אוהד חיטמן בתמונע-25/5

אוהד חיטמן בתמונע-25/5

קודם כל היתה הופעה מדהימה!, אוהד לפני שהוא זמר מעולה הוא פסנתרן מוכשר מאוד! הרמת אילתורים והרמת נגינה ועיבודים שלו על הפסנתר זה לא משהו שרואים כל יום, העיבודים שהוא ביצע לשירים בהופעה שונים לגמרי מהעיבודים שבאלבום וזה מה שבאמת הופך אותו לאומן מוכשר. לא זוכר את הפלייליסט או את כמות השירים אבל באמת שהיה מדהים, בנוסף לקול המקסים שלו הוא העלה לבמה זמרת שהוא מלווה אותה שמה סיוון תלמור(נראהלי שזה ככה, זכרו את השם) ווואו הקול שלה החסיר ממני פעימת לב, היא הייתה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה
אני מחכה בקגוצר רוח לשמוע עוד עליה, הם ביצעו שיר שהם כתבו יחד בשבילה ועוד שיר של אוהד שביצעו בדואט היה מחזה מרהיב. ומוצ"ש הבא בתמונע יש פריצת דיסק של אחיו תמיר חיטמן. פשוט לא יאומן כמה המשפחה הזאת מוכשרת בקיצור היה מהנה היה מדהים היה מרגש מומלץ בחום!

Koala Girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

האמת שהגעתי בלי הרבה ציפיות,עדיין לא הייתי בהופעה שלו ואני מכירה רק 3-4 שירים... ובד"כ שמגיעים בלי ציפיות,פחות מתאכזבים
והוא הצליח להפתיע! הייתה הופעה מרגשת,הוא ממש מוכשר,מנגן מדהים סביר להניח שאני אגיע לעוד הופעה בקרוב... ולזמרת שאירח (סיון טלמור) גם לא חסר כישרון... אהבתי שהכניס בהדרן שיר מלא כולל שירות,נוסטלגיה ובכלל רוב הפלייליסט היה מוצלח וכמובן תודה ליפית על הכרטיס

להלן הביקורת שלי על אוהד חיטמן בתמונע ../images/Emo132.gif

אוהד חיטמן , כשרוני ומוסיקלי להפליא , עלה לבמת "תמונע" בשעה 23:15 , למזלי שהגעתי ממש שתי דקות לפניו. מצד ימיני מיכל ינאי שנסתה להתחבא כל הערב מאחורי מיכאל עינב (מגרועי כוכב נולד 3) , חשבה לעצמה שלא שמים לב שהיא שיננה את מילותיו של אוהד לפני ההופעה ,כמו שמשננים פרק לשיעורי תושבע. אוהד , שמאד השתפר ווקאלית מהפעם האחרונה ששמעתי אותו , כנראה שההופעת אורח עם מירי מסיקה מלפני כמה שנים עשתה לו רק טוב. מצוייד בעיבודי פסנתר , אוהד , התשובה הגברית לאיה כורם, הוכיח שגם הוא כאן , והוא כאן כדי להשאר , במיוחד עם אלבום שני מבטיח בפתח . בהופעה אינטימית עם קלידים וקהל , צריך להזהר שלא לשעמם , כי יש מונוטוניות מסוימת בשירים , ואת זה אוהד עדיין לא הצליח להפנים , למרות הסיפורים וההערות המשעשעות ואפילו הגיחה הנוסטלגית ל "לא כולל שירות". אך מן הראוי לפרגן שלמרות שלא לבש חולצה שחורה (אוהד אם אתה קורא , גם חולצה בצבע כחול כהה , אינה ממש שבירת תדמית) אוהד רגש באלוהיות בשירים כמו "תפילין" ו"תעלות" ונתן ביצוע בחסד ל"אל תגעו באהבה" של עוזי המנוח. כמו כן , משמיעה ראשונית משיריו החדשים , יש בהחלט למה לצפות מהדיסק השני , יציאה גדולה מהאפילה כמילות שירו החדש. סיוון טלמור הזמרת המתארחת , מעין פייה ירוקה, נתנה נופח צופים מגוון לערב , ורגשה את הקהל בקולה הענוג , היתה עוברת ללא ספק את חבורת שופטי כוכב נולד. עם שירים טובים ולוק שירי מיימוני , בהחלט יש לה פוטנציאל לבסס את מעמדה כמיני-דיווה. אוהד חמוד וחינני , נפרד בערגה מן הקהל לאחר 3 שירי הדרן , וסיים את הערב עם ההמנון "תגידי לו". נו אז אמרנו לו , אוהד כל הכבוד , לפחות על התעוזה של החולצה הכחולה. הופעה טובה ונחמדה , מרגשת בחלקים מסוימים , בחלקים אחרים יש להביא כרית מהבית. ציון כללי 7.5/10 (וכמובן תודה רבה ליפית החמודה על הכרטיס)

למעלה