אוהווו :)

bergmanit

New member
אוהווו :)

טווב, אז השנה נגמרת. אבל מה עם תוכניות לשנה הבאה? מישהו כבר התחיל לחשוב מה הוא רוצה לעשות בסניף? להמשיך באותו תפקיד? לעבור לצוות אחר? לעזוב את מכבי (?!) ? אני אישית נורא מקווה להמשיך יחד עם ליאב שמדריך איתי את ג' להדרכת ח'.. (כן כן שינוי משמעותי.) ואתם?

שנה הבאה..

האמת.. ממש ממש ממש ממש אין לי מושג מה אני רוצה לעשות שנה הבאה.. חשבתי על זה המון. אני פשוט לא יודעת..
ובהצלחה עם הדרכת ח'.
מגיע לך.

orlupo

New member
כנ"ל...../images/Emo45.gif

אין לי בכלל כיוון מה לעשות... אפשר לומר שזה תסריט שחוזר על עצמו משנה שעברה...
שיהיה לך אבל בהצלחה...

Mgedera

New member
באמת מגיע לך הדרכת ח'!!

אני גם ממש ממש רוצה להדריך ח'..למרות שלא נראה לי שיש לי סיכוי.. וכמובן שלהמשיך בהדרכה..לא לרכז רק להדריך... גל:)

Mgedera

New member
כי..

כי נראה לי שיש אנשים שיותר מתאימים ממני ויעדיפו אותם עליי.. ואני פשוט לא טיפוס של לרכז חח..ההדרכה זה בערך החיים שלי..אני ממש אוהבת להדריך..אם אני ארכז זה פשוט יראה לי בזבוז..

אז קדימה../images/Emo27.gif להדריך../images/Emo70.gif

אני לא מכירה איך זה בסניף שלך... ולא מכירה את האנשים האחרים שאת טוענת שיותר מתאימים ממך, אבל אם את רוצה את זה- פשוט לכי על זה.

noamsheron

New member
חח גל...

לדעתי את תדריכי ח', עם ליאור/רועי/ספיר/מורן/תמנע...
ברור שאת מתאימה להדריך ח'
את חיה בסרטים אם את חושבת שלא...

noamsheron

New member
וואי זה באמת מתקרב..

עוד לא ממש החלטתי מה בא לי לעשות... אולי להדריך ו', יהיה נחמד. או ה'...
שתי שכבות טובות אצלנו, נראה לי. אבל מצד שני, בא לי לעשות גם משהו שהוא לא הדרכה... בגלל זה אני לא סגורה על זה עדיין

מה עם שני תפקידים?

אולי סדנאות, שזה הדרכה גם, אבל גם צוות קצת אחר?
איזה עוד תפקידים יש אצלכם?

noamsheron

New member
אממ אני כבר עכשיו בשני תפקידים.

אני מדריכה ג' ואני רכזת צוות עיתון [וגם כותבת בעיתון].. סנדאות זה פנאן אבל אין אצלנו... השנה הוחלט לבטל את הצוות ומקומו יש צוות אחר - צוות צוות"א. [אל תשאלי אותי מה זה אומר... חח
] יש צוות טכני, צוות צוות"א, צוות מזכירות, צוות שירותים, צוות הדרכה, רכזי שכבות, אחראי חדרים, ו.. נראה לי שזהו. אני רוצה לעשות משהו משמעותי כמו הדרכה אבל אני לא בטוחה שבא לי שוב להדריך.. חח.. עד שנה הבאה אני כבר אחליט

noamsheron

New member
הסברים../images/Emo13.gif

אחראי חדרים זה צוות שאחראי על החלוקה של החדרים בין הקבוצות ביומ"פ... אם אני רוצה לעשות את הפעולה בתוך הסניף [אולם/חדר], אני צריכה להזמין חדר דרך אותו אחראי חדרים..
וצוות"א וסנדאות שונים אצלנו, כי סדנאות זה היה כמו השם שלו - היו עושים סדנאות יצירה וכאלה.. צוות"א זה קצת שונה.. הם אחראיים על כל מיני דברים שונים כמו פעילויות לחגים ודברים בסגנון... למשל בפורים, הם עשו הפנינג פורים בין כל קבוצות הסניף וגם תחרות תחפושות בין הקבוצות, וזה היה ממש מגניב

אצלנו סדנאות זה יותר מה שתיארתם.

סדנאות לא עושים סדנאות..
אלא שיאים.. למרות שסנדאות דיי מקרתע אצלנו בסניף.. יהיה טוב.

A m b a G a l

New member
סדנאות שהיו פעם בגדרה

לא ממש היו סדנאות, הם היו פעילות של יום שלישי- כשהמדריכים היו מעבירים פעולות כיף בלי מטרות ערכיות. ולא היו מדריכים קבועים, הם התחלפו בין כל הקבוצות.

noamsheron

New member
אהה... טוב../images/Emo13.gif

אף פעם לא הייתי בפעולת סדנאות בתור חניכה... חח

Mgedera

New member
נעם

מה את אומרת על להיות אחראית על הפי"ל? אם נמשיך עם הפרוייקט הזה..ואני מקווה שנמשיך...נצטרך להקים צוות בשביל שהכל יהיה יותר מסודר ומגניב ואני אצטרך הרבה עזרה..את יודעת שנה הבאה מלא בגרויות וכאלו חח..

למעלה