אוהד חיטמן - ביקורת מופע פסנתר אחרון בתמונע

אוהד חיטמן - ביקורת מופע פסנתר אחרון בתמונע

שעה 23:30 , כחצי שעה באיחור , עוולה אוהד חיטמן לבמת התמונע , אולי כדי לתת מספיק זמן לכל מאחרי ה"כוכב נולד" שלא יכלו לעזוב את המרקע מבלי לדעת את התוצאות. אוהד מתחיל במבזק חדשות - "מי שעדיין לא יודע , מרינה עלתה לגמר" , תודה אוהד על העדכון. מה אגיד ומה אומר , אוהד חיטמן , פסנתרן ויוצר מחונן , מפגין יכולות וירטואוזיות מעניינות על הפסנתר ויכולות ווקאליות לא רעות בכלל (אפילו אפרגן ואומר טובות) העלה מופע פסנתר (אחרון לסיבוב הופעות זה) בהתרגשות רבה על פניו ובידיו , אפילו בשיר "קרוסלה" הוא שכח קצת את המילים והפסיקו באמצע וביקש גלגל הצלה מהקהל . בנוסף לכל להיטיו (אם אפשר לקרוא להם כך) ביצע אוהד בחדוות במה שניים משיריו אשר יהיו בדיסק החדש שאמור לצאת לאור העולם בקרוב "מחר זה יעבור" ו"מתוך האפלה" בהחלט סינגלים פוטנציאליים ואפילו מצוייניםהנותנים תחושה שאוהד מצליח לחשוף יותר מעצמו מבחינת הכתיבה וההלחנה הפשוטה והמינימליסטית , אך המתוחכמת. אוהד הכין מספר הפתעות נעימות במהלך הערב , כנראה ערב החגיגיות של המופע והאורחים הלא מעטים שהיו שם כמו משפחה , חברים , אנשי מקצוע מבית הספר רימון , עיתונאים וכו' ואפילו תלמידיו וחניכיו בנשמה מבית הספר "סקאלה" בו אוהד מלמד במקהלה. שני חניכים מצטיינים וחינניים זכו לעלות עימו על הבמה ולהופיע במופע פסנתר של 4 ידיים , יש תקווה לדור העתיד. כמו כן אוהד לא הזניח את שיריו המוכרים , "תעלות" שמצליח לרגש אותי כל פעם מחדש בטקסט הנהדר שלו , ו"תפילין" אשר חובר לו יחדיו עם "שיר הכבוד" (אנעים זמירות ) פיוט ידוע הלקוח מן המקוורת , עושה חסד רב. ביצוע מיוחד ומרהיב ל"בואי אמא" , אח כמה שהשיר הזה טוב ומרגש , קסם של שיר ללא צל של ספק. "תגידו לו" בהדרן בסוף חתם ערב מוצלח ומהנה עם אוהד , נתן הצצה קטנה לעתיד שיבוא שנראה לא רע בכלל. אוהד אחד היוצרים שיודע להגיש ולבצע טקסטים אישיים וליריים בצורה מושלמת ומרגשת , אין מה לומר , נהנתי מכל רגע - מחכה לסיבוב ההופעות הבא שלו בציפיה דרוכה. (ותודה רבה ליפית ולפורום רוק על הכרטיס)

אני גם הייתי

ואני חייבת לציין שסיכמת את זה ממש יפה ובצורה טובה ולכן אני לא ארחיב יותר מדיי לגבי דברים שכבר כתבת כדי לא לחזור אבל אני גם רוצה להוסיף שאני מאד אהבתי את הלהקה החדשה שאוהד הציג את שני הנגנים החדשים שלו שיהיו איתו בסיבוב הופעות החדש שלו עם הדיסק הבא זה נראה מאד מבטיח וגם הוא שר עוד שיר מהדיסק החדש שכחתי איך קוראים לו באמת אוהד זמר טוב ודופק ביצועים מצויינים על הפסנתר רק חבל שהוא לא שר את השיר של עוזי חיטמן שהוא תמיד שר אותו בהופעות אל תגעו באהבה ואת השיר שהוא כתב בלא כולל שירות עם צעירי תל אביב אני גם מאד נהנתי מההופעה ואני רוצה גם להודית ליפית על הכרטיס תודה רבה

למעלה