אוהווווווווווווווווו עונה רביעית

FeLL67

New member
אוהווווווווווווווווו עונה רביעית

אני בקושי נושמת. ג'יסז GETHSEMANE אדיר איזה פרק סיום !!!!! בכלל בכל העונה הזאת, לא היה פרק אחד שלא אהבתי. יותר התעסקו בסקאלי וגאד הקטע עם הסרטן, ואיך שמאלדר בוכה בסוף אני יותר מדיי נרגשת בשביל לכתוב פה משהו נורמלי |: נעלתי את עצמי כרגע בחדר לאיזה 5 שעות וראיתי את הפרקים האחרונים הראש שלי מסתובב והדופק שלי לא סדיר חח לא נגיע רחוק

מזל טוב

כן, בדיוק מה שקרה לי הראש הסתובב, הדופק לא היה סדיר ועוד כמה לחצים בחזה והלם טוטאלי.

מזל טוב! כנסי...

תרגעי... תשתי תה P: עונה 4 היא נהדרת! תתחילי לראות את 5, הפרקי התחלה הם גם מהממים! ממש כיף לך שאת יכולה לראות את כל הפרקים בלי לדעת מה יקרה בסוף, את ממש תהני, בעיקר מעונות 5-6, אני בטוח.

Julia307

New member
מזדהה

בקיץ האחרון עשיתי צפיה ברצף של עונות 1-6, ובאמת סוף עונה 4 הוא הסיום עונה הכי מוצלח בעיני. פשוט מדהים. לכן גם כתבתי אחרי זה בפורום שמשהו בי רצה שהסדרה תסתיים שם, בכזה שיא. אבל, עונה 5 באמת מוצלחת (להפתעתי) . תהני

Gilliana

New member
עונה רביעית בהחלט Overwhelming

המון התפתחויות וארועים קשים - לרבות הסרטן של סקאלי. בהחלט שמורה לעונה הזו פינה חמה בלבי, אבל חכי להמשך - לא פחות טוב.

1Shir

New member
כן, עונה מרגשת

פרק פתיחת עונה מאוד מרגש ומשפחתי מבחינת מולדר... דווקא ההמשך מעט יותר קליל עם פרק מופת כמו HOME... NEVER AGAIN זה מבחינתי פרק שצריך לקבל פורום משל עצמו...
כמובן הגזמתי אבל זה פשוט פרק-על, פרק מפתח בעיני... וד"א שיהיה ברור, כרונולוגית הוא נמצא לפני הגילוי על הסרטן... שקורה כמובן פרק אחד מאוחר יותר, ב"לאונרד בטס". אני חייבת לציין שלמרות השוק הגדול, קיבלנו רמזים לסרטן של סקאלי בעונה הקודמת, כשמתברר שנשים אחרות במצבה חלו... אז זה לא היה לגמרי בלתי צפוי; אבל כנראה הגדולה של התסריטאים היא שהצליחו להשכיח מאיתנו את זה, ולתת לנו שוק ככה כמו שצריך ב"לאונרד בטס" עם התזכורת הזאת... ומאז היו פרקים רבים שנשזר בהם הסרטן של סקאלי. דווקא SMALL POTATOES, אחד הפרקים הטובים ביותר בעונה, לא היה אחד מהם, אולי דווקא בגלל האוריינטציה הקומית החזקה (והמעולה!) שלו. ב- ZERO SUM סקאלי אפילו לא השתתפה (נדיר בסדרה) וזאת עקב המחלה שלה... 3 פרקי סיום עונה מטרידים ומטלטלים מאוד, הראשון עוסק בעיקר בסרטן, השני בסודות הטעונים ממשפחתו של מולדר, והשלישי כמובן חלק ראשון מטרילוגיה שבמהלכה נודע כי מולדר התאבד... בהחלט עונה טעונה מאוד, גם ובעיקר מבחינת הנושאים ה"משפחתיים" וה"בריאותיים". לכל עונה בתיקים באפלה יש את הטאץ' הייחודי שלה, וזה הטאץ' הייחודי של עונה 4. אל דאגה, הכול ייסגר ויילך למקומות טובים יותר בפרקי הפתיחה של עונה 5 ובעונה 5 בכלל שיש לה גוון יותר קליל והומוריסטי מלעונה 4... בעונות 6 ו-7 הכיוון הזה רק הולך ומתגבר (6 זה השיא מבחינתי, בדיוק באמצע
), עד שבעונה 8 נוחתים עלינו מחדש הכובד והמועקה של עונה 4, רק תכפילו את זה פי 8... לפחות. ועל כך כמובן דיברנו כאן לא מזמן, ולא אחת
. איך יצאה ההשתפכות שלי? תגיבו!
פלי, כבר התחלת לראות עונה 5? זאת פעם ראשונה שאת רואה את העונות האלה?!

FeLL67

New member
הו איך יצאה? אין מילים

מסכימה עם כל פסיק שכתבת
אני כ'כ מיותרת בפורום הזה XD , אחד מכם תמיד מבטא משהו שאני רוצה לכתוב בצורה כ'כ מושלמת. הסוף היה בהחלט אדיר [חחח הדופק הסתדר כבר] חבל שידעתי שהוא לא ימות באמת, אבל לאנורא לגביי הסרטן- גאוני. פשוט גאוני. מהלך הדברים הקטע שבאמת היה לנו רמז על זה בלאונרד בטס וכשמאלדר מגלה שרימו אותו ושסקאלי חולה בגללו |: אלוהים איך שהוא בוכה על המיטה שלה [כמעט התחלתי לבכות גם. וזה נורא נדיר] Small Potatoes חחחחחחח זה היה פרק אדיר, אחד הגדולים אי פעם, החיוך לא ירד לי מהפנים אבל כשאני חושבת על זה למאלדר זה מפריע פחות, אבל הם באמת לא מתקשרים מה שסקאלי מצאה ב"מאלדר" של SP היה העובדה שהוא הקשיב לה, וכנ''ל לגביי אד בNever Again לא שמאלדר לוקח לתשומת ליבו.. ו Detour
כן זאת הפעם הראשונה שלי, כרגע אני בפרק Emily שהוא ה7 :]

Gilliana

New member
אכן פרק קשה ביותר

מחד - פרק מאד דוחה, מאידך - הגילוי בסופו נותן זבנג אדיר בראש. האמת היא שאני אישית לא אוהבת את הפרק הזה מי יודע מה, יותר מדי מגעיל לטעמי, אבל הוא בהחלט פרק חשוב לסדרה שאי-אפשר בלעדיו.

1Shir

New member
ממש לא מיותרת! ../images/Emo88.gif אלמלא את -

לא הייתי כותבת את מה שכתבתי... המשך צפייה מהנה! את צמד פרקי "אמילי" מעולם לא ראיתי..
ולא ראית כלום מההמשך של הסדרה?

FeLL67

New member
נח אז כל הכבוד לקיומי ../images/Emo9.gif

ראיתי, הו בטח שראיתי ראית את פרקי הסיום של העונה ה6
חלק מהעונה ה9, ופרקים פה ושם פשוט לא הצלחתי להתאפק X:

1Shir

New member
האמת שהם לא מושכים אותי...

אני מאמינה שמתישהו אני אראה אותם. אבל כל הסיפור הזה עם הילדה - והעובדה שאלה פרקים שאם מתעלמים מהם נפתרים המון חורים בסדרה.. - גורמים לי להמשיך להתעלם מהם... לא יצא לי פשוטבשידור המקורי.. יש עוד כמה פרקים ספורים שעדיין לא ראיתי....

אוקי... P: אגב,

הידעת? בכלל לפני איזה שנתיים ככה, רציתי לקנות את כל העונות דרך Amazon בערך ב 1000 שקל...

למעלה