אוהד אצלכם על המחשב

ra1nb0w

New member
"מונוטוני" - אוהד ונינט - וידאו >

בסוף הודעה זו יש קישור להורדת קובץ הוידאו של "מונוטוני" בביצוע של אוהד ונינט מההופעה ב17.05. למי שיש בעיה בשמע/תמונה מוזמן להוריד את קובץ המקודדים שגם לו קיים לינק בסוף הודעה זו. ע"מ לשמור את אחד הקבצים לחצו "Save target as" או "שמירת יעד בשם" בעזרת הכפתור הימני של העכבר. לכל אלה הנתקלים בבעיות נוספות אם במהלך ההורדה או בצפייה, אתם מוזמנים לפנות אליי ואני אנסה לעזור. הקובצים מאוחסנים על שרתי האתר הרשמי של נינט טייב, ותודה ענקית ליפית שצילמה ועזרה. צפייה מהנה ושבת שלום. אור.

ra1nb0w

New member
אוהד (מגזין של ע.24) - וידאו להורדה

העלתי את הוידאו מתוך מגזין המוזיקה של ערוץ 24 - מופע בכורה של אוהד. כל הפרטים בקישור המצורף בסוף הודעה זו. צפייה מהנה. (האתר הרשמי של נינט טייב)

ra1nb0w

New member
בבקשה, ותשובה

כרגע קיימת בקשה מצד נינט ומנהלה לא לעלות את "דרוש לי גבר" לאינטרנט - לא באודיו ולא בוידאו. לכן עד כמה שידוע לי (נכון לעכשיו) לא עלתה הגרסה בשום אתר/פורום וכו'.

JUST DORIN

New member
תודה רבה!!

תודה על הסרטון, לא הייתי בהופעה ועכשיו היה כייף לראות את זה! ד"א אגב אני חדשה פה בפורום, שמחה שמצאתי אותו פתאום =)

RachelMN

New member
היא ענתה על זה

"כרגע קיימת בקשה מצד נינט ומנהלה לא לעלות את "דרוש לי גבר" לאינטרנט - לא באודיו ולא בוידאו. לכן עד כמה שידוע לי (נכון לעכשיו) לא עלתה הגרסה בשום אתר/פורום וכו'".

אוהד אצלכם על המחשב ../images/Emo152.gif

קטעי וידאו, תמונות ושאר ירקות שיכולים להקשיח עוד יותר את הכונן שלכם

למעלה