אוהוהו עפה לי הרגל....

simba6

New member
אוהוהו עפה לי הרגל....

שלום , בניתי בובת פה תרנגול מגרב עם רגליים מ i-clay....מצורפת תמונה. הרגל של קוקוריצו נשברה, ניסיתי להדביק אותה בכל דבק אפשרי ולא הצלחתי, בסוף לקחתי קיסם חברתי עם חלקי הרגל וחזקתי מבחוץ כם שכבה נוספת של i-clay, נחשו מה? היום הרגל השניה נשברה... אני אשמח לקבל רעיונות לחומרים ליצירת רגלי תרנגול דקות וגמישות ואם אתם מכירים דרך לחזק את ה i-clay אז גם... תודה ולילה טוב סימון

מנסה לענות לך ../images/Emo199.gif

אפשר להכין רגליים מחוט ברזל - החוט צריך לחבר בין כף הרגל לרגל עצמה כך שיווצר "מעגל סגור" שעובר דרך כל החלקים של הרגל ועל זה ניתן לשים חומר כגון- I clay או חימר פולימרי מסוג פרמו גמיש (צריך לאפות אותו בתנור ואז הוא הופך לגמיש) אפשר גם להכין מספוג עם מפרק בין הירך לשוק ובין השוק לכף הרגל ולצפות בבד, עם חיזוק של חוט ברזל פנימי. ובכף הרגל (שתהיה עשויה מספוג) - לשים שייבה- טבעת עגולה שמשמשת לשרברבות בדר"כ- שתיתן את הכובד לרגל. בהצלחה

simba6

New member
כמו תמיד את לא מנסה אלא עושה! ../images/Emo51.gif

חבובה תודה רבה! תמיד תמיד את זמינה לעזור לא משנה אם את באמצע חזרה/ עסוקה/ כל דבר אחר אין כמוך- תמיד יש לך רעיון, עצה וברגעים כאלה של "מה אני עושה?" את מופיעה! אני אנסה לעשות את הרגליים שוב כך שקוקוריצו יוכל לרקוד ולהשתולל בחופשיות ברחבי במה 2.

סימון, קוקוריצו מתוק ביותר!

ותודה לחבובית שגם אני למדתי רבות מעצותיה! ה-i-clay הוא חומר מדהים ומקסים, אך כנראה לא ממש פרקטי לעבודה עם בובות.

התרנגול כל כך מיוחד ומתוקקקק

רוב העצות הנכונות נאמרו ע"י חבובית החביבה ולי נותר לשאול: האם את מעוניינת שהתרנגול יעמוד על שתי רגליו מבלי ליפול? האם את זקוקה לרגליים רק ליופי ? למה משמשת הבובה ? להצגה? איזו? לאחר שאקרא תשובותייך אוכל לתת לך את הטיפים הטובים ביותר לבובתך. שבוע טוב דבוש

simba6

New member
קקוריצו

אני וקוקוריצו עברנו השבוע כברת דרך... עשיתי לו את הרגליים מחדש מספוג ושמתי בפנים חוט ברזל דק כדי שלא יעמדו ישרות... הוספתי לו זנב גיאה למלך החצר, החלפתי את עיניו לצהוב כי מירי מתעקשת שהעייניים יבלטו... התרנגול נולד במסגרת קורס יסודות בתאטרון בובות עם מירי פארי במרכז לתארון בובות בחולון. היה לנו תרגיל בו היינו צריכים לבנות בובת פה ולהפעיל אותה בשיר. בחרתי את הללויה וקוקוריצו הופיע... יש לי המון תמונות מאתמול אני אבחר אחת שווה ואעלה אותה... ותודה רבה על התגובות והטיפים שיהיה יום בכיף

simba6

New member
קוקוריצו קורע את הבמה

היה קשה לבחור תמונה, קוקוריצו פוטגני לאללה... ביום שלישי הוא נתן הופעה בשיעור, שר הללויה, גלי עטרי ליוותה אותו :)... היה שמח

simba6

New member
אני מאותגרת טכנולוגית מסתבר..

גיליתי שאפשר לצרף רק קובץ אחד קטן.... יש דרך לשלוח יותר מתמונה אחת חוץ מלינק לאלבום אינטרנטי??? שולחת לכם תמונה ברורה יותר שתהיה שבת שלום

למעלה