אוהד - העלה סוגיה חשובה ומענינת

איה@

New member
אוהד - העלה סוגיה חשובה ומענינת../images/Emo70.gif

בפרק של ה-11.3 אוהד דאג לסייברלייף. ושאל: האם הייתם רוצים שהאתר שלכם ישמש לכם מעין מצבה? האם??...... וגם, בהמשך לדאגה לחברים ש"נעלמים" לא כותבים בבלוג שלהם, וגם לא כאן בפורום. אולי נעשה "נוהל התפקדות" - מה אתם אומרים? נכון לעכשיו - אני דואגת לדניאל מה-3.3. לא שמענו ממנו דניאל תשמיע קול

איה@

New member
ומה עם יואב../images/Emo35.gif

מישהו יודע לאן נעלם יואב - מכל יומן מלמיליאן?? אני מקבלת עמוד לבן באתר שלו - כבר הרבה זמן.
איה.

אבשי ג

New member
דניאל לא מרגיש כל כך טוב... הוא...

יחזור בימים הקרובים. רפואה שלמה!

דוקא שאלה מעניינת, איה...

מזכירה לי שלפני שבאתי לבקר בישראל בנובמבר האחרון, הרגשתי צורך לדבר עם בעלי על האפשרות שלא אחזור... בחיים... נו טוב, זה אולי נשמע טיפשי, אבל עם כל מה שקורה בארץ... כל דבר יכול לקרות, נכון? כיון שעדיין לא כתבנו צוואה (אבל דיברנו על הרצון לעשות זאת), הבאתי לידיעתו מה הייתי רוצה שיהיה בה... וגם הזכרתי את האתר שלי. ביקשתי ממנו להמשיך להחזיק אותו ברשת לשנה, כיון שהרגשתי שאני רוצה שמשהו ממני ישאר בעולם הזה גם אם אני כבר לא פה... ואמרתי שאבקש מאחי לעדכן אותו במה שקרה לי (אם יקרה), כדי שכל חברי מהרשת ידעו לאן נעלמתי. הרגשתי מחוייבות עצומה לעשות זאת כיון שאנשים ידעו לאן אני נוסעת, ודאגו מאד. ג´ו (בעלי) בכה, המסכן. הרסתי לו את הצורה... אבל הייתי חייבת... אז אני עוד פה, אבל כן... האתר שלי יהיה לי למצבה אם אעזוב את העולם הזה טרם עת.

איה@

New member
הצוואה שלי ../images/Emo26.gif

אני ארצה שהאתר שלי ישמש כמצבה וזיכרון. אם "אעלם" מהעולם.......תדאגו להעביר את בקשתי הלאה. ובכניסה שיהיה כתוב תיכף אשוב
איה. נ.ב. יש עידכון.

DJNYC

New member
הי..

אני חי וקיים.. אבל יש לי סיכסוך עם איזה וירוס מעצבן שלא נותן לי להתקרב למחשב. (הוירוס מתבטא בין השאר בכאבי ראש וסחרחורות, אז לשבת מול מחשב זו משימה לא קלה). אני מקווה שעוד כמה ימים זה ייעלם כבר... אז בינתיים בתור צ´ופר, מחר ומחרתיים יש לי טיפול שורש. תודה על הדאגה, בקרוב איתכם. דניאל.

איה@

New member
דניאל - תרגיש טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שאתה מטפל בעצמך. ושתחזור מהר. תגיד - יש סיבה מיוחדת ששירשרת את ההודעה שלך, בשירשור הזה
איה.

DJNYC

New member
תודה.

אני מטפל בעצמי, למרות שאין ממש טיפול נגד וירוס חוץ מטיפול בסימפטומים עצמם שזה אומר לקחת משככי כאבים ולנוח... האמת היא שזה נמשך כבר יותר מדי זמן, וזה די מתסכל. הסיבה שכתבתי את ההודעה כאן.. היא כי הגבתי להודעה שבה את כתבת שאת מודאגת אלי... תסתכלי על ההודעה הראשית בשרשור...
תודה על הדאגה. דניאל.

למעלה