אוהד בערוץ הילדים

מגה גיא

New member
אוהד בערוץ הילדים

טוב, כאן המקום לספר שאני עובד בערוץ הילדים וחברה מהעבודה סיפרה לי שאוהד מתארח ביום ראשון בבוקר בשעה 10 וחצי במעין תחרות קיצית כשהוא ראש קבוצת הבנים כשמולו קבוצת הבנות בראשה של רוני סופרסטאר. בטח יהיה קליל וכיפי:)

תודההה../images/Emo13.gifאיזה בשורה חח

ואני בדיוק נכנסתי לפורום בתקווה למצוא משהו מעניין.. חיחיח
תודה גיא!~

herut123

New member
תודה ../images/Emo13.gif

וואי בדיוק אתמול חשבתי שבטח אוהד יהיה מתישהו בערוץ הילדים(אין לי מושג למה), והנה, כבר! ולמי שמפספס או משהו כזה יש שידור חוזר ב4 בצהריםםם

ranch22

New member
ראיתי עכשיו את החלק הראשון...

לא הייתי אומרת שזה כ"כ קליל לו....

ranch22

New member
חח כן שוב עם השחור והסניקרס האדומות

זה היה בהופעה של ה-23.7,לא? וכנסי למסן!

ranch22

New member
חח איזו חזרה לנסטולגיה....

שנים שכבר לא ראיתי ערוץ הילדים.... מתי יש את פוקימון בכלל?? ועכשיו מתחיל החלק השני....

herut123

New member
חח אני זוכרת

איך לא הייתי מפספסת אף פרק של פוקימון אבל אני כבר לא רואה אבל ערוץ הילדים אני עדיין רואה לפעמים
טוב מותר לי עוד
ורינת, יש לך את המסנג'ר שלי? כי שלחת לי לאשר אותך אבל אני לא רואה אותך מחוברת.

אוהד בטלוויזיה, פוקימון והיום שלי!!

טוב... אז אני קמתי היום מוקדם, יחסית (8 ומשהו) וצפיתי בכל מיני תכניות לא מעניינות בטלוויזיה, ואז נזכרתי שאוהד בערוץ הילדים אז החלטתי שלא לחזור לישון. ב-10 וחצי ראיתי את אוהד... היה יפה עם השירים!!! ואז היה צבי הנינג'ה או משהו אז העברתי ערוץ (היה בערוץ 2 תיבת נוח, במצוייר וזה משעשע) וחיכיתי לחלק השני... ואז צלצלו אליי מהלהקה של בית הספר שיש הופעה עוד יומיים, ושחברי הלהקה שכחו להודיע לי שיש חזרה... אז עפתי לחזרה מהר מהר (ודיי נזרקתי מהמיטה כי סתם שכבתי במיטה בפיג'מה עד אותו הרגע) אז לא ראיתי את החלק השני ואני אראה את השידור החוזר אחה"צ. נשאר לי לסיים את שיעורי החופש הארורים---> אין לי כוח לזה!!! ובקשר לפוקימון- אף פעם לא אהבתי את הסדרה הזו... באופן אישי אני מעדיפה ארתור...
שיהיה המשך חופש נעים למי שבחופש והמשך יום כיפי לכולם!!!

ranch22

New member
חחח עדי קרועה!!!

את לא מצטרפת אליינו לשרשור הגדול ביותר בכל הזמנים??חחח את מוזמנת..

למעלה