אוהד היה בשירותרום...

ranch22

New member
אוהד היה בשירותרום...

אני צופה לי מרוב שעמעום בשידורי האולפן של גל"צ בערוץ 24 ומי פתאום מופיע?אכן,אכן,אוהד(י) חח . זהו שהוא הופיע שם זה עוד בסדר אבל מה שכן מפתיע זה שהוא היה בחולצה לבנה וחגיגית ושוב...קצר!!(לבן אדם הזה לא קר אף פעם?!הוא מזכיר לי מישהו...) אז רק שתדעו שיש לכם חצי קליפ של תגידי לו ו3 תמונות שאשתדל להעלות אותם יותר מאוחר בערב... =]

אוהההההדייייי

אוףףף ואני בדיוק העברתי ערוץ ופספסתי!!! תודה ראנץ' על הדבריםםם

ranch22

New member
תמונה מס' 1

התמונות באיכות לא משהו והסרטונים גם לא אז אל תצפו למשהו מיוחד...מצטערת.

ranch22

New member
תמונה מס' 3

זה כבר קצת יותר טוב... ד"א-אחלה אוזניות...

אני לא מאמינה...

כל היום לא היה לי מה לעשות ונתקעתי על הערוץ הזה, שדר"כ אגב שיעמם אותי מאוד, וכמובן שאת אוהד פיספסתי....

חיחיחיחי נוףףף (ותודה לרינת)

אם אין לך מה לעשות את מוזמנת לכתוב בשבילי את החיבור באנגלית!!! חה חה חה סתםםםם גם אני פספסתי את אוהד... ישבתי וצפיתי בערוץ כי רינת אמרה לי ובסוף נמאס לי והעברתי ערוץ ואז הוא היהההה חיחיחי ראנץ'!!! דאנק על התמונות והסרטונים!!!! (תביני לבד מה אמרתי) אני לא מבינה איך לאוהד לא קררר חיחיחיחי אוהד חי לו בקיץ...!!! חיחיחי אבל פשוט יפה לוווו לבןןן!!!!! חגיגי כזה!!!

ranch22

New member
אתם מגזימים....

בסה"כ ראיתי שפתאום אומרים "אוהד חיטמן" אז צלמתי גם לכם כי ידעתי שחירות לא נמצאת וליאת אין לה 24..זה באמת כלום,אל תעשו מזה עניין ואין שום צורך להודות לי!!! ועדי-את מצלמת לי את המילון!!!אוי ויר אחרת שטיקן!!חח את הקליפ בע"ה אעלה היום בצהריים או מחר כי הוא פשוט ע-נ-ק-י 36 מגה ועוד יש את החלק השני... מצטערת.

זה לא ככה

יש לי מה לעשות, בין היתר גם חיבור באנגלית, פשוט אני לא רוצה, אין לי כוח... בעעעעעעעעע שונאת בצפר, עוד שנה ודי!

herut123

New member
וואי לא ראיתי

כי לא הייתי אבל ראיתי את ההמשך ותודה רבה רינת על התמונות איך הספקת? חח

מה ז"א?! רינתי שלנו לא רק שמגיע

לה הערכה על כל מה שהיא עושה, גם בזכותה ראיתי איך היה אתמול כי אין לי ערוץ 24, ח"ח רינתוש

ayaliar

Well-known member
פספסתי

רינתי תודה על התמונות. מאד יפה לו לבן, הוא צריך לאמץ את העניין הזה

למעלה