אוהד במצעדים

אוהד במצעדים ../images/Emo127.gif

הוויקאנד הגיע ואיתו גם המצעדים השבועיים. נא לרכז כאן את כל ההודעות על המיקומים השונים של אוהד במצעדים. להזכירכם, בשבוע שעבר הוא היה במקום ה-3 ברשת ג' ובמקום ה-4 בגלגלצ. שיהיה לנו

מגה גיא

New member
המצעד של היום

הקשבתי בין 2 ל4 למצעד של גלגלצ(בשבת הגירסא המלאה) ולצערי אוהד יצא מהעשיריה הראשונה.אני לא מבין,מצד אחד משמיעים המון את השיר ומצד שני השיר לר מצליח לעלות במצעדים.איזה עצבים!!!!!!!!!!

והוא מקום 7 ברשת ג'../images/Emo4.gif

מה זה שבוע אחד הכל טוב, מקום טוב ואז שבוע אחרי הוא "נופל".. ובגלגל"צ המצעד בכלל בשבת...

מגה גיא

New member
אז ככה...

כל יום חמישי יש גירסה מקוצרת של עשרת המקומות הראשונים בגלגל"צ בין 2 ל 4 ובמוצ"ש גירסה מלאה בין 8 ל11, אתמול הוא לא היה, מה שאומר שהוא יצא מהעשיריה הראשונה. חייבים אבל חייבים לעשות כל מאמץ שהוא להצביע לו. אני יודע שאפשר להצביע רק פעם אחת אבל אפשר כל פעם תחת שם אחר:) בואו נעשה מאמצים להעלות אותו לפחות לשבוע אחד למקום הראשון

זה מוזר נורא

רק שבוע שעבר הוא היה מקום 4, מקסימום ירד למקום 10... איך זה שבשבוע אחד, ירד מהעשירייה, אני לא קולטת את זה...

ranch22

New member
שמעו...

צריך לעשות איזה מבצע כזה להעלות את אוהד למקום הראשון במצעד. יכול להיות שכולם ראו שאוהד מקום שלישי אז הפסיקו להצביע כי חשבו שכבר לא צריכים אותם. קיצר בואו נארגן איזה משהו אולי נודיע בכל מיני אתרי אינטרנט,אולי אין מצב ששהוא יהיה כמו הראל סקעת שהיה איזה 80 ימים מקום ראשון במצעד של 24 אבל בהחלט מגיע לו להיות פעם מקום ראשון,תחשבו כמה זה ישמח אותו וכמה זה מגיע לו.

בהחלט צודקת!!!!

אני נרתמת למבצע הזה, זה באמת לא בסדר!!! זה לא רק העיניין של לשים אותו מקום ראשון, אלא, שכשבוע אחד הוא במקום טוב כמו מקום 4, ואז שבוע אחרי הוא יורד למקום גרוע, זה לא בסדר, ואנחנו לא יכולים לתת לזה לקרות ככה, כי כל שבוע זה ככה, פעם הוא במקום מצוין ואז פתאום יורד, לפי דעתי ואולי אני מגזימה, פשוט להצביע זה הכל ולא שבוע כן שבוע לא... רק עכשיו הבנתי שצריך רק פעם אחת להצביע ומרוב התלהבות הצבעתי כל יום, ואז הבנתי שבעצם לא השפעתי בכלל!!

מגה גיא

New member
חשוב מאוד

צריך לברר באמת איך הכי נכון להצביע לגלגל"צ-אני לא בטוח אם צריך כל פעם שם אחר או שבאמת אפשר מאות פעמים תחת אותו שם. ברשת ג' זה קצת יותר מסובך כי דורשים פרטים להזדהות, לכן שם אני נותן את הפרטים של כל בני המשפחה שלי..:) מצד שני כל הכבוד לכולם בפורום, השיר נמצא כבר 10 שבועות במצעדים!!!! אני אישית מתכוון לקחת השבוע ברצינות את ההצבעות ולדאוג שלפחות 10 חברים שלי יצביעו

ranch22

New member
צריך כל פעם שם אחר

אני לפחות ניסית על אותו שם ואי אפשר אז נתתי את של כל המשפחה.

ranch22

New member
כתובות של המצעדים

רדיו לב המדינה-http://www.91fm.co.il/-ברגע שמגיעים אל רשימת ההשמעה חפשו מס' 23 ולחצו על הכפתור שמופי בצד ימין("הצביעו עכשיו"),תנו את השמות של כל המשפחה שלכם ואח"כ כנסו למצעד הבא. גלגלצ-http://glglz.msn.co.il/default.htm-מדרגים את חמשת השירים(ביניהם כמובן-"תגידי לו"-מס' 29),ושולחים ושוב שלחו בשם כל החברים והמשפחה-חשוב!! רשת ג'- 054-7666100 להצביע!!!!!!!!

ranch22

New member
לא מצעד,אבל נחמד.

http://zone.walla.co.il/ תסתכלו על הסקר למטה-"אלבום הביכורים הטוב ביותר שיצא לאחרונה"-וכן תצביעו לאוהד גם שם. זה הרבה יותר קל ווכה אנשים גם יראו שבאמת אוהבים אותו וככה יותר אנשים יאהבו אותו גם ויצביעו לו!,אז יאללה שנסו מותניכם ותצביעו במצעדים,בסקרים ובכל מה שעולה על דעתיכם שיקדם את אוהד!

dobo

New member
לדרג 5 שירים?

אז לא כדאי לדרג את מי שהיו במקומות הראשונים במצעד כי הם מהווים תחרות בשבילנו. צריך לבחור שירים שלא יקבלו הרבה קולות מהקהל וכמובן את אוהד. אחרת מי יצליח להזיז משם את מירי מסיקה?

שיר m

Well-known member
בגלגלצ../images/Emo124.gif

ירידה. ירידה רצינית. מקום 11. צריך לטפל בזה!

שיר m

Well-known member
וברדיו לב המדינה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

מקום 3!!! ישר מהפינה לשיפוטכם למקום ה3! כל הכבוד, שבוע הבא מקום ראשון נכון? :) לדירוג

למעלה