אוהד

ohadhhh

New member
אוהד

עד איזה גיל חי הנחש ומי הנחש הארוך ביותר בעולם

ohadhhh

New member
../images/Emo129.gifשאלה !!!!!!!!!!!!!!

מה מומלץ להאכיל נחשים שהיגדלו מהר

גדילה מהיר היא לא דבר מומלץ

עדיף לתת לנחש כמות טובה של אוכל אבל לא לנסות לפטם אותו על מנת שיגדל בקצב מהיר במיוחד. כמות האוכל לה דרוש נחש נקבעת בהתאם למין לגודל ולפעילות הגופנית שלו.

תשובות

הגיל מירבי שאליו הגיע נחש היה קצת מעל 40 שנה והוא הושג על ידי בואה קונסטריקטור. הנחש הכי ארוך בעולם הוא פיתון מרושת שיכול להגיע ל10.5 מטרים אך לרוב הוא קטן מזה ואורך ממוצע לבוגר נא סביב ה3.5-5 מטרים לזכר ו 5-6 מטרים לנקבה.

zappon

New member
אז זהו גם אני חשבתי לא תאמינו אבל

מסתבר שחיים היום באיזה אי נחשים שבני 60!!!!! הם נחשים ארסיים. אני לא צוחק זה היה בטלויזה בסידרה של חוקרי נחשים רציניים ביותר.

כמה שאלות לי אליך

איך קוראים לתוכנית ובאיזה ערוץ שודרה?. מאיזה מין הנחשים האלו?. ואיך סימנו נחשים לפני 60 שנה ככה שהסימון נשאר 60 שנה אחרי כדי שיהיה אפשר לקבוע את גילם?. לא זכור לי ששמעתי אי פעם על אפשרות לקבוע את גיל הנחש כשהוא בטבע עד עכשיו כל הגילאים שנמדדו היו בשבי.

אני אנסה לענות לך

הנחש היבשתי הכי ארסי הוא הטייפן היבשתי (Oxyuranus microlepidota). שנמצא באוסטרליה נחשים בוגרים ממין זה מגיעים לאורך של מעל שני מטרים ויש אומרים שהם גם מגיעים לאורך של מעל שלושה מטרים. בנוסף לטייפן יש גם מין או כמה מינים של נחשי ים שנחשים לארסיים ביותר. הקביעה מי הנחש הכי ארסי היא בעייתית כי ארס של נחשים שונים פועל בצורה קצת שונה ולא נעשה מחקר מקיף מספיק שבודק את הארס של מינים שונים בצורה זהה על מנת לקבוע מי הנחש הארסי ביותר. מקווה שעזרתי לך. יונתן.

למעלה