו הוא כ``כ טהור שהם פשוט כמעט יהרגו אותו ואולי אפילו כן. אם צוות רוקט כ``כ חכמים אז למה הם לא מנצלים את זה והולכים להתמודד בליגה כמו אש ואז הם יהפכו למאסטרים וכולנו יודעים שהם רוצים - הפרק שאש הגיע למקום שעשו בחינות שמי שיעבור יהפוך למאסאר. אם הם כ``כ דואגים לפוקימונים אז למה הם בועטים במיאו (הפרק שהם נתנו את מיאו לקבל את דיטו - זוכרים?) בקשר לעובדה שהוזכרה שאש פוגע בהם ולא רק בפוקימונים, צוות רוקט תמיד ניסה לחטוף את פיקאצ`ו בלי קרב שבו הוא יתעלף ויתפסו אותו אלא פשוט ללכוד אותו ברשת - האם זאת דרך של מאסטר אמיתי? ואש דואג לפוקימונים שלו - הוא יצא לחפש את בולבסאור בביוב למרות המפלצת (בפרק עם הבולבסאור הענקי של ראש העיר), הוא צלל לתפוס את פידג`יוטו בפרק שצוות רוקט זרקו פצצות על המסיבה שערכו למען אש שהגיע לששה עשר הראשונים בליגה והוא צלל להציל את סקווירטל עוד לפני שהוא היה שלו! לעומתו צוות רוקט שלכו את הפוקימונים להילחם בצ`נסי שהציל אותם (הפרק עם בית החולים). מה הויכוח? בבקשה תענו בנימוס - פוקגירל ורוקט.

mr. man

New member
תסתכל על הצד האחר

צוות רוקט גם אוהבים את מיאו, ואפילו בכו כשהוא נעלם (דוגמא בפרקים שמיאו שולט, ושהוא נקשר עם פיקאצ`ו). למרות שהם לפעמים מתאכזרים אליו, זה רק בגלל אהבה. פיקאצ`ו גם היה נחמד אל מיאו! (הביא לו תפוח) צוות רוקט גם לימדו את דיטו לחקות פנים וגם גרמו לפרס להתפתח. בטח יש עוד המון דברים אבל אין לי כוח להזכר עכשיו... היה לי היום שעת אפס עד שעה עשירית!! (ויהיה גם מחר)

Ash Ketchum

New member
אולי אבל לא

אולי יש להם לפעמים את הרגעים שלהם אבל להזכירך שהם לא לימדו את דיטו הם איימו לענות אותו ויצא משהו טוב. גם לי אין ממש כוח כי אני הופך לאנורקסי לדעתי אבל יש עוד הרבה דברים שהם עשו והייתי רוצה לקבל את התגובה של רוקט ופוקגירל שכ``כ אוהבות אותם עד שפשוט בא לי להקיא ומה שמעצבן שהן שונאות את פיקאצ`ו ואש שהם הגיבורים האמיתיים רק אין לי כוח לפרט למה!

Nire

New member
יש יורש לפיקאצ`ו

פוקימון חדש עתיד להפוך למאסטר בעצמו, ולשעבד את כל הפוקימונים. רק כוח אחד יקום נגד מלכותו האכזרית, והוא נכד נכדו של נכדו של פיקאצ`ו. כל זאת יקרה בסדרה ``פוקימון 2187``, סדרת אנימציה עתידנית ומושקעת שתספר על קורות מאמני הפוקימונים בעתיד הרחוק. לפי מקורות מוסמכים לאותו פיקאצ`ו עתידני יקראו ``פוקיצ`ון`` והוא ילחם יחד עם אחד מצאצאיהם של אש ומיסטי (מסתבר שהשניים יתאהבו ויהיו להם ילדים רבים)

Ash Ketchum

New member
יופי אבל זה לא הנושא!

ידעתי שאש ומיסטי יתאהבו וכנראה שיעברו עוד כמה שנים עד לסרט הזה והעונה הזאת אבל עד אז אני רוצה לשמוע את דעתן של מגינות רוקט הלוחמות על דעתי לצוות רוקט שנכתבה בהודעת המקור. מאיפה אתה יודע כ``כ הרבה?

Nire

New member
שיגיבו באמת, אני בדעה שלך

אני יודע כל מיני דברים, שמועות ופיסות מידע, ומה שאני לא יודע אני תמיד יכול להעמיד פנים שאני יודע.

mr. man

New member
מעניין...

איך פתאום הטובים הופכים לרעים... ומה עם צאצאיהם של ג`סי וג`יימס (ברור שהם מאוהבים)?

Nire

New member
לא הסברתי את עצמי נכון

צאצאיהם של פיקאצ`ו ושל אש ומיסטי הם כמובן הטובים, והפוקימון המנוול שישלוט בכל השאר (מלבד צצאו של פיקאצ`ו, בשל טוהרו)הוא יצור מוזר שקשה להסביר עליו. בקשר לצאצאים אחרים אני לא בטוח, אבל אני יכול להוסיף שבגרסה המצולמת- אם תהיה כזאת-, יראו גם את אש ומיסטי הבוגרים וניתן לצפות לרומן מרגש, קסום וסקסי בין שני הפוקימון מאסטרים. קייטי הולמס צפויה לשחק את מיסטי הבוגרת, אבל יש שמהמרים על מישהי יותר חמודה, כמו למשל אחת מהתאומות אולסן. לתפקיד של אש הבוגר ניסו ללהק את ג`ושוע ג`קסון.

mr. man

New member
יש גרסא מצולמת?!?!?!?

כל הפואנטה פה זה שזאת סדרה מצוירת!

Nire

New member
זה לא במקום האנימציה

הרבה קומיקסים הפכו גם לסרטים מצולמים, ולמרות שעוד אין גרסה מצולמת אני ממש מקווה שתהיה פשוט בשביל לראות את האהבה הגדולה עם מיסטי.

טל16

New member
מה הבעיות שלך???

אז יש אנשים שאוהבים את צוות רוקט (המושלמים!!!!) ! למה קשה לך לקבל את זה? או יותר מזה- למה שמישהו יאהב עכברוש צהוב וטיפש שכל מה שהוא עושה זה: פיקה! פיקה? פיק-ה? בלה בלה בלה... איכס! אני מקבלת בחילה לשמוע אותו!!! הוא כל כך מעצבן! ואש? אש טיפש! תכניסו את זה טוב טוב לראש- ט-י-פ-ש!!! הוא לא קולט שום דבר והנה כמה דוגמאות: 1.שמיסטי מאוהבת בו (יש משהו יותר שקוף מזה????או משעמם?) 2.זוכרים את הפרק עם סברינה? לא נראה לי שאני צריכה להוסיף פה... 3.למה הוא לא יכול להלחם בלי שמיסטי תעמוד ותצעק לו מה צריך לעשות (שוב ושוב ושוב ושוב....) (או ברוק) ויש עוד הרבה! ולעומתו יש את צוות רוקט השולטים (איך אני אוהבת אותם!!!) אין להם עוזרים מהצד!!! אז בקיצ`ר אנשים תפתחו את העיניים ותבינו מי באמת שולט בסידרה-ג`סי ג`יימס ומיאו!!!!!!!!!! טל

Ash Ketchum

New member
תפתחי את את העיניים!

את פשוט מתעקשת נכון? אם פיקאצ`ו כזה טיפש אז למה צוות רוקט שלך מנסים כל הזמן לתפוס אותו ואם הם כ``כ טובים ואש כזה לוזר אז איך הוא מנצח אותם כל הזמן? הוא ניצח אפילו עם קאטרפי. ואגב עיוורים זה כ``כ ברור שג`יימס מאוהב בג`סי - הוא קינא בפרק עם בית החולים ועל תגידי לי שזה בגלל המפיקים הם נראים כ``כ לוזרים כי זאת הסיבה למה אש לא מבין

טל16

New member
מן הסתם...

אני הייתי מתה שהם יהיו ביחד!!!!! מי אמרתי שלא? הם כל כך מתאימים... בכל מקרה, זה שאני אוהבת את צוות רוקט לא קשור לפיקאצ`ו המפגר הזה! וגם הם לא אוהבים אותו!

Nire

New member
אתה צודק אבל גם טועה

צוות רוקט אינם ממש רעים, אבל הם כללית לא הגונים ומסמלים את הדרך השניה של הסמוראי. צריך להבין שכל קשקוש הפוקימון הוא מין שילוב של תרבות המערב ובייחוד המסחריות והחומרניות שבו, דברים שהיפנים סיגלו היטב לעצמם, ומסורות יותר עתיקות, מרשימות אבל גם שליליות לפעמים של תרבות יפן. צוות רוקט מייצגים שליליות.

Nire

New member
אני מסכים איתך לגמרי!

אין ספק שאש הוא פוקימון מאסטר טוב, ידיידותי ואוהב לפוקימונים שלו, בניגוד לצוות רוקט. הרעיון הבסיסי במטרה של אש הוא ``רוצה אני להיות גיבור``, ולא ``ונתפוס את כולם``. תפיסת הפוקימונים היא רק אמצעי להוכיח שליטה, כוח ואדונות- רעיון הסדרה. כמובן שגם רעיון זה, של תפיסה ושעבוד, מקורו בערכים יפניים שאני אישית לא מסכים איתם. מבחינה מוסרית אמיתית, כל שעבוד כזה בידי בן אדם- אפילו זה של אש, אותו אני מאד מחבב- הוא לא הוגן.

pokegirl

New member
חיכית לזה והנה זה בא

אני לא אחזור על עצמי כי אין לי כח! אמרת שאנחנו לא מסתמכים כל הסדרה- אתה בעצמך לא מסתמך עליה כשאתה אומר שג`ובאני יתעלל בפוקמונים שהם יביאו לו. תן לי להחזיר לך באותה המטבע- ``אם אכפת להם מפוקמונים, אז למה הם בועטים במיאו`` וכל זה... אז למה מיסטי נותנת לפסיידאק אגרופים?! ומה הקטע הזה של ``למה הם לא נלחמים בליגה``?! כן, זה יהיה ממש חכם מצד פושעים מבוקשים שגונבים פוקמונים... לאירוע הפוקמון הכי גדול!!!

rocket

New member
אני מגיבה....

רציתם לשמוע את התגובה שלי והנה זה בא: כמה אפשר להגיד לכם שלתפוס את פיקצ`ו זאת העבודה שלהם הם לא שונאים את פיקצ`ו והם גם עזרו לאש מלא פעמים. תראו אני אוהבת את צוות רוקט ושם דבר שתגידו לא ישנה את זה נכון שהם לא תמיד הוגנים אבל הם מצחיקים ומגניבים והרבה יותר כיף לאהוב מישהו שהוא כבר בן 17 מאשר ילד בן 10 וחוץ מזה הם מצוירים בצורה מדהימה יותר יפה מאש! האמת די נמאס לי מכל הויכוחים לדעתי הם לא רעים וזהו זו דעה, אני לא אוהבת את אש וזאת זכותי המלאה ולדעתי פיקצ`ו מעצבן!! וזו זכותי לחשוב כך... ואם ראיתם את הפרק ``צרות של עשירים`` בטח הבנתם עד כמה ג`ימס הוא טוב ועד כמה ג`סי וג`ימס אוהבים אחד את השני!!! מצטערת אין לי כוח לכתוב הרבה כי יש לי מלא מה להגיד... אחרי הכל הבית ספר מעייף!!! אבל אני מבטיחה שהויכוח הזה עוד ימשך!!!

למעלה