אוהד חיטמן במצעד השנתי של רשת ג'

אוהד חיטמן במצעד השנתי של רשת ג'

חברים, הגיע הזמן הכי חשוב - המצעד השנתי של רשת ג'. אוהד מועמד בקטגוריית תגלית השנה והשיר "תגידי לו" (מס' 145 ברשימה) מועמד לתואר שיר השנה. עם כל הכבוד לסטלוס, נש, דש וחוש-חש, אין שום סיבה ש"תגידי לו" לא יגיע לטופ 30 של השנה. אז שנסו מקלדותיכם והקליקו כאן בדרך להפצת תורת החיטמניזם. שיהיה לנו

ranch22

New member
ליאת!!

את זוכרת במקרה את הרעיון שלי?? אני חושבת שהגיע הזמן ליישם אותו...

ranch22

New member
כל מי שקורה ברגע זה בפורום-לפה!!

אוקי אחרי שלא כ"כ הצלחנו במצעדים והכל אני וליאת ארגנו מבצע -"מבצע המצעד השנתי של רשת ג'" והפעם אם הוא לא ילך בגדול אז המצב שלנו יהיה רע חוץ מזה שכל אחד מכם הולך ומארגן את המשפחה שלו להצביע כל היום אני וליאת מבקשות מכל מי שיכול להרתם לעזרה בדבר אחר שאנו מארגנים למבצע(עדיף שהוא לא יפורסם פה) מוזמן אלי למסן: [email protected] אנחנו זקוקים לעזרתכם,תודה!!

ranch22

New member
קורא*-אתם רואים מה קורה...

שכותבים במהירות?! -אזהרה לעתיד.

וקדימה כולכם ללא יוצא מהכלל

מצביעים, וכמובן תגייסו אנשים, הרבה אנשים!!! אני נרתמתי למשימה וגם רינת
ושיהיה לאוהד(י) ולנו בהצלחה

ranch22

New member
וואי...

עכשיו אחרי שעות שאני וליאת עבדנו על מה שתכננו לפי דעתי הוספנו עוד הרבה קולות וזה רק בינתיים לכן בינתיים אנחנו כבר לא צריכות עזרה אבל תודה אם רציתם לעזור אבל קראתם את ההודעה מאוחר מידי או שלא הייתם בינתיים כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה רק להצביע... ועד מחר אני גם אשתדל להכין איזה פלייר...

בכל זאת גם אם הצלחנו לגייס מצביעים

זה עדיין לא פותר אותנו הפורום הרשמי של אוהד מלהצביע כן
!

רינת מספיק.. חיחי../images/Emo13.gif

שום גדולה, כל עזרה בהצבעות לאוהד בשבילי, זה גדול מהחיים.. אני ואת אם כבר גדולות ביחד
ואל תעשי מזה שרשור חיחי

herut123

New member
אוקי אני גם

עוזרת אני אגיד גם להורים שלי להצביע מלאאא בעבודה מהטלפון וגם בבית חייבים שאוהד יצליח! :)

מאותו טלפון נראה לי שאי אפשר..

כי אני בצבעתי תמיד מאותו טלפון והבנתי שזה לא עוזר, ככה נראה לי.. עדיף להצביע כל פעם ממספר טלפון אחר, ומספר תעודת זהות אחר, כמובן!

למעלה