אוהו...איזה יופי , סוף סוף.

אוהו...איזה יופי , סוף סוף.

עולם מצחיק , ולמה? כי כבר חודשיים אני מידי פעם עושה חיפוש אולי יש פורום לזוהר ארגוב וכלום , לא מצאתי. פתאום לפני כמה ימים אומר לי מישו שיש פורום לזוהר , ואני מתווכח איתו שאין. חחחח ובסוף אני רואה שיש פורום חדש לזוהר ארגוב. אז מזל טוב למנהלת הפורום וכל הכבוד לה שהקימה פורום שראוי שיהיה לכוכב כמו זוהר. הקיצר , קבלו משו ככה...ללקק את האצבעות. הקלטתי קליפ מתוך ערוץ 33 וסידרתי אותו לצפייה באתר "YouTube". שם בקליפ זוהר מבצע את השלאגר שלו "הפרח בגני" על במת בנייני האומה בירושלים 1982 בפסטיבל "דרור,למנצח שיר מזמור" (פסטיבל בסגנון עדות המזרח) , וכידוע זוכה במקום הראשון. וזה למעשה האירוע שהקפיץ אותו עוד יותר גבוה ממה שהוא היה עד אז. בקליפ הזה זוהר מבצע את השיר בפעם הראשונה באותו ערב , זתומרת לפני שהוא יודע שהוא זכה. אני מנסה להעלות את הקליפ הנוסף שיש לי , שבו זוהר מבצע את השיר לאחר הזכייה. כשזה יהיה מוכן אני אשתף אותכם בזה כמובן. רק תשימו לב איך הוא נראה שם , נראה מצויין , עם קול צלול ונקי , ממש בשיא שלו. תענוג לראות. צפייה נעימה לכם חברים. אני מקווה ששמתי את הקישור כמו שצריך...

M i k e s F a n

New member
כן, סוף סוף../images/Emo168.gif

מגיע לו, לא
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא..
הוא קיבל תואר "מלך" בדיוק כמו אלביס, וגם את הכינוי "הזמיר".
אני שמחה שהצתרפת לפורום נדב ומקווה לראותך כאן הרבה, וכמובן תודה על הקליפ המהמם..

Mr Slider

New member
פשוט מלך ../images/Emo47.gif

אחחחח איזה קול מהממם
אגב , יש עוד קליפ שלו בצד ימין בתוך מסגרת את "מרלן" ואת "להיות אדם" . למישהו יש קליפ של "ברצלונה" ?? איזה קוללל יש לו בשיר הזה משו חבל"ז

gorck

New member
תודה....

אני מודה לך שנתת לי את הכבוד לראות את זה כמו שזה היה באמת ולא רק לשמוע על איך זה נראה ואת השיר....

בכייף , ולפי דעתי

מה שעשה ערוץ 24 עם "הפרח בגני" זה פשוט בדיחה. הם יכולים כמו כלום להביא את מה ששמתי , ולשדר.

יש לי ת'קליפ כבר עברו השנים

בהופעה הזאת של..נו..כמו שהיה בסרט.. מיטב אמני ישראל שם בגני התערוכה. שצילמו גם בטלוויזיה נראה לי. לא בטוח שאני יודע איך להעלות את זה לקישור. מי שרוצה שיצור איתי קשר ואני אשלח. וגם את הקליפ של לשכת עבודה באיזה אירוע של תימנים שהוא שר בו. וגם את הראיון המלא אצל מני פאר.

אחלה , צור איתי קשר

מקסימום אני אעבוד עליו במחשב ואסדר אותו שם לצפייה. אני רק מקווה שיש לך אותם באיכות טובה. דבר איתי , או במסרים , או דרך האיי סי , יש פרטים של האיי סי בכרטיס שלי. ובכלל , זה הזמן לומר לכל החברים כאן בפורום שאם יש להם כל מיני קטעי וידאו נדירים שאין אותם למכירה בחנויות , אז שישתפו אותנו.

למעלה