אוהד עוד כמה דקות!!!

אוהד עוד כמה דקות!!!

אוהד מופיע עוד כמה דקות ב"יש מצב" בערוץ 1!!!! לראות מי שמספיק!!!!

תודה עדי, הספקתי לראות ולהקליט../images/Emo13.gif

בדיוק פתחתי ערוץ 11 והוא הופיע חחח איזה חמוד!!!

אין בעד מה... שמחה שהספקת...!

בדקתי אם את מחוברת במסנג'ר ולא היית... אז מזל שקראת את זה פה

האמת שלא קראתי את זה פה

ישר רצתי לטלויזיה פתחתי ערוץ 11 הייתה לי הרגשה, ואז פתאום אוהד הופיע לי מול העיניים איזה מזל שהיה לי קלטת מוכנה

וואווו

היה לי צירוף מקרים מגניב.... במקרה הדלקתי טלוויזיה בערוץ 1 ופתאום היה יש מצב... בד"כ אני לא רואה את התכנית אבל הפעם סתם הסתכלתי... ופתאום עדן הראל אמרה שאוהד חיטמן יהיה בהמשך ואז רצתי לכתוב את זה כאן... אולי מישהו יספיק לראות... חבל שלא ידעתי על זה קודם!! בכל אופן ראיינו אותו והיה מגניב והוא שר את "נהר האהבה" ---> פשוט ביצוע מדהים!!!!!! הוא אמר שהוא לא הבריז משיעורים כי הוא היה חנון, לא הייתה לו אהבה ראשונה אבל בסוף הוא אמר "הגננת בתיה" חיחי ושיר הילדות שלו הוא ברבאבא!! היו עוד מלא דברים ויש לי כזה מזל שבמקרה הייתה לי קלטת בוידאו ואפילו יכולתי להקליט... לגבי הרשומה החדשה... מרגשת עד דמעות!!! היה לי כזה מזל- פשוט כיף לי!!!! אני מאושרת!!!

shai lior

New member
אוףףףף

אני חורשת למבחן במתמטיקה ולא ראיתי למישו יש מושג מתי יש שידור חוזר\??

חח זה היה כזה קורע

הקטע עם הגננת בתיה, איזה מצחיק הוא
גם לי למזלי היה קלטת מוכנה להקלטה בדיוק לפני זה הקלטתי "חלום עליכם"

ליאת... קראי דחוף!!!

מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! איפה משדרים חלום עליכם????????????????????????????????? אני חייבת לדעת... יש לי כמה קלטות שנשארו לי מהתקופה שממש התכנית שודרההה משנת 92 ככה.... אבל אני חייבת להקליט עוד תכניות!!!! חייבת פרטים..!!!! בבקשה תגידי לי!!!

האמת...

רק לפני פחות משבוע התקינו לי את הממיר הדיגיטלי... אני אדבר עם אמא שלי ואבקש ממנה להזמין לי את הערוץ... אמן שתסכים!! בכל אופן... תודה!!!

למעלה